reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Misia współczuje ze trafiłas akurat na taka zołze a ja juz myslałam ze bedziesz nastepna rozpakowana ...

Ja tez miałam taka nadzieje, a tu szyjka ani drgnęła od zeszłego pon :(

Lecec ne tych lekach to taka otempiała jestem, ale mniej boli czyli niby jest lepiej.

Ja to chyba urodze ostatnia z nas :szok:

reklama
Ja tez miałam taka nadzieje, a tu szyjka ani drgnęła od zeszłego pon :(

Lecec ne tych lekach to taka otempiała jestem, ale mniej boli czyli niby jest lepiej.

Ja to chyba urodze ostatnia z nas :szok:
Moze Cie wziać w każdej chwili także nie nastawiaj sie zbyt pesymistycznie... Ja tez sie nastawiłam ze jak mi zdejmą krążek to urodze na dniach a tu tydzien minął a moja szyjka nadal nic no ale mam nadzieje ze do czwarku sie to zmieni.

Moze Cie wziać w każdej chwili także nie nastawiaj sie zbyt pesymistycznie... Ja tez sie nastawiłam ze jak mi zdejmą krążek to urodze na dniach a tu tydzien minął a moja szyjka nadal nic no ale mam nadzieje ze do czwarku sie to zmieni.

A bo człowiek taki głupi jest i chciał by juz od reki a to sie tak nie da i potem jest rozczarowany.

Dlatego ja się na nic nie nastawiam i spokojnie czekam ;-)
Dolegliwości dolegliwościami, ale Moja Mała niech sama zdecyduje kiedy chce wyjść :-)
Ja jakoś te niedogodności przeżyję. W końcu czego się nie robi dla własnego Maleństwa :-)
Ale z drugiej strony to całe czekanie jest strasznie irytująca :eek:

A bo człowiek taki głupi jest i chciał by juz od reki a to sie tak nie da i potem jest rozczarowany.
Wiem cos o tym Kochana... trzeba czekac nic na to nie poradzimy... Choc powiem Ci ze ta moja lekarka dzis to tak mnie nakreciła na ten tłusty czwartek ze jak nie urodze do tego czasu to sie chyba załamie:-p

Załamiesz sie, bobaskowi bedzie przykro i sie urodzi ;)
Ale za to jak sie urodzi to bedzie tulony Kochany i bedzie oczkiem w głowie całej rodzinki a najbardziej braciszka :-)
Nic Kochane Brzuszki ide na obiadek potem trzeba sie facetem troche zająć( zeby porod byl szybciej :sorry2:). Także trzymajcie sie cieplutko i rozpakowujcie sie Kobietki!!! Pozdrawiam gorąco i miłego dnia zycze:blink:

Ale za to jak sie urodzi to bedzie tulony Kochany i bedzie oczkiem w głowie całej rodzinki a najbardziej braciszka :-)
Nic Kochane Brzuszki ide na obiadek potem trzeba sie facetem troche zająć( zeby porod byl szybciej :sorry2:). Także trzymajcie sie cieplutko i rozpakowujcie sie Kobietki!!! Pozdrawiam gorąco i miłego dnia zycze:blink:

Nasza Misia juz jest oczkiem w głowie tatusia a co dop bedzie jak sie urodzi ;)
Śmigaj kochana.
Mój M skówa tynk ze scian w kuchni wiec obawiam sie ze z przyspieszacza dzisiaj nici.

witam się dzisiaj pozdrowionka mnie dzisiaj jak zwykle głowa boli już 2 dzień i to tak mocno że aż w głowie mi się kręci spałam dzisiaj na raty do 14 bo w nocy nie mogłam bo mnie bolała na maksa głowa teraz jestem taka jak by mi ktoś sztachetą rypnoł w tył głowy .Powiedzcie mi czy was też tak boli koło pępka i co to może znaczyć normalnie ani sie nie uderzyłam ani nic a tak mnie boli jak dotykam jakbym miała jakiegoś guza i się gdzieś walła.

reklama
Dlatego ja się na nic nie nastawiam i spokojnie czekam ;-)
Dolegliwości dolegliwościami, ale Moja Mała niech sama zdecyduje kiedy chce wyjść :-)
Ja jakoś te niedogodności przeżyję. W końcu czego się nie robi dla własnego Maleństwa :-)
Ale z drugiej strony to całe czekanie jest strasznie irytująca :eek:

Dzień dobry brzuchatki
aleście się rozpisały od wczoraj.. kurczaki.. pół godziny was czytałam a i tak nie wiem czy wszystko hehehehe
my nadal w dwupaku..... noc byla koszmarna, prawie nie spałam... więc tym bardziej mam nadzieję że to już niedługo .......
co do czekania macie racje irytujące na maxa..... na dodatek boje się co z tym moim łożyskiem...... dwa tyg temu miało 3 st dojrzałości..... a więcej usg miec już nie będę chyba że po terminie książeczkowym, czyli w 41 tyg ciązy...
Misia współczuje takiego potraktowania na IP, no ale tak czy inaczej dobrze że pojechałas kochana.

Do góry