reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Misia to dobry pomysł, zadzwoń nawet na IP i spytaj....
ja dziewczynki na razie się żegnam..... muszę uciekac
Misia a ty daj znac co i jak z brzuszkiem
milego dnia brzuchatki

reklama
Może jednak przejedź sie do szpitala, bo może być tak że odczuwasz bóle ale bez skurczy. Nie wiadomo co to jest:sorry2: A nie masz żadnego lekarza albo położnej żeby zadzwonić i się zapytać co robić?

Misia to dobry pomysł, zadzwoń nawet na IP i spytaj....
ja dziewczynki na razie się żegnam..... muszę uciekac
Misia a ty daj znac co i jak z brzuszkiem
milego dnia brzuchatki

Kochana dzwoń do lekarza albo na pogotowie.... zebys nie zaczeła w domku rodzic... i daj znac w razie czego...

Mój ginio do niedzieli na Karaibach jest :/
Ale jak Małż mój wroci to pojedziemy bo sama zaczynam sie bac.
Mam nr do mamy sówki to bede esy pisac jak cos bede wiedziała

Kochane, ja spadam, bo niedługo ma przyjechać teściówka. Potem tata żeby naprawić kuchenkę i jeszcze nowa położna żeby mnie poznać:-) Normalnie dzisiaj będe miała dzien pełen wrażeń:-) Może zajrzę potem jak już wszyscy wypełzną:-)
Trzymajcie się.
Misia - daj znać co i jak:-)

Mój ginio do niedzieli na Karaibach jest :/
Ale jak Małż mój wroci to pojedziemy bo sama zaczynam sie bac.
Mam nr do mamy sówki to bede esy pisac jak cos bede wiedziała

3mam kciuki..oby się już zaczęło,trwało krótko i bezboleśnie(no jak najmniejszy ból:tak:) no i powodzenia!!:-):-)
kurde..też bym chciała..rano był jeden skurcz taki większy i nadal cisza..:confused:

reklama
Do góry