Serduszko1
Fanka BB :)
Meganne Kuba też tak chodzi spać o 23....
A ile Waży Twoj Mateusz????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
emmmm mój klocek????????????? 6400 ........Meganne Kuba też tak chodzi spać o 23....
emmmm mój klocek????????????? 6400 ........
ale on się urodził wielki...
heheheh dziękujeTak tak pamietam )) Moj sie urodził 3740 a teraz ma 6150.... weług położnej troche za szybko przybiera na wadze ale po nim tego w ogole nie widac bo jest długiii potem wkleje zdjątko to zobaczysz
Śliczny avatarek ))))
a no troche późno, ale jakby mój zjadł ostatni raz o 20 to na bank by się obudZił o 23 tak jak tata wraca z pracy.... zawsze się wybudzał na jego przyjście i potem nie mógł zasnąc długo...... więc o 23 się kąpiemy, zjemy, pobawimy chwilkę z tatą przed albo po karmienu i spaciu.....jajku ale późno kłądziecie te maluszki.
My sie kompiemy o 20 papusiamy i Misia idzie do łóżeczka,
Zasypia róźnie czasem od razu a czasrem po 2 godz ale grzecznie zajmuje sie sama soba
czasem trzeba jej włączyc krowe z melodyjką
A my mamy wieczorem troche czasu dla siebie
ej dziewczyny wasze dzieciaczki tz tak wierzgaja nogami ? to normalne ? ;o
dzieki za zyczonka :*:*:*:*:*:*
No tak,odważna dziewczyna.Ja mam 4kę dzieci na codzień,ale moja trójka to duże dzieci i do południa są w szkole,a jak wrócą ,to mi pomagają,albo syn,albo córka nawet Michałka na spacer wezmą.Z takimi małymi ,to juz ciężko jest-ale z drugiej strony,tak ,jak piszesz-Twój synek ma się z kim pobawić,kiedy Ty jesteś zajęta małym-dzielna dziewczynka z CiebieDzień Dobry!!
U nas nocka ... średnio... Co 2 godziny pobudka... ale nie powiem wyspałam sie ... Wyprawiłam mojego do pracy i pije kawusie....A obok mnie Seba wcina płatki )) Dziewczyny przed świetami tata moj poprosił mnie o pomoc... On i moja macocha mają 2 małych dzieci (dziewczynke w wieku mojego SEbusia i Chłopczyka 1,5-rocznego) Oboje pracują i ja im pomagałam przy dzieciaczkach jeszcze przed zajściem w ciąże. Ale jak zaszłam to musieli znależć kogoś innego bo źle znosiłam ciąże i nie dałam rady jeździć do dzieci.... Wzieli sobie opiekunke z ktorą od samego początku były same problemy a Ze nie umieli znaleść nikogo innego to trzymali ja aż do teraz.... No i tak jak mówiłam przed świetami tata sie mnie spytał czy dałabym rade znów pilnować dzieciaczków z tym ze ja nie musiałabym nigdzie jeździć tylko tata by mi ich przywoził do mnie i albo on albo macocha by ich odbierali... W sumie to jest ok 7 godzin.... A niekiedy jak macocha ma od południa to tylko 3... Zastanawiałam sie z moim przez kilka dni braliśmy pod uwagę wszystko co może sie stać czy dam rade z 4 dzieci... No ale w końcu doszłam do wniosku ze jak nie sprobuje to sie nie przekonam... No i juz wczoraj od 7 rana miałam 4 dzieci.... Powiem Wam ze myślałam ze bedzie duuuuzzzzzoooo gorzej..... Moj Seba miał sie w koncu z kim pobawić )) Dobre w tym wszystkim jest to ze juz wcześniej pilnowałam tych dzieciaczków ze znam wszystkie ich humorki i wiem w razie czego jak przywołać do porzadku )) Dziś macocha ma wolne więc i ja dzieciaczków nie mam.... Zamierzam to wykorzystac wziąć 17-letnia siostre i iść na miasto kupić coś na ten moj gruby tyłek hahaha... Niestety po porodzie poszłam 1 rozmiar do przodu w dupci i nie mieszcze sie w Rzadne jeansy :/
Asiu wiec wsyztskiego najlepszego
Noc cudna, o 20 misia włóżeczku i zajmuje sie sama soba, az do sniecia. Pobudka o 5 na papu usnęła przy cycu i do 8,30 spala
Teraz lezy bede ja ubierac i idziemy na szczepienie.
Buzaiczki
Ja dzisiaj do gina.