reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie:-)
my już po wizycie..mała waży 2800 ,główką już do dołu..wszystkie wymiary i cała reszta ok..
mam już rozwarcie na jeden palec;-)
no i ogólnie wyniki mam dobre..
dzisiaj jak nigdy sie wyspałam nawet..;-):tak:
życze miłego popołudnia i do usłysznia poźmniej...ja zmykam do rodziców na obiadek i takie tam..
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty:tak:

To tylko się cieszyć, że u Was OK :-)

a z tą listą to uważam że to świetny pomysł

Mnie też pomysł z listą jeszcze oczekujących na rozpakowanie przypadł do gustu :-)

Witam sie dziś drugi raz,rano mało nas tu było:tak:
Ale tylko na chwilkę,bo chyba sie musze teraz położyć,najpierw miałam gościa-sąsiadkę-zresztą nauczycielka moich dzieci-z nią własnie spaceruję,a wcześniej jeździłyśmy razem na basen i na aerobik-to przed ciążą.
Potem obiadek ugotowałam.Potem szwagier przywózł teścia ze szpitala-jest po 1szej chemii-nie wiemy jak zareaguje,co będzie dalej-strasznie to przygnębiające,zwłaszcza,że w samej końcówce mojej ciąży się to wszystko "objawiło"jeszcze sie z tym nie oswoiłam i wogóle przygnębia mnie to i przeraża.

Za oknem zima jak nie wiem co-mróz trzyma,ani zabardzo wyjść gdzieś,bo dopiero mnie brało przeziębienie-na szczęście się nie rozwinęło.
Dobrze,że w sobotę mama moja przyjedzie,a w następnym tygodniu-pod koniec mąż-już nie mogę się doczekać.
Z ta lista tez uważam pomysł dobry,ale to chyba Mama Sówka musi coś tam?

hej dziewczyny,jest tu któraś?mam pytanie-od ran boli mnie dół brzucha,szczególnie ta kość z przodu na dole.od 2 godzin mam takie bóle brzucha,niby chce mi się siku ,a jak idę to nie mogę prawie nic zrobić i brzuch mi co jakiś czas baaaardzo twardnieje i boli przy tym.Jak myślicie ??

Ja już po wizycie.Wszystko OK.Dłuższa relacja na odpowiednim wątku :-)
Jestesmy :DNie idziemy do szpitala ;)Rodzimy sie około 28,02.łozysko II stopien.Szyjka twarda jak kamień.Bierzemy leki i robimy wyniki.Misia wazy 2700 :pNasstepna wizyta 22,02
Witajcie:-)my już po wizycie..mała waży 2800 ,główką już do dołu..wszystkie wymiary i cała reszta ok..mam już rozwarcie na jeden palec;-)no i ogólnie wyniki mam dobre..

Super, że po wizytach wszystko w porządeczku:-D

A tak przy okazji to można by było na jakimś wątku zrobić taką naszą listę kto jeszcze pozostał w dwupaku i na kiedy ma termin?-styczniówki coś takiego mają. Byśmy wiedziały kto z nas jeszcze pozostał, bo z czasem ta lista rozpakowanych będzie spora i możemy się pogubić, ale to tak tylko pytam. Nie wiem może mi już ze strachu odbija:nerd::baffled:
a z tą listą to uważam że to świetny pomysł
Mnie też pomysł z listą jeszcze oczekujących na rozpakowanie przypadł do gustu :-)
Z ta lista tez uważam pomysł dobry,ale to chyba Mama Sówka musi coś tam?

No właśnie z tą listą to Mama Sówka :)-p) musi coś tam:happy2::cool2: kochane powiem Wam, że już o tym myślałam, ale muszę mieć wenę, a dziś jej nie mam:wściekła/y: dajcie mi troszkę czasu, a jutro lista będzie gotowa na wątku Rozpakowane Śnieżynko-Lodóweczki :o)

my też się witamy:tak:
zmordowałam się dziś i teraz leżę, rano byłam na badaniach apotem mnie mąz do pracy zawiózł, posiedziałam trochę z ludziskami, a teraz ledwie się ruszyć mogę.

odebrałam też wyniki, normalnie hemoglobina 12,3:szok::szok: niestety wyniki moczu niezaciekawe ale zobaczę co mi lekarz powie. wizytę mam w piątek:tak::tak:

super że wszystkie wizyty udane a dzidzie rosna zdrowo:tak:

hej dziewczyny,jest tu któraś?mam pytanie-od ran boli mnie dół brzucha,szczególnie ta kość z przodu na dole.od 2 godzin mam takie bóle brzucha,niby chce mi się siku ,a jak idę to nie mogę prawie nic zrobić i brzuch mi co jakiś czas baaaardzo twardnieje i boli przy tym.Jak myślicie ??
Mnie tak od paru dni ta kosc bolała i miałam tak jak Ty to dzisiaj u lekarza sie okazało,że już mam rozwarcie na jeden palec..:sorry2:
ale mam tak przez chwilę i zaraz przechodzi..
mam nadzieje,że już nieługo urodzę:tak::-)

WITAM:-)
No to jak lutóweczki rozpakowujecie się:-)u nas już koncówka;-)

Ale powiem że tęskno za brzusiem za kopniaczkami które Alanuś mi dawał no ale jak się spojrzy na skarbusia to nic jak tylko się cieszyć:-)

Trzymam kciuki za miłe szybke z szczesliwym finałem porodów:-)

Pozdrawiam:-)

reklama
a najgorsze,że za 2 tygodnie dopiero mają mi cesarkę planować,nie wiem co mam zrobić,czy mam jechać do szpitala na admiotion- to u nas taki oddział gdzie nas przyjmują w razie w.

Do góry