reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzien dobry

My dzisiaj na szczepionke idziemy mam nadzieje ze maly nie bedzie marudny.
Nocka byla w porzadku maly ladnie spal a ja razem z nim:-D
Milego Dnia

reklama
Ja zaczęłam dzisiaj dzien od lekarza. Naszej Hani od kilku dni zdarza sie chlustnąc po jedzeniu:szok:. Ponadto jak idzie spac , to pomimo, ze spi bardzo wysoko, to widać jak cofa się mleczko, "stoi" jej w przełyku. Dzisiaj zadzwoniliśmy do nasze lekarki i kazała przyjechać. Zważylismy mała i ładnie przybiera:tak:. ale lekarka powiedziała, że może być infekcja układu moczowego lub refluks lub taka uroda Hani. Dostalismy skierowanie na usg na cito, ale zarejstrowali nas na 7 kwietnia:szok:. Na cito!! Dzwoniłam do lekarki zaraz i ona też nic nie zdziałała tylko się wszyscy zdenerwowalismy. Więc spokojnie mamy poczekać bo mała przybiera i zacząć po Świętach. Jeszcze badanie moczu i morfologia nas czeka.
Ucieszyłam się , że córcia przybiera na wadze- to trochę nas uspokoiło bo znaczy, że nie jest tak źle. Ale i tak martwię się.

Lecę robić masę pomarańczową i kajmakową do mazurków. Mój mąż chodzi na same popołudniówki :no::no:, więc wszystko na mojej głowie. Ale wczoraj przyjechała moja mama, to w dwójkę łatwiej. no i jeszcze starsze dzieciaki coś pomogą;-)

My tez byliśmy u lekarza bo mały ma od kilku dni straszna biegunke i zacząl mi zwracać... No i jak po elektrolitach nie przejdzie to do szpitala musimy jechac.... Swietna perspektywa spędzenia świąt.... w szpitalu... :((((((((((((((

A my juz po szczepieniu i bylo bardzo dobrze podczas gdy doktorka szczepila Natanka ja dalam mu piers i moze dlatego poplakal tylko w momencie jak juz bylo po:-)
Teraz sobie smacznie spi,nie ma goraczki i nawet usmiecha sie przez sen:-D
Oczywiscie jak tylko weszlam do domu to od razu przylozylam gazik z soda i jest ok;-)

Patrycja9009 bardzo mi przykro mam nadzieje ze to nic powaznego i ze obejdzie sie bez szpitala.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
jesu ale dawno mnie tu nie było, zpierniczył mi sie komp i nie miałam dostępu do neta..... kochane zadużo by nadrabiac to po krótce mówcie co u was? my dzisiaj troche z kolka walczymy, ale i tak po espumisanie jest reqwelacyjnie w porownaniu z innymi kropelkami, tylko ze mama wczoraj poszalala z zarciem... i małego wzdęło...;( ja tro jednak głupia czasem jestem....ehhhh

hej dziewczynki
jesu ale dawno mnie tu nie było, zpierniczył mi sie komp i nie miałam dostępu do neta..... kochane zadużo by nadrabiac to po krótce mówcie co u was? my dzisiaj troche z kolka walczymy, ale i tak po espumisanie jest reqwelacyjnie w porownaniu z innymi kropelkami, tylko ze mama wczoraj poszalala z zarciem... i małego wzdęło...;( ja tro jednak głupia czasem jestem....ehhhh
Hej my dziś byliśmy w szpitalu z Kuba... Bardzo niepokoiły nas te jego bardzo wodniste kupki i wymioty... ale na szczeście mały sie nie odwodnił i puścili nas do domku... Musimy zmienic mleczko na jakis czas i małemu dawać wiecej herbatki niż mleczka tak przez 2 dni zeby żoładek odpoczął ... Ciesze sie ze swieta jednak spedzimy w domku... :)))

Hej my dziś byliśmy w szpitalu z Kuba... Bardzo niepokoiły nas te jego bardzo wodniste kupki i wymioty... ale na szczeście mały sie nie odwodnił i puścili nas do domku... Musimy zmienic mleczko na jakis czas i małemu dawać wiecej herbatki niż mleczka tak przez 2 dni zeby żoładek odpoczął ... Ciesze sie ze swieta jednak spedzimy w domku... :)))
fantastycznie.... bo wizja świąt w szpitalu nie zbyt miła.... a jakie mleczko podajesz?
ja wczoraj przesadziłam z kropelkami u małego i jak się za przeproszeniem zesrał w pieluche to bokami wypłynęło na bodziaka i spodenki...... lol wszystko poszło do prania a mały szczęśliwy bo miał dodatkową kąpiel, tylko jak go przeczyściło to non stop potem jeś chcial..... ale za to nocka była dośc udana, jak o 22 zasnął tak o 5 się obudził......... a potem już pospac za bardzo nie dał, bo zjadł i za dwie godziny wstał iwalczył do 12 ze snem.... w końcu padł i śpi nadal.

BTW KOCHANE WESOŁYCH POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT DLA WAS I WASZYCH KRUSZYNEK......

fantastycznie.... bo wizja świąt w szpitalu nie zbyt miła.... a jakie mleczko podajesz?
ja wczoraj przesadziłam z kropelkami u małego i jak się za przeproszeniem zesrał w pieluche to bokami wypłynęło na bodziaka i spodenki...... lol wszystko poszło do prania a mały szczęśliwy bo miał dodatkową kąpiel, tylko jak go przeczyściło to non stop potem jeś chcial..... ale za to nocka była dośc udana, jak o 22 zasnął tak o 5 się obudził......... a potem już pospac za bardzo nie dał, bo zjadł i za dwie godziny wstał iwalczył do 12 ze snem.... w końcu padł i śpi nadal.

BTW KOCHANE WESOŁYCH POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT DLA WAS I WASZYCH KRUSZYNEK......

Od początku dawałam mu Bebiko ale lekarz stwierdził ze to nie od mleczka a zmieniamy na Humane bo Humana pomoże pozbyc sie biegunki... Jakiś wirus panuje lekarz mówił ze na oddziale maja dużo takich małych dzieci z wymiotami i biegunka ktore juz niestety sie odwodniły i powiedział ze dobrze ze tak szybko z Kuba przyjechałam bo gdybym poczekała jeszcze jeden dzien to skończyło by sie na oddziale pod kroplówką....Na szczeście mały ma apetyt je chętnie i póki co nie zwraca... nie chce zapeszyć :/

Dziekuje za zyczonka!!!! Tobie również spokojnych radosnych świat zycze Kochana!!!

reklama
Do góry