reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ja mam to samo:baffled::-)
A i jeszcze wczoraj dowiedzialam sie, ze moja Mala wazy juz 3400 - 3500 :confused:
e to tak jak moja Karolinka hehehe będzie ała hehe no trudno damy rade jak to powiedziała położna w szpitalu u mnie chciało sie kochać to trzeba teraz pocierpieć strasznie się zadręczam jak będziewyglądała i czy będzie miała taką kluseczkę zamiast noska jak mamusia hehe czy jak orzełek po tacie hehe:-D:-D:-D

moj syn jak sie urodzil to wazyl 4000:tak:ateraz taki maly kogucik jest, ze hej:-)
Ja tez jestem ciekawa jak moja wyglada:-) chcialabym tylko blondyneczke:-)...pomarzyc mozna....:happy2:

a czemu pomarzyć? moja siostra brunetka szwagier brunet a ich synek blondyn rasowy hehe dobrze że im jeszcze murzyn nie wyszedł bo to już by było podejrzane hehe :-D moja będzie na bank blondi bo ja blond i mój facio też no chyba że po dziadkasch pójdzie to będzie szatynka a i tak się potem ufarbuje hehe

Jestem na chwilkę :-)
Alez zaraz znowu znikam gotować obiadek ;-)

W sobotę mój zrobił mi zdjęcie-masakra,nie zdawałam sobie sprawy z tego,że mam taaaaaki wielki brzuch,teraz rozumiem od czego mam te kilka rozstępów.

Kasia, wrzuć to zdjęcie na wątek foto :-)
Na pewno ślicznie wyszłaś :-)

Widzę, że włączył się temat: wygląd mojego Dzidzia :-D
No ja to bym chciała:
- blondyneczkę po mamusi
- z kręconymi włoskami po tatusiu
- z niebieskimi oczami po cioci
- z noskiem po mamusi
- no i taką nie za dużą tą kluchę :-D

Jestem na chwilkę :-)
Alez zaraz znowu znikam gotować obiadek ;-)

Kasia, wrzuć to zdjęcie na wątek foto :-)
Na pewno ślicznie wyszłaś :-)

Widzę, że włączył się temat: wygląd mojego Dzidzia :-D
No ja to bym chciała:
- blondyneczkę po mamusi
- z kręconymi włoskami po tatusiu
- z niebieskimi oczami po cioci
- z noskiem po mamusi
- no i taką nie za dużą tą kluchę :-D
Żeby podczas sexu tak można było sobie mówic..no to teraz dorobimy blond loczki,a teraz niebieskie oczka..hehe;-)

Witams ie popołudniowo ja już po obiadku..teraz pora leżakowania i czas na BB:tak:;-):-)

heheh widzę że ciekawe wątki dziewczyny poruszacie...
dzień dobry tak poza tym bo dopiero co tu zawitałam......
u nas nocka standard czyli mało przespana.... mały nie zamierza się ruszac z brzucha... chyba twierdzi że zimy nie lubi i czeka do wiosny ( hehehe ) mam nadzieję że nie:-)

wiecie co ja to generalnie bym chciała żeby moja dzidzia miała tylko Loczki po tacie a reszta jak się mateuszkowi podoba niech sobie dobierze:p:p

mi na dzień dobry połóżna wyliczyła źle termin i w książeczce mam 22 luty... szok:szok:
natomiast powinno byc 18 luty... za to jak byłam na połówkowym usg to termin porodu wypadł właśnie na 14 02
zobaczymy jak będzie heheh
a tak w ogóle to ciekawe jak to jest z tymi terminami, które się bardziej sprawdzają te z OM czy z USG

reklama
Do góry