reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

my juz po spacerki :-D
choc nie ma pogody to poszlismy :-D
w 3 :-D ahhhh jak ja kocham tych moich chłopaków :-D
niedlugo jedziemy do wawy :-D maly zostaje w domu z babcia a M i ja jedziemy :-D
kurka ładne foty mi powychodziły :-D

a i pytanko do dziewczyn z wawy :-D jest jakas szkola fotografi w stolicy ? :-D
bo chce zaczac nauke od pazdziernika :-D

reklama
hej, u nas wszystko ok ,poza tym ,że Milenka ma straszne problemy z wypróżnianiem się.Wczoraj nie zrobiła nic,a robi tylko wtedy jak ją po odbycie wacikiem pomacam(pomyślałam,że lepsze to niż termometr).W zeszłym tygodniu jak byłyśmy na wizycie kontrolnej u lekarza ,to powiedział mi,żebym jej podawała wodę słodzoną.Sprawdzała może to kedyś któraś z Was?

Kasiu ja podaje Dominikowi rano albo herbatke koperkowa albo wode z glukoza, mama mi ja przywiozla z Polski(nie robie jej slodkiej na 100 ml niewielka lyzeczke) jezeli nie masz glukozy to mozesz cukier ale jak rozpuscisz cukier w wodzie to musisz ja jeszcze zagtowac, ale sproboj ze zwykla ale przegotowana woda,( to tak samo jak dorosli nie moga kupki to najlepsza woda przegotowana z rana:-D)

Hej dziewczynki i kruszynki :)

ja bym nie podawała,ale za to rano przed 1szym porannym karmieniem na pewno woda przegotowana-tyle,ze jak ne przyzwyczajona,to może nie wypić wody bez smaku,albo wiesz jak zrób-osłodź wodę delikatnie,ale koniecznie z tym cukrem ją zagotuj.Mój synuś robi kupkę co drugi dzień,najpierw wychodzi mu taka twardsza-troszkę sie pomęczy-pomagam mu przykurczając jego nożki do brzuszka,a poem to już gładko idzie i rzadsza konsystencja-tylko nie wiem czemu kupka jest zielona???-a nie zółta??? karmię go bebilonem pepti.
Miłego dnia

Jak jest zielona to prawdopodobnie za duzo zelaza w mleku lub Może świadczyć ze mleko modyfikowane jest nieodpowiednio dobrane. Kiedys to wyczytalam na jakiejs stronie.

Tez jak kupka dłużej zalega w jelitach to robi sie zielonkawa. I jak sie najesz sałaty albo szpinaku ale nie wiem czy ze względu na kolor czy na żelazo :p

ANNE jak chcesz to sobie posłuchaj tego: Wrzuta.pl - Ty tylko mnie poprowadź
Tam na wrzucie masz taki napis żeby wrzucić pliki i tam klikasz a potem szukasz sobie w komputerze.

agapa,ja to znam. Muszę zgrac jaKOŚ Z LAPTOPA NA KOMP ,żeby cokolwiek Ci wysłać,bo na laptopie mi blueconnect od jakiegos czasu nie działa,więc z laptopa na pocztę nie dam rady-bo po prostu nie mam połączenia tam z internetem,ale cos pomyslę,może jutro jak czas dopisze,np.zgram na telefon,a z tel na komp,a z kompa na pocztę kilka piosenek tych ,które mam,mam dużo na telefoie też już,ale gorsza jakość nagrania-bo tak wiesz,w salce jak sie nagrywa na telefon,to to nie jest dobrej jakości.

Mówię Wam dobranoc,bo musze odespać poprzednią noc-może się uda.

KOLKI,KOLKI,KOLKI-Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!mam dość-nie mogę wytrzymać jak ona tak płacze-straszne.Już infacol,espumisan,,herbatki.nic nie pomaga

KASIA - SUSZARKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

a my sie witamy wtorkowo :tak:
Mały spi dopiero co butle zjadł :-D 150 ml :szok:

a tak poza tym to ok ... nocka troche lipna bo co 1,5 h pobudka ... ale dalo sie wytrzymac :tak:

wogole na nk do mojego M jakas malolata pisze ze Go kocha :szok::szok:
no szok normalnie co za gowniara !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiem ja tez jestem mloda ale on jest zajety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry:

to co nie co jej odpisalam :-D troszke wrednie ale co :-D:-D

ON JEST MÓJ ! :-D:sorry2:

a tak poza tym to Kamil juz by chcial biegac :-D bo tak rusza nozkami ze ho ho :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasia- joasia ma racje suszarka pomaga i masuj brzuszek suszac a krpoelki podawaj nawet kilka godzin przed zblizajaco sie kolka bo jak podajesz w trakcie bóli brzuszka to niewiele pomoga.Tak mi polozna doradzila.Moja malusia tez ma potworne kolki az paznokietki wbija mi w dlon tak ja boli ale jaos sobie radzimy.Dobra jest te woda koperkowa do kupienia w aptece,jest dosyc droga ale dziala cuda.

reklama
Witam!!
Na kolki niestety nie moge nic poradzic bo zarówno Sebus jak i Kuba nie maja kolek to nawet niewiem jak to jest ale Kasiu współczuje....
U nas od kilku dni walks z usypianiem mały jak ma iśc spać to zaczyna płakać marudzić i cholerka wie o co mu chodzi. Juz kilka dni co wieczór jest tak samo, wczoraj 3 godziny go usypiałam zasnął o 23 i przespał cała noc... obudził sie przed 7 na mleczko i przebieranko i dalej śpi... Także ja mam noc udaną ale szczerze Wam powiem ze wole 3 razy do niego wstać w nocy niż co wieczór walczyć z usypianiem :/

Do góry