reklama
rudaania1
Domek Dzieciorka
jesteśmynie ma was
Ja od wczoraj nadrabiam brak zachcianek z czasu całej ciąży.... Ciągle coś za mną chodzi.... Dziś zamiast podać na obiadek ugotowaną już zupkę to wzięłam się za robienie naleśników
A teraz coś mnie jakieś surczyki łapać zaczynają... A tylko pranie powiesiłam.... Normalnie już nic robić nie mogę
rudaania1
Domek Dzieciorka
doskonale Cie rozumiem.... Ja coprawda nie mam prykazu lezeć, ale się oszczędzać... Ale kota można dostać....ja nic nie moge robic
mam sobie lezec
jobla dostane przez 3 tyg jeszcze
ciągle mnie nosi.... A że Dzidzia już teoretycznie donoszona, to może dzięki temu szybciej wyskoczy....
anne
Fanka BB :)
Witam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwili ale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
Witam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwili ale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
Ja sie zaczynam bac bo teraz wszystkie dzieciaki takie duze.
moja klucha tez po tatusiu duza jest.
juz mi gin powiedział ze duze stopy ma :/
rudaania1
Domek Dzieciorka
U mnie tysz rozwarcie było na jeden palec... tydzień temu... mam nadzieję że moja Dzidzia już niedługo zechce się wydostać ;-)Witam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwili ale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
pani_labiryntu
prawie mama hehe
moja córcia i ma tyle ważyć z USG a słyszałam od kumpeli że jej lekarz też powiedział żę chłopak 3400 a jak urodziła to ważył ponad 4000 hehe więc może być więcej jeszcze lub mniej hehe i będzie buba potem .Mnie coś znowu głowa ćmi cholerka jak znowu bedzie mnie tak bolała jak w nocy i nad ranem to ja już wole poródWitam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwili ale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
anne
W niedzielę wraca mąż,to biorę się za niego i pewnie rozwarcie się szybko zwiększy .Dzis byłam 1szy raz za ''magicznymi drzwiami''bloku porodowego w tym szpitalu i bardzo tam przyjemnie i bardzo miłe dwie położne mi się trafiły-żeby na takie przy porodzie były. Jakby troszkę mniej się boję już. W tym szpit.będę 1szy raz rodziła. Ostatni poród 8lat temu mialam w Rzeszowie,a wcześniej Wałbrzychu
reklama
anne
moja córcia i ma tyle ważyć z USG a słyszałam od kumpeli że jej lekarz też powiedział żę chłopak 3400 a jak urodziła to ważył ponad 4000 hehe więc może być więcej jeszcze lub mniej hehe i będzie buba potem .Mnie coś znowu głowa ćmi cholerka jak znowu bedzie mnie tak bolała jak w nocy i nad ranem to ja już wole poród
Nie straszcie,że może 4kg być-jednak wolę mniejszą dzidzię rodzic.