reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzien dobry

My dzisiaj na szczepionke idziemy mam nadzieje ze maly nie bedzie marudny.
Nocka byla w porzadku maly ladnie spal a ja razem z nim:-D
Milego Dnia

reklama
Ja zaczęłam dzisiaj dzien od lekarza. Naszej Hani od kilku dni zdarza sie chlustnąc po jedzeniu:szok:. Ponadto jak idzie spac , to pomimo, ze spi bardzo wysoko, to widać jak cofa się mleczko, "stoi" jej w przełyku. Dzisiaj zadzwoniliśmy do nasze lekarki i kazała przyjechać. Zważylismy mała i ładnie przybiera:tak:. ale lekarka powiedziała, że może być infekcja układu moczowego lub refluks lub taka uroda Hani. Dostalismy skierowanie na usg na cito, ale zarejstrowali nas na 7 kwietnia:szok:. Na cito!! Dzwoniłam do lekarki zaraz i ona też nic nie zdziałała tylko się wszyscy zdenerwowalismy. Więc spokojnie mamy poczekać bo mała przybiera i zacząć po Świętach. Jeszcze badanie moczu i morfologia nas czeka.
Ucieszyłam się , że córcia przybiera na wadze- to trochę nas uspokoiło bo znaczy, że nie jest tak źle. Ale i tak martwię się.

Lecę robić masę pomarańczową i kajmakową do mazurków. Mój mąż chodzi na same popołudniówki :no::no:, więc wszystko na mojej głowie. Ale wczoraj przyjechała moja mama, to w dwójkę łatwiej. no i jeszcze starsze dzieciaki coś pomogą;-)

My tez byliśmy u lekarza bo mały ma od kilku dni straszna biegunke i zacząl mi zwracać... No i jak po elektrolitach nie przejdzie to do szpitala musimy jechac.... Swietna perspektywa spędzenia świąt.... w szpitalu... :((((((((((((((

A my juz po szczepieniu i bylo bardzo dobrze podczas gdy doktorka szczepila Natanka ja dalam mu piers i moze dlatego poplakal tylko w momencie jak juz bylo po:-)
Teraz sobie smacznie spi,nie ma goraczki i nawet usmiecha sie przez sen:-D
Oczywiscie jak tylko weszlam do domu to od razu przylozylam gazik z soda i jest ok;-)

Patrycja9009 bardzo mi przykro mam nadzieje ze to nic powaznego i ze obejdzie sie bez szpitala.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
jesu ale dawno mnie tu nie było, zpierniczył mi sie komp i nie miałam dostępu do neta..... kochane zadużo by nadrabiac to po krótce mówcie co u was? my dzisiaj troche z kolka walczymy, ale i tak po espumisanie jest reqwelacyjnie w porownaniu z innymi kropelkami, tylko ze mama wczoraj poszalala z zarciem... i małego wzdęło...;( ja tro jednak głupia czasem jestem....ehhhh

hej dziewczynki
jesu ale dawno mnie tu nie było, zpierniczył mi sie komp i nie miałam dostępu do neta..... kochane zadużo by nadrabiac to po krótce mówcie co u was? my dzisiaj troche z kolka walczymy, ale i tak po espumisanie jest reqwelacyjnie w porownaniu z innymi kropelkami, tylko ze mama wczoraj poszalala z zarciem... i małego wzdęło...;( ja tro jednak głupia czasem jestem....ehhhh
Hej my dziś byliśmy w szpitalu z Kuba... Bardzo niepokoiły nas te jego bardzo wodniste kupki i wymioty... ale na szczeście mały sie nie odwodnił i puścili nas do domku... Musimy zmienic mleczko na jakis czas i małemu dawać wiecej herbatki niż mleczka tak przez 2 dni zeby żoładek odpoczął ... Ciesze sie ze swieta jednak spedzimy w domku... :)))

Hej my dziś byliśmy w szpitalu z Kuba... Bardzo niepokoiły nas te jego bardzo wodniste kupki i wymioty... ale na szczeście mały sie nie odwodnił i puścili nas do domku... Musimy zmienic mleczko na jakis czas i małemu dawać wiecej herbatki niż mleczka tak przez 2 dni zeby żoładek odpoczął ... Ciesze sie ze swieta jednak spedzimy w domku... :)))
fantastycznie.... bo wizja świąt w szpitalu nie zbyt miła.... a jakie mleczko podajesz?
ja wczoraj przesadziłam z kropelkami u małego i jak się za przeproszeniem zesrał w pieluche to bokami wypłynęło na bodziaka i spodenki...... lol wszystko poszło do prania a mały szczęśliwy bo miał dodatkową kąpiel, tylko jak go przeczyściło to non stop potem jeś chcial..... ale za to nocka była dośc udana, jak o 22 zasnął tak o 5 się obudził......... a potem już pospac za bardzo nie dał, bo zjadł i za dwie godziny wstał iwalczył do 12 ze snem.... w końcu padł i śpi nadal.

BTW KOCHANE WESOŁYCH POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT DLA WAS I WASZYCH KRUSZYNEK......

fantastycznie.... bo wizja świąt w szpitalu nie zbyt miła.... a jakie mleczko podajesz?
ja wczoraj przesadziłam z kropelkami u małego i jak się za przeproszeniem zesrał w pieluche to bokami wypłynęło na bodziaka i spodenki...... lol wszystko poszło do prania a mały szczęśliwy bo miał dodatkową kąpiel, tylko jak go przeczyściło to non stop potem jeś chcial..... ale za to nocka była dośc udana, jak o 22 zasnął tak o 5 się obudził......... a potem już pospac za bardzo nie dał, bo zjadł i za dwie godziny wstał iwalczył do 12 ze snem.... w końcu padł i śpi nadal.

BTW KOCHANE WESOŁYCH POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT DLA WAS I WASZYCH KRUSZYNEK......

Od początku dawałam mu Bebiko ale lekarz stwierdził ze to nie od mleczka a zmieniamy na Humane bo Humana pomoże pozbyc sie biegunki... Jakiś wirus panuje lekarz mówił ze na oddziale maja dużo takich małych dzieci z wymiotami i biegunka ktore juz niestety sie odwodniły i powiedział ze dobrze ze tak szybko z Kuba przyjechałam bo gdybym poczekała jeszcze jeden dzien to skończyło by sie na oddziale pod kroplówką....Na szczeście mały ma apetyt je chętnie i póki co nie zwraca... nie chce zapeszyć :/

Dziekuje za zyczonka!!!! Tobie również spokojnych radosnych świat zycze Kochana!!!

reklama
Do góry