reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej baboszki wpadam miedzy karmieniem a przewijaniem :)

U nas Ok maluch to niezły żarłacz....wytarmosil mi juz nieźle brodawki:sorry2::sorry2:
Poza tym to grzecznie spi i jest przekochany :))))
Ja czuję się dobrze....jakbym miala wiecej czasu to juz bym pewnie okna pomyła :)))

Wybaczcie ze ja tak tylko o sobie ale nie mam czasu poczytac wstecz...mam jednak nadzieje ze u kazdej z was wszystko dobrze

Ucalowania Kochane :)))))
Witaj Kochana!! Świetnie że u Was w pożądku!! Dajesz radę :)
Oby i moje Dziecko było takie grzeczne....
Co do mycia okien, to robi się to przed a nie po porodzie :) :) :)
Teraz odpoczywaj i zajmuj się Maleństwem :)
Trzymamy kciuki i czekamy na relacje z porodu :)

Dziewczynki czy mi coś umknęło czy na naszym wątku nie było tematu o relacjach z porodu?

Ostatnia edycja:
reklama

U nas Ok maluch to niezły żarłacz....wytarmosil mi juz nieźle brodawki:sorry2::sorry2:
Ja czuję się dobrze....jakbym miala wiecej czasu to juz bym pewnie okna pomyła :)))

Wybaczcie ze ja tak tylko o sobie ale nie mam czasu poczytac wstecz...mam jednak nadzieje ze u kazdej z was wszystko dobrze

Super,że z dzidziulkiem wszystko ok,i ma apetyt! niech rośnie zdrowo!

kurde tak dobrze mi sie przysnęło..i mnie gościu z poczty obudził:wściekła/y:
eh..a śniło mi sie,że jem pysznego torta i wiecie co..obśliniłam poduszkę:-D

U mnie już po odwiedzinach. Tak sie trafiło, że wszyscy mi się zwalili w tym samym czasie. Przyjechała teściowa, zaraz po niej położna (chociaż miała być o 16-17) i chwilę potem tata z jedzonkiem (catering normalnie:-)). Nawet z tatą pół słowa nie zdązyłam zamienić. Szkoda że moja poprzednia położna odeszła z pracy, bo ta mi średnio przypasowała. Niby fajna, ale jakoś mi nie leży. Zrobiła reklamę swojego szpitala - w Madurowiczu pracuje jakby był jeszcze tu ktoś z Łodzi. Stwierdziła że za długo biorę leki i dawka za duża, ale nie jest lekarzem więc nie chce sie wtrącać:baffled: No to jak nie jest lekarzem to po co takie rzeczy gada. Ja ufam swojemu lekarzowi i wiem że krzywdy by mi nie zrobił, ale jeste wiele przewrażliwionych lasek, na które taki tekst może zadziałać tak że zaczną się bać i jeszcze nie daj Boże odstawią te leki:szok:. Generalnie tamta położna była fajniejsza, chyba po prostu mniej się przemądrzała:sorry2:

Oj ale masz fajnie....dzidziuś już z wami w domku...ahh
ja też się doczekać nie mogę!!!
Ja sobie siedzę teraz i odpoczywam...noc była fatalna...ból jak na okres i twardy brzuch. Teraz brzuch też twardy jak kamień i boli jak chodzę...ahh
Mogłaby sie ta mała wybrać już na tą stronę brzucha....ale cóż...trzeba czekać...
Buziaki dla was laseczki....

Dzieńdoberek kobitki u mnie cisza o 4 rano jak mnie głowa zaczeła boleć to normalnie do 12 po południu wziełam apap bo normalnie oczu nie mogłam otworzyć z bólu ale już jest gites malines w porządalu młoda nie ma zamiaru wychodzić a u was słoneczka kochane co tam ?:-);-)
A jeszcze u mnie w mieście grasuje gwałciciel :szok: co gwałci i tnie kobiety po twarzy i nogach piersiach brzytwą no masakra jakaś :szok:

Czarodziejka to super że masz tyle siły po porodzie:tak: i dzidzie już masz przy sobe a my ciągle czekamy....
jakby to było fajnie żeby sobie wybrać termin, przycisnac przycisk i już się rodzi:tak::tak: strasznie ęczy mnie to czekanie

pani_labiryntu normalnie strach z domu wychodzić jak taki typ grasuje

celira to miałas się z odwiedzinami:tak::tak:

ja się troszkę lenię, jakoś straznie zmęczona popołudniami jestem, ale może uda się jeszcze na jakies małe zakupy pojechać, bo troche nam z jedzenia wyszło:zawstydzona/y:;-);-)

Czarodziejko super, ze wszystko w porzadku - bardzo sie ciesze:-)
Ja przed chwilka upieklam murzynka z polewa czekoladowa,:-) mniam...
i zaraz przychodza znajomi na cherbatke. Wiec do jutra Dziewczynki, papa!:-)

Witajcie:-D

Przepraszam, ale brak mi sił, żeby Was poczytać:baffled: dziś rano mieliśmy maraton po sklepach, żeby kupić prezent szwagierce, ale na szczęście się udało (niestety okazało się, że w pracy dostała taki sam prezent, ale przydadzą jej się dwa, więc nie ma tragedii:-p):-D

W TESCO spotkała mnie bardzo miła sytuacja, bo jak stanęliśmy na końcu kolejki w kasie z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży to kasjerka od razu nas zawołała na początek -> ja tam się nigdy nie upominam, dlatego byłam mega zdziwiona jak nas zawołała:szok::-D

Dziś nabrałam mega ochotę na nową kanapkę z KFC, którą reklamują w tv, ale niestety w Rybniku nie umieliśmy zlokalizować (chyba wcale nie ma:baffled:) i jutro jak pojedziemy do ginka do Gliwic to nie omieszkam jej kupić:-D

W domku byliśmy tylko chwilkę, bo zadzwoniła moja mama i spytała, czy nie możemy podjechać, żeby Mężuś dokończył silikonować kabinę prysznica, bo tato zaczął, ale nie mógł skończyć, bo coś mu strzeliło w kręgosłupie:wściekła/y: więc pojechaliśmy Mężuś skończył, żeby nie było takie rozbabrane:-) i teściowa zadowolona:-D:-D:-D

Teraz już jestem mega wymęczona, a zaraz przyjadą goście do szwagierki, więc jeszcze mała wyżerka i potem nyny:-D

Super,że z dzidziulkiem wszystko ok,i ma apetyt! niech rośnie zdrowo!

kurde tak dobrze mi sie przysnęło..i mnie gościu z poczty obudził:wściekła/y:
eh..a śniło mi sie,że jem pysznego torta i wiecie co..obśliniłam poduszkę:-D

przyjedziesz do mnie w odwiedziny to ci torta szachownicowego upieke ;)

to ja teraz samolubnie o sobie
wróciłysmy ze szpitala
i prócz ktg nic nam ta wizyta nie dała ( nie liczac mega straconych nerwów)
połozna mnie potraktowała jak bym do ginekologa z bolącym zebem przyszła
była nie miła opryskliwa i niedelikatna
prawie 50 min lezałam na ktg bo o mnie zapomniała :/
przyszedł lekaz obmacał kazał brac no-spe 3 razy dziennie po 2 tabletki lezec i sobie poszedł
i tyle miałam z wizyty w izbie przyjeć
a gino to z wygladu jak by ledow mleko z pod nosa wytarł

reklama
Do góry