Serduszko1
Fanka BB :)
hej
czuję się bardzo dobrze mimo że na tyłku się siedziec nie da z powodu bardzo dużej ilości szwów... ale jest super... cycki bolą bo nawał, ale mój skarbek wszystko wynagradza...
Mateuszek jest aniołkiem i tylko je, śpi i robi kupkę heheh no chyba że tata jest w pobliżu to dokazuje troszkę.... dzisiaj przespałam prawie całą noc.... Tomek zajmował się małym, ja wczesniej odciągnełam pokarm, mały też jest dokarmiany mieszanką bo jest zbyt duży żebym dała radę go sama wykarmic.... pobiliśmy rekord szpitala w porodach SN. Nigdy tam nie urodził się tak duży dzieciaczek siłami natury...... ale za to opiekę mieliśmy przednią , wszystkie panie położne przychodziły zaglądały.... także ja jestem baaardzo happy
a jak u Was moje kochane???
jak
Wasze maluszki??? słuchajcie macie jakieś sposoby na nękające bąki???co dawac takiemu maluszkowi żeby mu tam aż tak po brzuszku wiatr nie hulał??
Ja sie czuje bardzo dobrze... Mnie nie nacinali przy porodzie mały wyszedł bez przeszkód i bez konieczności nacinania krocza ( na szczeście ). Ja również jestem bardzo zadowolona z opieki w szpitalu. Panie przy porodzie były bardzo miłe nawet zartowaliśmy razem, a po porodzie na oddziale tez zajeli sie Nami bardzo dobrze położna przychodziła praktycznie co godzine sprawdzac czy wszystko w porzadku. Moj Kubuś ma małe problemy z nerkami :-( Z lwewj strony ma poszerzona miedniczke nerkową a po prawej ma poszerzony cały układ miedniczkowo-kopułkowy. Po porodzie stwierdzili także wodniaki jąder ale z tym juz nie mamy problemu bo wodniaki sie wchłoneły same.
Kochana moj mały tez strasznie puszcza bąki ale położna (w przychodni) powiedziała ze to bardzo dobrze ze puszcza bąki ze nie bedzie miał kolek.
A co do karmienia to ja tez musze dokarmiac Kubusia bo on na jedno posiedzenie opróżnia mi obie piersi i jeszcze z butelki wypije.... Straszny z niego łakomczuch ale ja tez mam mało pokarmu dlatego nie daje rady wykarmic dziecka tylko swoim pokarmem (i szczerze piszac mam z tego powodu małego doła)
Ostatnia edycja: