Hej,hej
jakoś nie mialam wczesniej czasu,byłam na zakupach,przymierzyłam z 11 par spodni,z 6 spódnic,kostiumów ,żakietów ,zanim cos wybrałam dla siebie na chrzciny,potem jeszcze buty,ubranko dla synka do chrztu-pędziłam po mieście,bo Michaś z tatusiem został,a ja ciągle nie mogę być spokojna jak go zostawiam-choć mąż sobie doskonale radzi,to ja mam w uszach płacz synka-obsesja,normalnie mi się wydaje,ze słysze jak placze,choć jestem kilka kilometrów od domu-schiza jakaś.Synek jest dziś znów bardzo grzeczny-oby tak dalej.Poczytałabym tę książkę o której piszecie,ale jakoś brak czasu,a sama też mam jakieś doświadczenie i sposoby własne,w wolnej chwili jednak poszukam jej w necie i sprobuję sciągnąć.
Po południu byłam w kosciele,bo u nas są rekolekcje i śpiewałam z moją scholą-ale mi tego brakowało
-jestem teraz duchowo wyciszona i spokojna-
agapa-Ty wiesz ,co się czuje po takiej "uczcie dla ducha",jak się pośpiewa w kościele
Witam
A aj ciagle tak wieczorowa pora jak brunet)) a ja blondynka))
Moja Mala spi od 17tej do tej poryi niewiem co w nocy bedzie.
Musze Izulki ksiazke poczytac ale ciagle brak mi czasu.....
Ja juz tez kombinezonik odlozylam i dzisiaj spiwor rowniez.Mala miala body z kr. kaftanik i spiochy i wsadzilam ja w taki spiworek ale nie taaaki cieply tylko delikatny;-) i przykrylam ta "kapka" z gondoli zeby jej nie wialo:-)
Niewiem dlaczego ale ostatnio mi placze na spacerachMyslalam, ze jej za goraco ale juz dzisiaj byla lekko ubrana i to samo bylo - 30 min spokoju i serenada
A tak jej sie glos wyrobil, ze hejMilej nocki Mamusie i do jutra;-)
może jej niewygodnie jakoś,albo co,no nie wiem,cos jej musi przeszkadzać,bo przewaznie dzieci uwielbiają spacery ,a jaki masz wózek? ma dobre amortyzatory?-jednak te na pasach są najlepsze,bo łagodnie kołysze się wozek,a w sztywnym to dziecko bardzo wstrząsy odczuwa.
Wpadłam tylko życzyć Wam mamuśki spokojnej nocki!!!! I jeszcze małe pytanko... Czy któraś z Was stosuje może pas poporodowy??? Ja sie zastanawiam nad kupnem ale niewiem czy noszenie go pomoże mi wrócic do szczupłej sylwetki??? Doradźcie coś prosze !!!!
Dobranoc!!! buziaki :* :*
Ja sobie kupiłam nie tylko pas,ale cały gorset ciasny jak cholera,dzisiaj 1szy raz go miałam na sobie,ledwo się wcisnęłam,ale potem się dopasował i wyszczuplił mnie o kilka cm,dobrze opina brzuch ,biodra,aż do piersi włącznie-ja mam duże ,to troszkę mam mniejsze dzięki temu i też chce by się trochę-"zbiegły",bo są jeszcze większe niż przed ciążą ,potem po prostu odetnę miseczki od gorsetu-tak właśnie panie robią-rewelacja ten gorset i na pewno pomoże wrcić do szczupłej sylwetki,ale wiadomo,ze do tego trzeba jeszcze ruchu i troszkę uważac co się je
No więc,dobrej nocy wam zyczę kochane.Wszystkiego dobrego