reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
hehe Ty to krejzolka jesteś..;-)ale w sumie:confused:to czemu nie:D:-D lepiej niech on Cie "rozciągnie"niż ręka położnej:-D
Musze sie rozluźnic no i skozystac moze ostatni raz bo późnieej dop conajmniej 6 tyg po porodxzie

A Ty wiesz ze my nawet w tym samym wieku jestesmy??

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki,ja tak popołudniowo się witam,zjadłyśmy obiadek z Milenką i troszeczkę się poruszała,a już chciałam jechać do maternity hospital :)może już mało miejsca ma?,ale to tak dziwnie ,bo to w sumie od wczoraj tak mało się rusza

Kochane ja troche pospałam ale wcale lepiej sie nie czuje... mam wrazenie ze nawet gorzej:baffled::no: Pitka mnie boli i dół brzucha ale zadnych skurczy:dry: musze isc jakis obiedek zrobic bo M niedlugo wraca z pracy ... a tak mi sie nie chce.... No ale trzeba nakarmic zapracowanego faceta jak wroci:blink:

Mnie też się nie chce gotować dzisiaj :-:)zawstydzona/y:
A jeszcze sobie wymyśliłam, że zrobię canelloni ze szpinakiem zapiekane. I ja głupia podzieliłam się tym pomysłem z Moim i on teraz tak na ten makaron czeka:dry:

Witam:-)
jak to milo sie czyta o pokrewienstwie dusz:tak:troszke wyzej...

Ja dzisiaj nawet jakas wyspana jestem:-)Zaraz na spacerek ide. Moj M chory:-(
Dzisiaj mam troche lenia wiec obiadek wczorajszy;-)
Aaaa, i plackow wczoraj nasmazylam:-D:-D:-D

Do pozniej kochane.

reklama
Hej baboszki wpadam miedzy karmieniem a przewijaniem :)
U nas Ok maluch to niezły żarłacz....wytarmosil mi juz nieźle brodawki:sorry2::sorry2:
Poza tym to grzecznie spi i jest przekochany :))))
Ja czuję się dobrze....jakbym miala wiecej czasu to juz bym pewnie okna pomyła :)))

Wybaczcie ze ja tak tylko o sobie ale nie mam czasu poczytac wstecz...mam jednak nadzieje ze u kazdej z was wszystko dobrze
Ucalowania Kochane :)))))

Do góry