reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Misia poród jest bardzo trudny ale uwierz mi ze będziesz szczęśliwa jak już mały będzie z tobą :tak:

To na paewno.
Nasza Myszka jest tak monco upragniona i tak wyczekiwana, ze bedzie naszym najwiekszym szczesciem ;)

Boli mnie tak jak by w narządach rodnych.
Cała pi***jak by mi nie wiem puchła od środka czy cos takiego.
Ma któraś takie objawy?

hej brzuchatki, ja ciagle nierozpakowana, miałam juz dwie wizty na IP i ciagle mnie odsyłają, mam tylko obserwować ruchy płodu, już mi nerwy wysiadają, bo strasznie się martwię co będzie dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

Ma któraś takie objawy?

tak, też tak mam :tak: i nie martw się tak bo to w koncu 39 tc :tak:

hej brzuchatki, ja ciagle nierozpakowana, miałam juz dwie wizty na IP i ciagle mnie odsyłają, mam tylko obserwować ruchy płodu, już mi nerwy wysiadają, bo strasznie się martwię co będzie dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

no ja dziś niby mam rodzić ;-) jutro lecę na ktg i też pewnie będę chadzać na IP póki co... doskonale rozumiem Twoje nerwy ... ja czuję się już bardzo zmęczona, ale jak mi energii przybędzie wieczorem to mam zamiar wyczyścić fronty szafek w kuchni :-D pożytek będzie z tego przynajmniej ;-)

to co ja mam powiedzieć dzidzia nie chce wyjść czop wyleciał a ona dalej siedzi kurczowo się tego brzucha mamy trzyma hehe:sorry:

powiem wam że sie nam uoarte dzieci trafiły;-);-)

ja już nawet okna pomyłam (wewnątrz) i nic nie ruszyło

moja dzidzia to pewnie czuje ze zimno na dworze i dlatego rodzić sie nie chce:sorry:

już też jestem tym czekaniem zmęczona, ale takk sobie teraz myslę, jak mi juz nerwy trochę opadły, że tyle czasu już czekam to jeszcze kilka dni dam radę:tak::tak:

wdodatku dowiedziałam sie że w szpitalu w których chcę rodzic jest przepełnienie i nie orzyjmuja do porodu:-:)-(

Coś tu dziś pustawo :-(

Zbieram się w takim razie, będę jak zwykle jutro :-)
buziaki Kochane

PS. Nie wiem czy wiecie, ale nasza Aninaka urodziła dziś Zosieńkę:-D

Coś tu dziś pustawo :-(

Zbieram się w takim razie, będę jak zwykle jutro :-)
buziaki Kochane

PS. Nie wiem czy wiecie, ale nasza Aninaka urodziła dziś Zosieńkę:-D
Wow!! Super że kolejna Lutóweczka ma swoją Dzidzie ze sobą...
Ja tysz już chcę... Ledwo chodzę, a dziś wogóle jakiś ciężki dzień miałam... Trochę brzunio bolał, Dzidzia się jakoś dziwnie wierciła... Może coś się ruszy, cio??

reklama
hej hej :-)

No, nas też będzie czakała ta bieganina po urzędach, niestety :dry:

A co tam u Was słychać, która dziś się na porodówkę wybiera?
ja tam biegac po urzedach nie bede:-D:-D:-D załatwiłam już z M akt uznania, wiec M sam sobie ganiac będzie heheheheh

Ma któraś takie objawy?
to chyba normalne pod koniec ciąży... takie jakby uczucie wypełnienia w ...... hehehe dodatkowo mam uczucie nacisku jakby mi dziecko miało wyskoczyc mimo braku rozwarcia....

powiem wam że sie nam uoarte dzieci trafiły;-);-)

ja już nawet okna pomyłam (wewnątrz) i nic nie ruszyło

moja dzidzia to pewnie czuje ze zimno na dworze i dlatego rodzić sie nie chce:sorry:

już też jestem tym czekaniem zmęczona, ale takk sobie teraz myslę, jak mi juz nerwy trochę opadły, że tyle czasu już czekam to jeszcze kilka dni dam radę:tak::tak:

wdodatku dowiedziałam sie że w szpitalu w których chcę rodzic jest przepełnienie i nie orzyjmuja do porodu:-:)-(
ojjj uparte uparte.....
kurcze czyli musisz czekac aż się zacznie... ale jakby nie było w lutym urodzisz hehehehe
damy rade dziewczyny głowy do góry :-)

A tak BTW to coś się nam śnieżynki rozleniwiły... żadna sie dziś nie posypała czy jak ??? heheheh

Ostatnia edycja:
Do góry