reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

i ja tez witam:)

jutro terminke...a ja jeszcze nie rozpakowana....:-(

ehhh ciekawe ile bede czekac na synka...

anne-wspolczuje wielkie buziaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie..ja już dzisiaj od rana próbuje pączkami przekupic swoją małą by już zechciała wyjsc,ale wciąz bez skutku..siedzi sobei nadal w środku:sorry:
ja dzisiaj robiłam od rana faworki..(zdjecie w albumie;-))
smacznych pączusiów Wam życzę:tak::-D

Witam sie i ja :-)Dzisiaj o 15 tej wizytka i juz sie nie moge doczekac:tak:
Sniegiem sypie od wczoraj:szok:
Paczkow sie wczoraj najadlam wiec dzisiaj "zero" slodkosci:-)
Kupilam posciel (uzywana) i ide zaraz ja przerabiac zeby pasowala do kolyski.
Jezeli chodzi o olej to ja nie bede go brala to wiem napewno - boje sie o dzidzie:tak:
Strasznie mi stopy puchna:wściekła/y::no:
Anne wspolczuje Wam - dbaj jednak o siebie.

Noo i jestem po wizycie
36_7_8.gif
(wczoraj byłam)

następnej wizyty w szpitalu nie mam
biggrin.gif
jedynie jak zacznę rodzić
36_2_39.gif

ogólnie za tydzień mam iść do GP do przychodni (w 38 tygodniu) i jak już będę w 40 (o ile dotrwam
lol.gif
) to znowu na ostatnią wizytę
yes.gif
do GP ...
ogólnie przemiłe położne dwie mnie macały
lol.gif
36_1_1.gif
i wszystko OK z małą ,
tylko nie mogły rozpoznać czy z jednej strony mojego brzucha wystaje tyłeczek małej czy główka
smile_move.gif

zrobiły mi USG (ale nie mierzyły cm i kg) ogólnie widziałam małą
biggrin.gif

i główką jest do dołu , a to taki DUUUŻY tyłeczek wystawał z prawej strony mojego brzucha
hahaha.gif
sofunny.gif

ogólnie mówiły, że jest wszystko OK
great.gif

mocz też OK ...

jedynie mam się przygotować
lol.gif
uff2.gif
, że lada dzień może urodzę :sorry2::-D

a dzisiaj to ...
to jakaś tragedia już jest... brzuch mi twardnieje co jakiś czas...
między piersiami a brzuchem zmieszczą mi się 3 palce już , a nie 2 jak ostatnio..
czyli znów się opuścił
uff2.gif

a brzuch mnie boli jak na @...
36_2_43.gif

normalnie
o_noo.gif
masakra...
a o spaniu nic nie wspomnę... nogi tak napindylają jakbym do Częstochowy szła z buta
biggrin.gif
lol.gif

i dlatego dzisiaj nie poszłam do szkoły - jestem totalnie zmęczona po tej nocce :(((
z resztą i tak nic nie przegapiłam , bo i tak mieli dzisiaj tylko trochę pogadać o Walentynkach i iść do domu...
a dla mnie ten temat to jest do bani... bo Walentynki spędzę sama ... pierwszy raz od 3 lat...

Anne wyrazy współczucia......

Witam się z Wami brzuchatki nadal w dwupaku... tak myślę, że małemu tak u mnie w brzuszku dobrze że jeszcze w marcu urodzę:p hehehehehh
fajnie by było gdyby mały urodził się lekko po terminie czyli 17tego lutego ( w rocznicę mojego związku) przynajmniej tatuś nigdy by daty nie zapomniał hehehehehh
Misia słuchaj wyczytałam, że olej przyspiesza poród ale w przypadkach gdy i tak mial się zacząc - poprostu idzie szybciej, a jak za dużo wypoijesz a to jeszcze nie Wasz czas to dzieciątko może wydalic smółkę do wód.... i będzie buba.... więc chyba nie warto ryzykowac....
damy radę tyle wylaziłyśmy to i te kilka dni nie zrobi różnicy :-):-):-)

hej :-D

ja dzis bylam wyrobic Malemu pesel :-D i za miesiac powinien byc :-D hihi :-D a tak poza tym nawet nawet dzien dzis byl :-D Mały troszke placze ale mam nadzieje ze zaraz usnie :-D

A Mamo Sófffko :-D Mały miał 10 na 10 punktów i mierzył 52 cm :-) wiec jak cos to mozesz uzupełnić w rozpakowanych :-D :tak: :sorry:

Joasiu fajnie że masz czas żeby do nas zajrzec..... heheh kurcze ty już załatwiasz sprawy urzędowe, a my się nadal "modlimy" żeby się rozpakowac heheheheh

hej hej :-)

No, nas też będzie czakała ta bieganina po urzędach, niestety :dry:

A mnie się tak nic nie chce dzisiaj :-(
Poszłam tylko rano do sklepu, potem wstawiłam i powiesiłam pranie i tak sobie myślę, że dosyć już tego zapier.dalania na dziś ;-)
No, może jeszcze obiadek ugotuję ;-)

A co tam u Was słychać, która dziś się na porodówkę wybiera?

reklama
Misia słuchaj wyczytałam, że olej przyspiesza poród ale w przypadkach gdy i tak mial się zacząc - poprostu idzie szybciej, a jak za dużo wypoijesz a to jeszcze nie Wasz czas to dzieciątko może wydalic smółkę do wód.... i będzie buba.... więc chyba nie warto ryzykowac....
damy radę tyle wylaziłyśmy to i te kilka dni nie zrobi różnicy :-):-):-)

Kupiłam go ale jakoś nie jestem przekonana zeby go uzyc.
Choć tak bardzo juz bym chciała rodzić, bo psychicznie coraz gorzej to wszystko znosze.
Dzisiaj pół nocy płakalam a ze M był w pracy to było jeszcze gorzej.
Sama zaczynam sie o siebie martwic.

Do góry