Witajcie kochane.
Zaniedbałam was przez te 2 dni, ale miałam męża okrągłe urodzinki i musiałam coś przygotować.
QUOTE=anne;5219422]
.Ten tydzień czeka mnie dużo pracy w domku-porządki,przygotowania pod koniec tygodnia do chrztu Michałka,przyjadą goście z daleka.Poza tym przygotowac muszę się ze scholą do triduum paschalnego,do świąt,jedynie w niedzielę wielkanocną będę słuchała mojej scholi z dołu-bo ja będę chrzciła dzisiusia,a one na chórze będą sobie znów same radzić.Boję się,żeby Michałek był grzeczny,bo troszkę dłuzej w święta Msza potrwa.
a ja mogłabym prosić? zerknę co to takiego,poczytam w wolnej chwili
anetka340@op.pl
agapa,tyvh tytułów jest mnóstwo,ale dla przykładu taki zestaw-na wejscie-"panie mój przychodzę dziś..",na dary:"Przyjdźcie do stołu miłosierdzia",po komunii:"Powietrzem moim jest..",przeważnie śpiewamy na dary i po komuni na uwielbienie,a resztę zostawiamy organiście,no i psalm śpiewamy,podam Ci moje ulubione jeszcze:"Podnies mnie Jezu","Jezus Siłą mą","tak mnie skrusz","Przytul mie Jezu","Albowiem tak Bóg umiłował świat"-ta spokojniejsza wersja,"Oto ja poslij mnie""Dotknij Panie moich oczu",""W Tobie jest światło""Szeroko Twojej łaski rzeka","Do mnie wróć"-oj mnóstwo jeszcze,musiałabym pisac i pisać,a powiedz mi,jak wrzucić jakieś własne wykonanie na wrzutę?-bo ja zupełnie nie wiem,gdybym wiedziała ,to bym wrzuciła coś.
Pozdrawiam Was kochane i Wasze słodziaczki dzieciaczki
Może wieczorkiem przyjdę na forum-jak będzie chwila wolna[/QUOTE]
Oj jak ja bym chciała tak moje dzieciaki do śpiewania przygotowywać:-(
Twój skarbek napewno będzie grzeczny na chrzcinach. Widzę że ty znasz inne piosenki niż ja, a co do wrzutki to musiałabym zobaczyć jak tam się wrzucało bo nie byłam tam kilka miesięcy. Jak sprawdze to dam ci znać. A mogłabyś mi te swoje nagrania na pocztę wysłać? Zaraz ci wyślę mój adres.
A masz może konto na chomiku? Tam jest sporo piosenek.
Anne, ja moją myche najpierw brałam na msze w dni powszednie, później w niedziele, a wczoraj była ze mną przy scholi jak śpiewałysmy
I była bardzo grzeczna, sama coś tam sobie pod noskiem spiewała albo spała
U nas noce są super 20 kompanie, później papu i Mała idzie do łóżeczka, sama zasypia kiedy jej sie podoba, zazwyczaj trzeba jej zabrac zabawki z zasiegu rak i wzroku, zeby stwierdziła że idzie spać
Budzi sie około 4 na papusianko i pieluche
Później koło 7 już wstaje
Dzisiaj wstała o 7 bo sie przestraszyła budzika mojego M. Zjadła pielucha i poszłyśmy spać dalej juz razem w duzym łóżku
I wstałysmy dop o 10 ;P
No to już jest nas trzy śpiewające tylko trochę daleko do siebie mamy, ale może kiedyś się gdzieś spotkamy i będzie okazja pośpiewać.