reklama
Witam się wieczornie :-)
Pobyłam trochę z Moim Mężczyzną, w końcu jemu też się coś od życia należy ;-)
A potem oglądaliśmy "9 miesięcy" - aż się w niektórych momentach oboje popłakaliśmy ze wzruszenia
No a teraz wpadłam na chwilkę zobaczyć co u was słychać :-)
Też tak mam. I doszłam do wniosku, że to przez córcię, bo boli (tak jak opisałaś) właśnie po tym, jak ona się w okolicach mojego pępka rozpycha ;-)
Widocznie tam jest nasze ciałko troszkę delikatniejsze niż gdzie indziej, a skóra bardziej napięta i tak to odczuwamy :-)
Misia a powiedz mi gdzie zamierzasz rodzić - w którym szpitalu?
We Wrocku, czy gdzie indziej?
No, a teraz powoli będę się zbierać do łóżeczka :-)
Senność wielka mnie ogarnęła - po ostatnich nieprzespanych nocach, korzystam póki mogę ;-)
Dobranoc Laseczki :-)
Ps. Nie wiem czy uda mi się być z Wami w weekend, ale (jeśli się wcześniej nie rozpakuję), to na pewno pojawię się w poniedziałek od rana :-)
Pobyłam trochę z Moim Mężczyzną, w końcu jemu też się coś od życia należy ;-)
A potem oglądaliśmy "9 miesięcy" - aż się w niektórych momentach oboje popłakaliśmy ze wzruszenia
No a teraz wpadłam na chwilkę zobaczyć co u was słychać :-)
Powiedzcie mi czy was też tak boli koło pępka i co to może znaczyć normalnie ani sie nie uderzyłam ani nic a tak mnie boli jak dotykam jakbym miała jakiegoś guza i się gdzieś walła.http://www.suwaczki.com/
Też tak mam. I doszłam do wniosku, że to przez córcię, bo boli (tak jak opisałaś) właśnie po tym, jak ona się w okolicach mojego pępka rozpycha ;-)
Widocznie tam jest nasze ciałko troszkę delikatniejsze niż gdzie indziej, a skóra bardziej napięta i tak to odczuwamy :-)
Przez ta zime te nasze dzieci takie duze??
Ja mam wizyte na 22 02 i wtedy jesli jeszcze bede w całosci bedziemy sie z giniem umawiac do szpitala
Misia a powiedz mi gdzie zamierzasz rodzić - w którym szpitalu?
We Wrocku, czy gdzie indziej?
No, a teraz powoli będę się zbierać do łóżeczka :-)
Senność wielka mnie ogarnęła - po ostatnich nieprzespanych nocach, korzystam póki mogę ;-)
Dobranoc Laseczki :-)
Ps. Nie wiem czy uda mi się być z Wami w weekend, ale (jeśli się wcześniej nie rozpakuję), to na pewno pojawię się w poniedziałek od rana :-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Dziewuszki
Ale super takie info z rana przeczytać strasznie się cieszę, że Tygrynka ma już swojego Tygryska, a Kalinka swojego Mateuszka po tej stronie brzuszka:-)
Hmm ciekawe jak tam resztę dziewczyn w szpitalach i zastanawia mnie czy jakaś w nocy się tam nie wybrała
Ja dziś mam bardzo ambitny plan -> obijanie, leniuchowanie iiiiiiiii odpoczywanie dopiero koło 14 zwlekę się z łóżka i pojedziemy z Mężusiem do Dziadków, bo może to być ostatni raz przed porodem, a na pewno będzie im miło, bo oni niestety nie za bardzo mogą się gdzieś ruszyć
Buziaczki słodziaczki
Ale super takie info z rana przeczytać strasznie się cieszę, że Tygrynka ma już swojego Tygryska, a Kalinka swojego Mateuszka po tej stronie brzuszka:-)
Hmm ciekawe jak tam resztę dziewczyn w szpitalach i zastanawia mnie czy jakaś w nocy się tam nie wybrała
Ja dziś mam bardzo ambitny plan -> obijanie, leniuchowanie iiiiiiiii odpoczywanie dopiero koło 14 zwlekę się z łóżka i pojedziemy z Mężusiem do Dziadków, bo może to być ostatni raz przed porodem, a na pewno będzie im miło, bo oni niestety nie za bardzo mogą się gdzieś ruszyć
Buziaczki słodziaczki
anne
Fanka BB :)
Witam po nieprzespanej nocy:-) . Rano pożegnałam się z mamusią-musi wracać do pracy,pobyła tydzień,a dziś wyjeżdża z Niemiec mój mężuś do mnie-ale dop.wieczorem i będę go miała jutro Wyprawiłam też moje najstarsze dziecię-13letnie już, na ferie do mamy,u nas ferie dop.za tydzień,ale miał okazję to pojechał dziś z moją mamą-smutno mi bo to taki kochany synuś mój. Miłego dnia Wam życzę
Sowinka
Mamy kolejną rozpakowaną -> luczynka ma już po tej stronie brzuszka swojego Witusia
K
Kampoolka
Gość
Hejka
jak sie miewacie dziewczyny>???
widze ze zaczyna sie juz rozpakowanie....i to w ostrym tepie......
U mnie 6 dni do terminu...a jakos nie czuje...zebym miala rodzic.....:-( A wsumie to juz bym chciala bo juz mi bardzo ciezko...a jeszcze mala Jaska cos marudna osatnio nie wiem moze przeczuwa zblizajacego sie brata
pozdrawiam was
jak sie miewacie dziewczyny>???
widze ze zaczyna sie juz rozpakowanie....i to w ostrym tepie......
U mnie 6 dni do terminu...a jakos nie czuje...zebym miala rodzic.....:-( A wsumie to juz bym chciala bo juz mi bardzo ciezko...a jeszcze mala Jaska cos marudna osatnio nie wiem moze przeczuwa zblizajacego sie brata
pozdrawiam was
Sowinka
No i jest kolejna rozpakowana -> tym razem patrycja214
reklama