Macie fajny filmik ... ja już się pobeczałam heheheh
żeby u nas tak dbali o pacjentke i tak przebiegały porody ehhh
WIDEO - Onet.pl Kobieta
żeby u nas tak dbali o pacjentke i tak przebiegały porody ehhh
WIDEO - Onet.pl Kobieta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze!głowa do góry! tez bym chciała by mi powiedziano kiedy urodzę,bo już nie mam siły:-zawstydzona/y:Witajcie Dziewczynki:-) Normalnie szok
Bylam dzisiaj u poloznej i okazalo sie, ze juz mam spore skurcze i rozwarcie prawie na 3cm ale szyjka twarda i dostalam jakies czopki... w sumie nic nie czuje oprocz tego ze juz mi strasznie ciezko i po zbadaniu krwawie. Mialam jakies dziwne dolegliwosci w nocy ale bylam przekonana, ze to sprawy jelitowea tu taka niespodzianka...
Powiedziala mi, ze moge w ten weekend juz urodzic, wiec siedze w domku. Niby sie ciesze ale zarazem boje
3maj się ..również pozdrawiamy..Witajcie Dziewczynki:-)
Przyszłam tylko się przywitać i powiedzieć że u mnie dużo krzątaniny w związku z jutrzejszym pogrzebem teścia,już mamy gości przyjezdnych,a mnie tak boli i ciągnie podbrzusze,że nie mogę chodzić,nie wiem czy dziś,jutro nie urodzę-chyba że to minie. MISIA M trzymaj się w szpitalu-będzie ok. Pozdrawiam Was wszystkie
mojego nie ma,nic mi sie nie chce,dzidzia dalej siedzi i nie daje znaków by chciało sie jej wyjsc..eh..ja chyba dostane zimowej deprechy
Ale Ci fajnie, Kochana! My tu liczymy dni do porodu, a Ty masz już swoje maleństwo ze sobą!!Hej mamuśki jak tam sie trzymacie
U nas dziś równo 2 tygodnie od narodzin Maksia....swoją drogą jak to zlecialo!!!!!