reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

my sie witamy :-)

pieka pogoda dzis jest :szok: zaraz ubieram malego biore aparat i smigamy w plenerek :-D hihi :-D

a moj M w wawie nadal ;/ ech ;/
jakos sie nie czuje dobrze jak on tam ja tu ;/
wogole czuje cos ze jakas pinda sie chce dobrac do mojego ;/

a tak wogoe za 3 dni 2 miesiace mamy :szok: :sorry: :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Oj wiem, wiem.:wściekła/y:Ale on chyba nie jest taki głupi żeby taką fajną dziewczynę jak ty zostawić.

Kurcze widzę że się prześcigamy w pisaniu:-D. Ale ja chyba niedlugo będę uciekać bo Maja się obudzi to się pocyckamy i na spacerek.

no chyba same tu jestesmy :-D

no my tez niedlugo na spacerek tylko amciu i heja :-D

wiesz niby miedzy nami 13 lat roznicy a sie dogadujemy jak bysmy sie znali bog wie ile :-D a ludzie dziwnie sie na nas patrza ale ja mam to gdzies :-D bo czuje sie przy nim kochana i bezpieczna ... i to jest TEN NA CALE ZYCIE :-D

wiec niedugo slub :-D tylko to zalatwiamy tu a nie w wawie :-D

Wow, Asiu no to super. Wiek nie gra roli naprawdę. Daj znać kiedy ślub to chociaż w tym dniu o was pomyślę. Szkoda że tak daleko (niby nie tak bardzo daleko) mieszkasz bo bym zebrała zespół i byśmy wam zaśpiewali na ślubie. Uwielbiam śpiewać.

A no i ciasta na wesele bym wam upiekla.

Ale ty jesteś kochana. Nie chodziło mi o to że się wpraszam :szok: ABSOLUTNIE tylko czasami ze znajomymi śpiewamy na różnych uroczystościach w kościele i tylko o to mi chodziło:tak:

Aha, na wątek hobby wrzuciłam link mojego drugiego hobby. Jak chcesz posłuchać to sobie zobacz

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry