reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a brzunio twardnieje??? i jakiego rodzaju ten ból??? spróbuj wejśc do wanny i się odprężyc wziąc nospe i poleżec i zobacz czy przejdzie.. jak nie to może to juz???

a brzunio twardnieje??? i jakiego rodzaju ten ból??? spróbuj wejśc do wanny i się odprężyc wziąc nospe i poleżec i zobacz czy przejdzie.. jak nie to może to juz???
boli dół brzucha i nizej, promieniuje na kregosłup i jakby na nerki
kompil nie pomogła nospa tez :(
leze i jest kepsko bo boli tez

boli dół brzucha i nizej, promieniuje na kregosłup i jakby na nerki
kompil nie pomogła nospa tez :(
leze i jest kepsko bo boli tez

kochana... promieniujące bóle na kręgosłup ... to może jednak to to? daleko masz na Izbę przyjęc? niech Cię położna zbada podłączy do KTG...
a nóż widelec będziesz kolejną szczęśliwą mamusią???!!:-D

a od dawna tak boli ? słuchaj może watro zciągnąc męża nawet jeśli to fałszywy alarm, bo co jeśli nie?? poczekaj jeszcze z godzinkę jeśli bóle nie przejdą i zrobią się bardziej dokuczliwe dzwoń po mężusia niech wraca... i jedźcie na ip.

Witam wszystkich. Z tego co wyczytałam nie tylko ja kiepsko sypiam:baffled: Normalnie jak się chcę w nocy z boku na bok przekręcić to mnie tak boli że szok:szok: To chyba nie są skurcze, ale cholera wie. Przychodzi dzisiaj położna to się jej zapytam. Normalnie nockę mam już nieprzespaną. Dzisiaj rano jak sie obudziłam to powiedziałam, że ja chcę znieczulenie jak to ma tak boleć. Mój M na to że przecież chciałam naturalnie. A ja cytuję "Ja pierd*** naturalnie, ja chcę znieczulenie":wściekła/y:. A najlepsze że to mnie boli tylko w nocy. Za to dzisiaj mam brzuchol twardy. Umyłam wczoraj lodówkę i wogóle ostatnio poszalałam ze sprzątaniem, więc stwierdziłam że daję sobie spokój, bo chcę terminu doczekać. Ale nudzi mi się piekielnie, cały dzień sama w domu. Miałam wyjść dzisiaj na zakupy bo ładna pogoda, ale nakrzyczeli na mnie, że jeszcze jestem przeziębiona i mam siedzieć w domu. Dobrze że w poniedziałek jadę do lekarza i do firmy po dokumenty ubezpieczeniowe - zawsze jakaś rozrywka:sorry2:
Dziewczyny - czy wy też macie takie wielkie torby do szpitala? Bo ja mam wrażenie, że moja jest ogromna, a naprawdę wzięłam tylko najpotrzebniejsze rzeczy:sorry2:

a od dawna tak boli ? słuchaj może watro zciągnąc męża nawet jeśli to fałszywy alarm, bo co jeśli nie?? poczekaj jeszcze z godzinkę jeśli bóle nie przejdą i zrobią się bardziej dokuczliwe dzwoń po mężusia niech wraca... i jedźcie na ip.

roznie wczoraj tez bolalo,
ieczorem nawet bardzo,
ale noc cala przespalam
dzsiaj w sumie od rana z taka sama sila

Witam wszystkich. Z tego co wyczytałam nie tylko ja kiepsko sypiam:baffled: Normalnie jak się chcę w nocy z boku na bok przekręcić to mnie tak boli że szok:szok: To chyba nie są skurcze, ale cholera wie. Przychodzi dzisiaj położna to się jej zapytam. Normalnie nockę mam już nieprzespaną. Dzisiaj rano jak sie obudziłam to powiedziałam, że ja chcę znieczulenie jak to ma tak boleć. Mój M na to że przecież chciałam naturalnie. A ja cytuję "Ja pierd*** naturalnie, ja chcę znieczulenie":wściekła/y:. A najlepsze że to mnie boli tylko w nocy. Za to dzisiaj mam brzuchol twardy. Umyłam wczoraj lodówkę i wogóle ostatnio poszalałam ze sprzątaniem, więc stwierdziłam że daję sobie spokój, bo chcę terminu doczekać. Ale nudzi mi się piekielnie, cały dzień sama w domu. Miałam wyjść dzisiaj na zakupy bo ładna pogoda, ale nakrzyczeli na mnie, że jeszcze jestem przeziębiona i mam siedzieć w domu. Dobrze że w poniedziałek jadę do lekarza i do firmy po dokumenty ubezpieczeniowe - zawsze jakaś rozrywka:sorry2:
Dziewczyny - czy wy też macie takie wielkie torby do szpitala? Bo ja mam wrażenie, że moja jest ogromna, a naprawdę wzięłam tylko najpotrzebniejsze rzeczy:sorry2:

ojjj jak ja Cię rozumiem...
sama w domu cały dzień, nie już nawet co sprzątac hehehehh
a co do torby to wzięłam taką niedużą , ale jak w nią napchałam rzeczy to wygląda jakbym wyjeżdżała na wakacje a nie na dwie doby do szpitala.. a i tak nie wszystko spakowane:szok:

reklama
roznie wczoraj tez bolalo,
ieczorem nawet bardzo,
ale noc cala przespalam
dzsiaj w sumie od rana z taka sama sila
Może jednak przejedź sie do szpitala, bo może być tak że odczuwasz bóle ale bez skurczy. Nie wiadomo co to jest:sorry2: A nie masz żadnego lekarza albo położnej żeby zadzwonić i się zapytać co robić?

Do góry