reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
przyjedziesz do mnie w odwiedziny to ci torta szachownicowego upieke ;)

to ja teraz samolubnie o sobie
wróciłysmy ze szpitala
i prócz ktg nic nam ta wizyta nie dała ( nie liczac mega straconych nerwów)
połozna mnie potraktowała jak bym do ginekologa z bolącym zebem przyszła
była nie miła opryskliwa i niedelikatna
prawie 50 min lezałam na ktg bo o mnie zapomniała :/
przyszedł lekaz obmacał kazał brac no-spe 3 razy dziennie po 2 tabletki lezec i sobie poszedł
i tyle miałam z wizyty w izbie przyjeć
a gino to z wygladu jak by ledow mleko z pod nosa wytarł
hehe a gdzie ten Twój Udanin:D daleko?:confused: torcik<mniam>pychotka:zawstydzona/y::-p a co zaleceń lekarza to sie kobito ruszaj,dzidziuś donoszony to już w każdej chwili możesz rodzic ,a leżenie pipką do góry to tylko odwleka poród w czasie..mi lekarz powiedział,żebym była aktywna..no i chłopa uzywała koniecznie..:tak::-p
Witam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwili:-D ale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie:-D
ja też miałam już tydzień temu rozwarcie na jeden palec to ciekawe ile już mam teraz..to ruszaj sie dużo to wcześniej urodzisz;-) nie koniecznie musi byc klocek..może byc poprostu dobrze zbudowny;-)

witams ie wieczornie..zasiedziałam sie u siostry i sie tak najadłam ,że teraz nawet beknac sobie nie moge:-D;-)
Jeny dzisiaj cały dzień jem i jem..i sie najeśc nie mogę..:confused:i wszystkiego mi sie chce:-) a w nocy bede stękac z bólu z przejedzenia:cool:

a tak wogle to ciekawe która sie dzisiaj w nocy rozpakuję:sorry2:

Dziewczynki ja zmykam obejzec jakiś filmik w tv a właściwie na tvn.."Małżeństwo z nieznajomym" jakiś fajny sie wydaje..
do usłyszenia jutro!
jakby któraś zaczęła się rozpakowywac to 3mam kciuki i powodzenia;-):tak::-)

Witam porannie:-D . Tej nocki nie miałam żadnych skurczy i oby tak do niedzieli,wtedy wróci mąż i niech się dzieje co chce:-Ddlatego do niedzieli nie będę się zbyt forsować,choć mam ochotę na porządki i firanki bym zmieniła-bo nie lubię jak jest za dlugo tak samo.

Witajcie..ja dzisiaj miałam jakąś dziwną noc..tak się strasznie kręciłam,nie mogłam znaleźc sobie miejsca..i w nocy sie przebierałam bo sie spociłam..:blink::sorry2:śniły mi sie całą noc jakieś głupoty..że statek ze mną tonął..później że urodziłam i nie chcieli mi dac małej..eh:cool:
ja już po śniadanku,zmykam ogarnąc chatkę i lecę dzisiaj na obaidek do rodziców,bo siostra z rodzinką też do nich idzie,no i my sie też wybieramy;-)

Miłego dzionka dziewczynki Wam życzę:-)Do usłyszenia!pa:tak:;-):-)

reklama
Witajcie Śnieżynki:-D

Witam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwili:-D ale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie:-D

Kochana dobrze, że po wizycie wszystko ok:-D hehe no to już lada dzień możesz urodzić:-)

Ja dziś mega źle spałam, bo strasznie mnie bolał kręgosłup i nie umiałam się ułożyć:baffled: teraz już puściłam pranie, ale nic więcej dziś chyba nie zrobię:no:

O 14:45 mamy wizytę, więc proszę trzymajcie kciuki:-)

Trzymam kciuki za wszystkie Śnieżynki:-)

Do góry