reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

my sie witamy :-)

pieka pogoda dzis jest :szok: zaraz ubieram malego biore aparat i smigamy w plenerek :-D hihi :-D

a moj M w wawie nadal ;/ ech ;/
jakos sie nie czuje dobrze jak on tam ja tu ;/
wogole czuje cos ze jakas pinda sie chce dobrac do mojego ;/

a tak wogoe za 3 dni 2 miesiace mamy :szok: :sorry: :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Oj wiem, wiem.:wściekła/y:Ale on chyba nie jest taki głupi żeby taką fajną dziewczynę jak ty zostawić.

Kurcze widzę że się prześcigamy w pisaniu:-D. Ale ja chyba niedlugo będę uciekać bo Maja się obudzi to się pocyckamy i na spacerek.

no chyba same tu jestesmy :-D

no my tez niedlugo na spacerek tylko amciu i heja :-D

wiesz niby miedzy nami 13 lat roznicy a sie dogadujemy jak bysmy sie znali bog wie ile :-D a ludzie dziwnie sie na nas patrza ale ja mam to gdzies :-D bo czuje sie przy nim kochana i bezpieczna ... i to jest TEN NA CALE ZYCIE :-D

wiec niedugo slub :-D tylko to zalatwiamy tu a nie w wawie :-D

Wow, Asiu no to super. Wiek nie gra roli naprawdę. Daj znać kiedy ślub to chociaż w tym dniu o was pomyślę. Szkoda że tak daleko (niby nie tak bardzo daleko) mieszkasz bo bym zebrała zespół i byśmy wam zaśpiewali na ślubie. Uwielbiam śpiewać.

A no i ciasta na wesele bym wam upiekla.

Ale ty jesteś kochana. Nie chodziło mi o to że się wpraszam :szok: ABSOLUTNIE tylko czasami ze znajomymi śpiewamy na różnych uroczystościach w kościele i tylko o to mi chodziło:tak:

Aha, na wątek hobby wrzuciłam link mojego drugiego hobby. Jak chcesz posłuchać to sobie zobacz

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry