reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kinia a moze akurat Cie zostawią na wywołanie... skoro masz 5 dni do terminu... No ale lekarze sa różni wiec nigdy nic nie wiadomo w kazdym badz razie trzymam kciuki i czekam na wieści:tak:

reklama
a ja dziś i wogóle od 2 dni taka zmęczona jestem.Spię gdzie popadnie,a póżniej w nocy co godzinkę na siku muszę.DZiś w nocy brzusio znów twardy,nad ranem 2 skurcze.Mój mąż taki zestresowany biedny chodzi,że ciągle jak nie brzuch to żołądej go boli.Za 8 dni do szpitala na wizytę,no i wtedy powiedzą czy cc czy sn.Zobaczymy.Przez 2 dni miałam wrazenie ,że dzidzia się obróciła,ale wczoraj wieczorem znów główkę pod żebrem wystawiła.W sobotę mój zrobił mi zdjęcie-masakra,nie zdawałam sobie sprawy z tego,że mam taaaaaki wielki brzuch,teraz rozumiem od czego mam te kilka rozstępów.Dlatego,że mam taki brzuch to strasznie ciężko mi chodzić,ciągnie mi w dół jak cholera,ale pocieszam się ,że to juz niedługo

Dzień dobry dziewoje, jak tam co tam ja mam dzisiaj termin z USG porodu i coś sie poczuwam że może być dzisiaj ciekawie mała ciągle wpycha mi sie za rzebra z prawej strony ciągle mam zgage i pobolewa mnie brzuszek i mam rozwolnienie. Swoją drogą jak rozpoznać skurcze? jak bede się czuła jak mnie złapią wszystkie gazety czytałam i nigdzie nie pisza jak to się objawia tylko że są .a mnie to martwi że błędnie rozpoznam pojade do szpitala i będzie zonk.

Dzień dobry dziewoje, jak tam co tam ja mam dzisiaj termin z USG porodu i coś sie poczuwam że może być dzisiaj ciekawie mała ciągle wpycha mi sie za rzebra z prawej strony ciągle mam zgage i pobolewa mnie brzuszek i mam rozwolnienie. Swoją drogą jak rozpoznać skurcze? jak bede się czuła jak mnie złapią wszystkie gazety czytałam i nigdzie nie pisza jak to się objawia tylko że są .a mnie to martwi że błędnie rozpoznam pojade do szpitala i będzie zonk.
ja miałam,ale to były nieregularne,ale rozmawiałam z koleżanką co urodziła dwa tygodnie temu i mówiła że to to-więc-boli mocno brzuch,ciągnie ci go w dół,ale tak mocno,masz ból od krzyża w dół,ból z przodu miednicy,taką kość masz z przodu,też cholernie boli,ból w cipce,a raczej takie kłócie,brak ci tchu-takie wrażenie jakby ci oddechu brakowało,no i muszą być regularen co 10-15 min.

Witajcie Dziewczynki
U nas coraz gorzej.... Jak się nie położe to bolą biodra :( Całe noce nie śpie, a rano jak Małż wyjdzie do pracy to dopiero usypiam, ale nie na długo, bo ktoś sobie o mnie zawsze przypomina i dzwoni :( Jak nie z pracy to rodzinka :(
Dobrze że to już niedługo....

ja miałam,ale to były nieregularne,ale rozmawiałam z koleżanką co urodziła dwa tygodnie temu i mówiła że to to-więc-boli mocno brzuch,ciągnie ci go w dół,ale tak mocno,masz ból od krzyża w dół,ból z przodu miednicy,taką kość masz z przodu,też cholernie boli,ból w cipce,a raczej takie kłócie,brak ci tchu-takie wrażenie jakby ci oddechu brakowało,no i muszą być regularen co 10-15 min.
acha no zobaczymy ciekawe kiedy ten poród :confused:im bliżej tym bardziej sie boje hehe:baffled:

reklama
Witajcie Dziewczynki
U nas coraz gorzej.... Jak się nie położe to bolą biodra :( Całe noce nie śpie, a rano jak Małż wyjdzie do pracy to dopiero usypiam, ale nie na długo, bo ktoś sobie o mnie zawsze przypomina i dzwoni :( Jak nie z pracy to rodzinka :(
Dobrze że to już niedługo....
to ty masz małża a nie męża hehe bedzie lepiej .Wyłącz telefon jak śpisz no chyba że stacjonarny (choć też można) Ja dzisiaj po 5 poszłam spać bo mnie zgaga męczyła i brzuch bolał sikałam co 5 min i ogólnie młodej Karolince spodobały się żebra mamy i mi wkłada coś (rękę lub nogę) pod żebra. Ból jak ... ale trudno łobuz to łobuz a biodra też bolą jak każdego jeszcze troszke i będzie po bólu ;):-p:sorry2:

Do góry