Cześć Dziewczyny;-)
Wyobraźcie sobie,że o maly włos,byłabym dziś w szpitalu-tylko nie wiem z jakim skutkiem,w nocy po północy zaczęły sie skurcze-mega silne,ale dość długie przerwy,najpierw co 20min,potem co 15,co 13,czekałam az będą co 10,bo tak mi mówił lekarz-czekać az co 10będą,trwało to długo,bo gdzieś do 3ciej,już mąż był gotowy do wyjazdu i popędzał mnie,bym sie zbierała,a ja mówiłam,poczekajmy,tak,że potem przysypiałam między skurczami i budził mnie kolejny mocny skurcz opasujący wokół podbrzusza ,promieniującay do krzyży ,do krocza,,pachwin i lekko napierający-tak jak na kupkę.Ale nie wiem kiedy już zasnęłam znów i już spałam do rana-wszystko się cofnęło,wyciszyło-może ze stresu-bo zaczęłam się bać,było mi zimno i robiło mi się słabo i niedobrze.Ale jak widać,jestem nadal z Wami.Mam przeczucie-a może nadzieję,że może dziś się to powtórzy i juz pojadę,gdybym wczoraj nie czekała,to bym urodziła -ale musieli by mi cos podać,bo w końcu te skurcze się wyciszyły i nie wiadomo ja by to było
Gratuluję bliźniaczek-podwójne szczęście ,ale tez podwójne obowiązki.Wszystkiego dobrego
Oj kosztują,dlatego mój mąż musi więcej czasu spędzać w delegacji niż z nami,bo w Polsce-ciężko godnie zarobić
No proszę-gratuluję
Kochana myślami jestem z Tobą i wierzę że lada moment zaczniesz rodzić. Trzymam za ciebie kciuki i życzę szybkiego porodu.
Dzieci kosztują jak wszystko ale od przybytku głowa nie boli
Wolę wydawać na dzieci niż na jakieś pierdoły albo jeszcze coś gorszego. My nie pijemy, nie palimy więc możemy zainwestować w nasze kochane skarby
pisze w imieniu żonki
Mala jest zdrowa tak samo jak żonka. Córka ma 58cm waga 3640
tak szybki skrótem pisze bo Misia Mnie prosila....uczucie gdy trzyma sie córeczke na rekach bezcenne
Pozdrowienia dla was od szczesliwego i dumnego taty
No tatusiu, możesz być naprawdę dumny. Wielkie gratulacje i pozdrowienia dla Misi i całuski dla córci.
U mnie nocka ciężka. Walczyłam z małą od 24.00-3.30. Ciągnęła cyca i przysypiała. Jak ją przenosiliśmy do łóżeczka to ona w płacz. Coś jej chyba dokuczało, a może w tych moich cyckach mało mleka było? Do kitu mam te cycki
. Dopiero jak butlę wydoiła to jakoś zasnęła.
Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za szybkie porody.