monikasia
Fanka BB :)
Ja mam to samo:-)ciekawe kiedy ten poród im bliżej tym bardziej sie boje hehe
A i jeszcze wczoraj dowiedzialam sie, ze moja Mala wazy juz 3400 - 3500
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to samo:-)ciekawe kiedy ten poród im bliżej tym bardziej sie boje hehe
e to tak jak moja Karolinka hehehe będzie ała hehe no trudno damy rade jak to powiedziała położna w szpitalu u mnie chciało sie kochać to trzeba teraz pocierpieć strasznie się zadręczam jak będziewyglądała i czy będzie miała taką kluseczkę zamiast noska jak mamusia hehe czy jak orzełek po tacie heheJa mam to samo:-)
A i jeszcze wczoraj dowiedzialam sie, ze moja Mala wazy juz 3400 - 3500
W sobotę mój zrobił mi zdjęcie-masakra,nie zdawałam sobie sprawy z tego,że mam taaaaaki wielki brzuch,teraz rozumiem od czego mam te kilka rozstępów.
Żeby podczas sexu tak można było sobie mówic..no to teraz dorobimy blond loczki,a teraz niebieskie oczka..hehe;-)Jestem na chwilkę :-)
Alez zaraz znowu znikam gotować obiadek ;-)
Kasia, wrzuć to zdjęcie na wątek foto :-)
Na pewno ślicznie wyszłaś :-)
Widzę, że włączył się temat: wygląd mojego Dzidzia
No ja to bym chciała:
- blondyneczkę po mamusi
- z kręconymi włoskami po tatusiu
- z niebieskimi oczami po cioci
- z noskiem po mamusi
- no i taką nie za dużą tą kluchę
moja też wypina tyłeczek na tą zime ale jeszcze ma czas może walentynki ją zmobilizują hehe a tak wogóle to ktoś ma termin na 14 lutego?