reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

WITAM:-)
No to jak lutóweczki rozpakowujecie się:-)u nas już koncówka;-)

Ale powiem że tęskno za brzusiem za kopniaczkami które Alanuś mi dawał no ale jak się spojrzy na skarbusia to nic jak tylko się cieszyć:-)

Trzymam kciuki za miłe szybke z szczesliwym finałem porodów:-)

Pozdrawiam:-)
Nas chyba ta zima tak trzyma jeszcze w dwupaczkach:-Dale jak już zaczniemy..to końca nie bedzie widac;-)
Gratuluję drugiego synusia..fajny masz suwaczek!:-)

reklama
hej dziewczyny,jest tu któraś?mam pytanie-od ran boli mnie dół brzucha,szczególnie ta kość z przodu na dole.od 2 godzin mam takie bóle brzucha,niby chce mi się siku ,a jak idę to nie mogę prawie nic zrobić i brzuch mi co jakiś czas baaaardzo twardnieje i boli przy tym.Jak myślicie ??
a masz tak regularnie z przerwami?czy to taki ciągły ból ?
Super, że po wizytach wszystko w porządeczku:-D

No właśnie z tą listą to Mama Sówka :)-p) musi coś tam:happy2::cool2: kochane powiem Wam, że już o tym myślałam, ale muszę mieć wenę, a dziś jej nie mam:wściekła/y: dajcie mi troszkę czasu, a jutro lista będzie gotowa na wątku Rozpakowane Śnieżynko-Lodóweczki :o)
nie dziwię Ci się,ja dzisiaj tez jakaś do niczego i niezdecydowana.
WITAM:-)
No to jak lutóweczki rozpakowujecie się:-)u nas już koncówka;-)

Ale powiem że tęskno za brzusiem za kopniaczkami które Alanuś mi dawał no ale jak się spojrzy na skarbusia to nic jak tylko się cieszyć:-)

Trzymam kciuki za miłe szybke z szczesliwym finałem porodów:-)

Pozdrawiam:-)
Ale masz fajniuchno:tak: i śliczną dzidzie juz tulisz-zazdroszczę,że masz już to za sobą:tak::-),a my w strachu i niepewności:tak:
a najgorsze,że za 2 tygodnie dopiero mają mi cesarkę planować,nie wiem co mam zrobić,czy mam jechać do szpitala na admiotion- to u nas taki oddział gdzie nas przyjmują w razie w.
jak sie bardzo niepokoisz,to jedz lepiej i niech Ci KTG zrobią i wszystko będzie jasne:tak:

WITAM:-)No to jak lutóweczki rozpakowujecie się:-)u nas już koncówka;-)Ale powiem że tęskno za brzusiem za kopniaczkami które Alanuś mi dawał no ale jak się spojrzy na skarbusia to nic jak tylko się cieszyć:-)Trzymam kciuki za miłe szybke z szczesliwym finałem porodów:-)Pozdrawiam:-)

Fajnie, że się patrysiu odezwałaś:-D pewnie też nam będzie brzuszków brakowało, ale Dzieciaczki nam to wynagrodzą:-D dziękujemy (a może nie dziękujemy) za kciuki:-)

Mamy kolejną rozpakowaną -> _milena_ już jest po cc i mały waży 3kg:-) więcej jak będę miała więcej informacji:-)

Nas chyba ta zima tak trzyma jeszcze w dwupaczkach:-Dale jak już zaczniemy..to końca nie bedzie widac;-)
Gratuluję drugiego synusia..fajny masz suwaczek!:-)

Ale masz fajniuchno:tak: i śliczną dzidzie juz tulisz-zazdroszczę,że masz już to za sobą:tak::-),a my w strachu i niepewności:tak:
dziękuje:-)
Fajnie, że się patrysiu odezwałaś:-D pewnie też nam będzie brzuszków brakowało, ale Dzieciaczki nam to wynagrodzą:-D dziękujemy (a może nie dziękujemy) za kciuki:-)

Mamy kolejną rozpakowaną -> _milena_ już jest po cc i mały waży 3kg:-) więcej jak będę miała więcej informacji:-)
oj wynagrodza wynagrodza:-Dps.no i widze że rozpakowana lutówka jest to gratki dla niej:-)

hehe dopiero co pisałam,że chyba nas zima przymroziła i sie nie rozpakowujemy,a tu prosze Mama Sówka miłą wiadomoscią nas zaskoczyła..
mam nadzieje,że z Milenką wszystko i z dzidzią ok?
czekamy na więcej info:tak::-)

Kasieńko faktycznie, lepiej jedź na oddział, niech Ci zrobią KTG, bo objawy które opisujesz mogą wskazywać, że to lada moment ;-)

Patrysia fajnie, że do nas zajrzałaś :-)
My lada moment pewnie też się będziemy rozpakowywać. A póki co, to grzecznie czekamy aż Dzidzie same dadzą znak, że są gotowe na spotkanie z nowym i nieznanym wielkim światem :-D

Ja też zmykam, bo Mój zaraz wróci z pracy :-)
Będę się musiała nim troszkę zająć ;-)

Buziaki, postaram się jeszcze wpaść wieczorkiem, ale nie obiecuję :-)

my też się witamy:tak:
zmordowałam się dziś i teraz leżę, rano byłam na badaniach apotem mnie mąz do pracy zawiózł, posiedziałam trochę z ludziskami, a teraz ledwie się ruszyć mogę.

odebrałam też wyniki, normalnie hemoglobina 12,3:szok::szok: niestety wyniki moczu niezaciekawe ale zobaczę co mi lekarz powie. wizytę mam w piątek:tak::tak:

Gratuluje i zazdroszcze poziomu hemoglobiny :tak:
Co do moczu to bedzie dobrze ja tez sie bałam, ale mam brac 10 dni Urosept i Witaminę C i zrobić wyniki.

My lada moment pewnie też się będziemy rozpakowywać. A póki co, to grzecznie czekamy aż Dzidzie same dadzą znak, że są gotowe na spotkanie z nowym i nieznanym wielkim światem :-D

Naszym dzidziakom dobrze tam gdzie są a nam źle ze jeszcze ich nie możemy tulać.:-(

Ja też zmykam, bo Mój zaraz wróci z pracy :-)
Będę się musiała nim troszkę zająć ;-)

Buziaki, postaram się jeszcze wpaść wieczorkiem, ale nie obiecuję :-)

Mój wrócił, ale jak wrócł to spałam i poszedł remontować nasze mieszkanko.
Pierwsza warstwa farby w sypialni pomalowana. Śliczna zieleń. Jutro druga warstwa. I moze tapetke przykleimy. Bo 3 sciany zielone a jedna z tapetką w wielkie kwiaty ;) Takie moje widzimisię ;P

Wg doktorka do porodu jeszcze miesiac to jest duza szansa ze moze ze szpitala wrócimy juz do siebie.

reklama
MisiaM ja też w sypialni ja jednej scianie mam tapetę, fanie to wygląda:tak::tak:

spieszcie sie z malowaniem to napewno wrócicie już do nowego mieszkanka, radość będzie dwa razy większa:tak::tak::tak:

Do góry