reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

my juz po spacerki :-D
choc nie ma pogody to poszlismy :-D
w 3 :-D ahhhh jak ja kocham tych moich chłopaków :-D
niedlugo jedziemy do wawy :-D maly zostaje w domu z babcia a M i ja jedziemy :-D
kurka ładne foty mi powychodziły :-D

a i pytanko do dziewczyn z wawy :-D jest jakas szkola fotografi w stolicy ? :-D
bo chce zaczac nauke od pazdziernika :-D

reklama
hej, u nas wszystko ok ,poza tym ,że Milenka ma straszne problemy z wypróżnianiem się.Wczoraj nie zrobiła nic,a robi tylko wtedy jak ją po odbycie wacikiem pomacam(pomyślałam,że lepsze to niż termometr).W zeszłym tygodniu jak byłyśmy na wizycie kontrolnej u lekarza ,to powiedział mi,żebym jej podawała wodę słodzoną.Sprawdzała może to kedyś któraś z Was?

Kasiu ja podaje Dominikowi rano albo herbatke koperkowa albo wode z glukoza, mama mi ja przywiozla z Polski(nie robie jej slodkiej na 100 ml niewielka lyzeczke) jezeli nie masz glukozy to mozesz cukier ale jak rozpuscisz cukier w wodzie to musisz ja jeszcze zagtowac, ale sproboj ze zwykla ale przegotowana woda,( to tak samo jak dorosli nie moga kupki to najlepsza woda przegotowana z rana:-D)

Hej dziewczynki i kruszynki :)

ja bym nie podawała,ale za to rano przed 1szym porannym karmieniem na pewno woda przegotowana-tyle,ze jak ne przyzwyczajona,to może nie wypić wody bez smaku,albo wiesz jak zrób-osłodź wodę delikatnie,ale koniecznie z tym cukrem ją zagotuj.Mój synuś robi kupkę co drugi dzień,najpierw wychodzi mu taka twardsza-troszkę sie pomęczy-pomagam mu przykurczając jego nożki do brzuszka,a poem to już gładko idzie i rzadsza konsystencja-tylko nie wiem czemu kupka jest zielona???-a nie zółta??? karmię go bebilonem pepti.
Miłego dnia

Jak jest zielona to prawdopodobnie za duzo zelaza w mleku lub Może świadczyć ze mleko modyfikowane jest nieodpowiednio dobrane. Kiedys to wyczytalam na jakiejs stronie.

Tez jak kupka dłużej zalega w jelitach to robi sie zielonkawa. I jak sie najesz sałaty albo szpinaku ale nie wiem czy ze względu na kolor czy na żelazo :p

ANNE jak chcesz to sobie posłuchaj tego: Wrzuta.pl - Ty tylko mnie poprowadź
Tam na wrzucie masz taki napis żeby wrzucić pliki i tam klikasz a potem szukasz sobie w komputerze.

agapa,ja to znam. Muszę zgrac jaKOŚ Z LAPTOPA NA KOMP ,żeby cokolwiek Ci wysłać,bo na laptopie mi blueconnect od jakiegos czasu nie działa,więc z laptopa na pocztę nie dam rady-bo po prostu nie mam połączenia tam z internetem,ale cos pomyslę,może jutro jak czas dopisze,np.zgram na telefon,a z tel na komp,a z kompa na pocztę kilka piosenek tych ,które mam,mam dużo na telefoie też już,ale gorsza jakość nagrania-bo tak wiesz,w salce jak sie nagrywa na telefon,to to nie jest dobrej jakości.

Mówię Wam dobranoc,bo musze odespać poprzednią noc-może się uda.

KOLKI,KOLKI,KOLKI-Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!mam dość-nie mogę wytrzymać jak ona tak płacze-straszne.Już infacol,espumisan,,herbatki.nic nie pomaga

KASIA - SUSZARKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

a my sie witamy wtorkowo :tak:
Mały spi dopiero co butle zjadł :-D 150 ml :szok:

a tak poza tym to ok ... nocka troche lipna bo co 1,5 h pobudka ... ale dalo sie wytrzymac :tak:

wogole na nk do mojego M jakas malolata pisze ze Go kocha :szok::szok:
no szok normalnie co za gowniara !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiem ja tez jestem mloda ale on jest zajety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry:

to co nie co jej odpisalam :-D troszke wrednie ale co :-D:-D

ON JEST MÓJ ! :-D:sorry2:

a tak poza tym to Kamil juz by chcial biegac :-D bo tak rusza nozkami ze ho ho :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasia- joasia ma racje suszarka pomaga i masuj brzuszek suszac a krpoelki podawaj nawet kilka godzin przed zblizajaco sie kolka bo jak podajesz w trakcie bóli brzuszka to niewiele pomoga.Tak mi polozna doradzila.Moja malusia tez ma potworne kolki az paznokietki wbija mi w dlon tak ja boli ale jaos sobie radzimy.Dobra jest te woda koperkowa do kupienia w aptece,jest dosyc droga ale dziala cuda.

reklama
Witam!!
Na kolki niestety nie moge nic poradzic bo zarówno Sebus jak i Kuba nie maja kolek to nawet niewiem jak to jest ale Kasiu współczuje....
U nas od kilku dni walks z usypianiem mały jak ma iśc spać to zaczyna płakać marudzić i cholerka wie o co mu chodzi. Juz kilka dni co wieczór jest tak samo, wczoraj 3 godziny go usypiałam zasnął o 23 i przespał cała noc... obudził sie przed 7 na mleczko i przebieranko i dalej śpi... Także ja mam noc udaną ale szczerze Wam powiem ze wole 3 razy do niego wstać w nocy niż co wieczór walczyć z usypianiem :/

Do góry