reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mój wrócił, ale jak wrócł to spałam i poszedł remontować nasze mieszkanko.
Pierwsza warstwa farby w sypialni pomalowana. Śliczna zieleń. Jutro druga warstwa. I moze tapetke przykleimy. Bo 3 sciany zielone a jedna z tapetką w wielkie kwiaty ;) Takie moje widzimisię ;P

Wrzuć na fotograficzny wątek zdjątka sypialni :-)
A ta tapeta rzeczywiście daje fajny efekt. Teraz mamy właśnie na jednej ścianie tapetę w paski, a pozostałe pomalowane farbą i super to wygląda.
Mam nadzieję, że u ciebie będzie równie ładnie i będziesz zadowolona :-D

Zmykam już do łóżeczka Dziewczynki :-)
Będę jutro, kolorowych snów...

reklama
Laseczki to znowu ja

Wykapalam sie i zauwazylam w sluzie pasemka krwi...pewnie to po badaniu ginekologicznym.....no nic zestrchana czekam dalej..brzuch ćmi

Dzień dobry Śnieżynki:-D

U nas generalnie wszytsko ok....wszystko gotowe do porodu...Ginka powiedziala ze potrzebny tylko "rozruch" :))) wiec musze sie za męza wziąśc :)Poza tym mały wazy 3280 lecz na ile są te pomiary wiarygodne....cięzko bylo malego zwazyc.

Kochana super, że wszystko w porządku:-) no to rzeczywiście musisz męża namówić na małe ten teges i będzie po wszystkim:-D

Ja dziś czuję się o wiele lepiej niż wczoraj:-D wyspałam się i tylko troszkę mnie brzuch boli:sorry2: dziś mam w planach prasowanie i dalsze pranie:-)

P.S. Mamy kolejną rozpakowaną -> joasia89 ma już po tej stronie brzuszka swojego synka Stasia:-)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:-D

Witam się:-)
Jak minęła nocka? ja musiałam się połozyć z młodszą córką i już tak zostało-zasnęłam i nie wrociłam na forum już.Ale w nocy potem nie spałam ,bo wszystko mi dokuczało,bolało mnie bardzo w pachwinach ,wogóle to mam tez katar i zatkany nos też się dawał we znaki.Jestem do niczego dziś,może potem sie rozruszam-piję kawę.

witam się ja!!!
u nas nocka fatalna, ja już nie wiem jak mam spać, strasznie mnie bolą biodra, rano mam probemy żeby wstać własnie przez ten ból. śpię z poduszką miedzy nogami i na początku nawet to pomogło a teraz juz nie. a w dodatku na jednym boku mam coś w rodaju odleżyny, czuje się jak stara babcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jak ja zazdroszczę dziewczynom co juz urodziły:tak::tak::tak:

tak sobie myślę że Lutówki juz zaczęły tak na całego z tym rozpakowywaniem:tak::tak::tak:
oglądałam wczoraj zdjęcia styczniowych maluszków i powiem wam że ryczałam jak głupia:-D

Hej wszystkim.

O dziwo po popołudniowym spaniu udało mi sie dobrze przespac noc.
Tylko sie krecilam z boku na bok. Spanie dłuzej niz 20 min w jednej pozycji sprawiało ból.

Dzisiaj moze powalcze z prasowaniem dla małej bo poprałam juz wszystko.

Dobrze,że tylko urosept Ci kazano,bo furagin to już odpada na tym etapie raczej-tak lepiej dla dzidzi:tak:a urosept troszke odkazi,podziala moczopędnie,witaminka c zakwasi mocz-a bakterie tego nie lubią-kwaśnego środowiska,no i pij sporo wody-tez ppomożesz się drogom moczowym oczyścić:tak:
ale co ten Twój doktorek taki pewien,że jeszcze wytrzymasz miesiąc? lepiej mu nie ufaj i bądź w razie czego gotowa na szybciej-jakby co :tak:
Kochana spakowana juz jestem wiec luz. a mówi, ze szyjka twarda to jeszcze czas.
Bierz się za męża bierz,nie żałuj sobie:tak:,podobno seksik to dobry "przyśpieszacz"porodu:-)....pewnie się zaraz wszystkie zniecierpliwione rzucą na swoich mężczyzn;-):-DJa muszę na mojego czekac do 7go lutego i basta:-)
Ja ochote to i mam nawet spora, ale jakos sil mi juz brakuje.

Ja Kochane tylko na chwilke bo zaraz mykam do łóżeczka bo brzucho nieżle boli:-:)baffled:
Gratuluje kolejnej rozpakowanej... no dziewczyny musimy przyspieszyc troszke :-p
Zycze wszystkim spokojnej nocki i Dobranoc dziewczyny nie szalejcie za bardzo bo wszystkie naraz zaczniecie rodzic:tak:;-) papa

Bo jeszcze styczen a tu Lodówki sie sypia :no:

Wrzuć na fotograficzny wątek zdjątka sypialni :-)
A ta tapeta rzeczywiście daje fajny efekt. Teraz mamy właśnie na jednej ścianie tapetę w paski, a pozostałe pomalowane farbą i super to wygląda.
Mam nadzieję, że u ciebie będzie równie ładnie i będziesz zadowolona :-D

Zmykam już do łóżeczka Dziewczynki :-)
Będę jutro, kolorowych snów...

Dodam na pewno, dzisiaj maja szafki z kuchni powynosic i sciany wykówac pod kafelki.

nie powiem, ale ten wysyp lutówek nieco mnie przeraża... Co prawda już bym chciala zobaczyć małego i mieć poród za sobą, z drugiej strony - tyle rzeczy jeszcze do zrobienia...
A w nocy śpie fatalnie. W zasadzie od 4 rano to juz zawsze nie śpię. I potem drzemka w dzień czasem, a tak to chodze nieprzytomna.

odwiedzałyście już porodówke w szpitalu w ktorym chcecie rodzic?

Mamy kolejną rozpakowaną -> joasia89 ma już po tej stronie brzuszka swojego synka Stasia:-)

O jak fajnie :-)
Chyba rozpakowywanie zaczęło się na dobre :-D

nie powiem, ale ten wysyp lutówek nieco mnie przeraża... Co prawda już bym chciala zobaczyć małego i mieć poród za sobą, z drugiej strony - tyle rzeczy jeszcze do zrobienia...

odwiedzałyście już porodówke w szpitalu w ktorym chcecie rodzic?

A ja już w zasadzie nie mam nic do zrobienia (poza wygotowaniem smoczków i butelek, ale z tym zawsze jeszcze zdążę), więc tylko czekam aż moja Kruszynka zechce się pojawić po drugiej stronie brzuszka :-D

Na porodówce już byłam. Wyobrażałam ją sobie nieco inaczej, ale nie jest najgorzej. Jeśli tylko nie będę musiała rodzić na sali ogólnej, to wszystko gra :-)

No, a ja powiem Wam się dzisiaj wyspałam :-D
Tylko raz wstawałam na siku ;-) A w nocy się nie budziłam wcale - normalnie spałam jak kamień :-D

Będę tu później, a tymczasem Aninaka mocno zaciskam kciuki za obronę (bo to już chyba dzisiaj) :-)
No i powodzenia dziewczynki na wizytach :-)

reklama
A ja wreszcie spałam dobrze :-) wprawdzie wstałam 2 razy "na siku", ale zaraz bez problemu zasnęłam :-D Takie noce to rozumiem :-p Tak powinno się spać przez całą ciążę :-)
Pozdrawiam wszystkich:tak:

Do góry