reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

my sie witamy :-D

noc rewelacja :-D maly wstal tylko 3 razy :-D
tylko troche nie wyspana jestem :(
bo mojemu M zachciało sie maratonu :szok: normalnie jak kroliczek byl :szok: :-D hihi :-D

bylo cudnie !!! :-D
a dzis piekna pogoda to pewnie pojdziemy pofocic w 3 :-D
miesznie to wyglada :-D dziecko w wozu a rodzice z aparatami :-D hihi :-D

reklama
Hej dziewczęta!!! :)))
U nas nocka bardzo w porzadku Kuba bardzo dobrze zniosł szczepienia nawet nie mial goraczki i bardzo ladnie mi spał w nocy obudził sie tylko raz :))))) No i co najwazniejsze nie było placzu przy usypianiu usnął ładnie sam :)))) teraz gaworzy cos a Seba stoi nad nim i z nim rozmawia haha ślicznie to wyglada... Sebus w koncu pogodzil sie z myśla ze ma brata i teraz wszystko chce z nim robic bardzo czesto z nim rozmawia a wtedy Kuba tak patrzy na niego uważnie oh.... cudny widok...
Dzis po poludniu na zakupy a zaraz musze sie wziąć za porzadki świąteczne :))

Hej dziewczynki ;)

Zrobiłam wielkie prasowanie ;)
Nareszcie mój mąż będzie miał czyste i nie wygniecione koszulki ;P
Bo cały czas jak cos udaje mi sie prasowac to są to rzeczy Klusi.

Noc jak zwykle cudna o 21 Misia juz spała 4,15 papu i pieluszka i spanko do 7,30 :)

Zaraz idziemy na kontrole bo Misia ma trądzik niemowlęcy.

Buziaki i uściski od nas :*

no u nas nocka też dobra mały 3 razy wstał tylko. a no dziś na zakupy juz świąteczne idziemy no i sprzątać trzeba dziś..

Witam się dopiero dzisiaj.
Dziś byłam z Mają na stawikach i wszystko jest ok.:-D
Ostatnio mam problem z jej uspaniem po kąpieli, ale chtyba to problem mój bo ostatnio zanika mi pokarm:szok::szok::szok:. Nie wiem dlaczego, codziennie wieczorem płaczę z tego powodu. Niby jest ale bardzo mało i od południa ok. 16.00 jest koszmar.

agapa,ja to znam. Muszę zgrac jaKOŚ Z LAPTOPA NA KOMP ,żeby cokolwiek Ci wysłać,bo na laptopie mi blueconnect od jakiegos czasu nie działa,więc z laptopa na pocztę nie dam rady-bo po prostu nie mam połączenia tam z internetem,ale cos pomyslę,może jutro jak czas dopisze,np.zgram na telefon,a z tel na komp,a z kompa na pocztę kilka piosenek tych ,które mam,mam dużo na telefoie też już,ale gorsza jakość nagrania-bo tak wiesz,w salce jak sie nagrywa na telefon,to to nie jest dobrej jakości.

Mówię Wam dobranoc,bo musze odespać poprzednią noc-może się uda.
Kochana wiem że to znasz, ale to jest moje nagranie i dlatego chciałam żebyś posłuchała.:-)

Hej, do śpiewania jeszcze ja:-), mój mąż i moja Zuzia:tak:.

My niestety nie mamy scholi, choć o nią walczymy. Tzn. z ludźmi walczymy, żeby się przełamali i żeby się im zachciało. Nasza parafia to prawie jak misja dla księdza, roboty jak na końcu świata, żeby ludzi przyciągnąć. Taka pustka została po starym proboszczu, ktory zniechęcał do wszystkiego. Nie ma organisty bo nawet nie byłoby kasy dla niego:-(. Mój mąź gra na gitarze i razem probujemy coś zwojowac na Mszach. Ale jak my śpiewamy , to ludzie nawet już gęby nie otworzą, bo po co? Zero odzewu:-( Smutne to i czasem mocno zniechęca do wszystkiego.
Nie przejmuj się ja też to przechodziłam. Ludzie nic z nami nie śpiewali nawet jak śpiewaliśmy pieśni tradycyjne, które znali. Po kilku latach to się zaczęło zmieniać i teraz ludzie znają już sporo naszych piosenek. Jak masz jakieś własne nagrania to dawaj ja uwielbiam słuchać.

Witam się dopiero dzisiaj.
Dziś byłam z Mają na stawikach i wszystko jest ok.:-D
Ostatnio mam problem z jej uspaniem po kąpieli, ale chtyba to problem mój bo ostatnio zanika mi pokarm:szok::szok::szok:. Nie wiem dlaczego, codziennie wieczorem płaczę z tego powodu. Niby jest ale bardzo mało i od południa ok. 16.00 jest koszmar.

Kochana wiem że to znasz, ale to jest moje nagranie i dlatego chciałam żebyś posłuchała.:-)

Nie przejmuj się ja też to przechodziłam. Ludzie nic z nami nie śpiewali nawet jak śpiewaliśmy pieśni tradycyjne, które znali. Po kilku latach to się zaczęło zmieniać i teraz ludzie znają już sporo naszych piosenek. Jak masz jakieś własne nagrania to dawaj ja uwielbiam słuchać.

Wpadam na chwilkę,bo czasu brak.Przedświateczna gorączka-zwłaszcza,że w święta chrzcimy synka,przyjeżdżają goście z Wałbrzycha i z Łodzi,jeszcze prawie nic z porządków niw zrobiłam bo mało czasu na to,a jak jest czas,to na spacerek idę z małym-w nosie mam wtedy porządki,jak ładna pogoda i można wyjść z małym na spacer.
Dlatego agapa,w późniejszym czasie te rzeczy-z tymi nagraniami
Synek grzeczniutki w dzień,w nocy za to częściej na jedzonko się budzi ostatnio-nie wyspana jestem ,a w dzień nie ma kiedy odespać.Pozdrawiam i nie wiem kiedy będę,bo jutro już goście

reklama
Do góry