reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie Dziewczynki:-) Normalnie szok:szok:
Bylam dzisiaj u poloznej i okazalo sie, ze juz mam spore skurcze i rozwarcie prawie na 3cm:szok: ale szyjka twarda i dostalam jakies czopki... w sumie nic nie czuje:eek: oprocz tego ze juz mi strasznie ciezko i po zbadaniu krwawie. Mialam jakies dziwne dolegliwosci w nocy ale bylam przekonana, ze to sprawy jelitowe:tak:a tu taka niespodzianka...
Powiedziala mi, ze moge w ten weekend juz urodzic, wiec siedze w domku. Niby sie ciesze ale zarazem boje:szok::szok::szok:

Witajcie Dziewczynki:-)
Przyszłam tylko się przywitać i powiedzieć że u mnie dużo krzątaniny w związku z jutrzejszym pogrzebem teścia,już mamy gości przyjezdnych,a mnie tak boli i ciągnie podbrzusze,że nie mogę chodzić,nie wiem czy dziś,jutro nie urodzę-chyba że to minie. MISIA M trzymaj się w szpitalu-będzie ok. :tak: Pozdrawiam Was wszystkie

Witajcie Dziewczynki:-) Normalnie szok:szok:
Bylam dzisiaj u poloznej i okazalo sie, ze juz mam spore skurcze i rozwarcie prawie na 3cm:szok: ale szyjka twarda i dostalam jakies czopki... w sumie nic nie czuje:eek: oprocz tego ze juz mi strasznie ciezko i po zbadaniu krwawie. Mialam jakies dziwne dolegliwosci w nocy ale bylam przekonana, ze to sprawy jelitowe:tak:a tu taka niespodzianka...
Powiedziala mi, ze moge w ten weekend juz urodzic, wiec siedze w domku. Niby sie ciesze ale zarazem boje:szok::szok::szok:
Będzie dobrze!głowa do góry! tez bym chciała by mi powiedziano kiedy urodzę,bo już nie mam siły:-:)zawstydzona/y:
Witajcie Dziewczynki:-)
Przyszłam tylko się przywitać i powiedzieć że u mnie dużo krzątaniny w związku z jutrzejszym pogrzebem teścia,już mamy gości przyjezdnych,a mnie tak boli i ciągnie podbrzusze,że nie mogę chodzić,nie wiem czy dziś,jutro nie urodzę-chyba że to minie. MISIA M trzymaj się w szpitalu-będzie ok. :tak: Pozdrawiam Was wszystkie
3maj się ..również pozdrawiamy..:tak:

a ja dalej w łóżku:sorry:mojego nie ma,nic mi sie nie chce,dzidzia dalej siedzi i nie daje znaków by chciało sie jej wyjsc..eh..ja chyba dostane zimowej deprechy:cool:

Hej mamuśki jak tam sie trzymacie :)

U nas dziś równo 2 tygodnie od narodzin Maksia....swoją drogą jak to zlecialo!!!!!
Ale Ci fajnie, Kochana! My tu liczymy dni do porodu, a Ty masz już swoje maleństwo ze sobą!!

Ja już po wizycie, tak jak pisałam na innym wątku: rozwarcie coraz większe, ale na razie nic poza tym :( A no i udało mi się wydębić zwolnienie do końca ciąży :)
A teraz czekam na mężula... I mam nadzieję że coś uda mi się spać, bo noc była STRASZNA!!!
Będę później!! Trzymajcie się!!

Czarodziejka dzis ma 2 tyg a u nas 2 tyg i 2 dni :-D hihi :-D jak ten czas leci :-D
my po wizycie pani pediatry :szok: przepisala czopki i jakies witaminki :szok: i mowi ze za tydz moge wyjsc z Małym jak bedzie słoneczko :-D hihi :-D

reklama
Wróciłysmy ze szpitala.

"boli Panią - tak. Wymiotuje Pani - nie. To mozna isc do domu"

Próby watrobowe wyszły dobre, to stwierdzili ze nic mi nie jest.
Trafiłam tak okropna i nie czuła doktórke ze przy badaniu rano to mi sie łzy z bólu w oczach pokazały.

Jestesmy w domu i dalej nie wiemy czy i co nam jest.

Do góry