reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A to rzeczywiście,lepiej nawet samej się w tym stanie nie wybierać nigdzie,bo jakby coś zaszwankowało akurat wtedy,to masakra,co robić:szok:
Mi teraz jazda nie sprawia przyjemności,wolałabym,zeby ktos za mnie prowadził,jak wróci mąż,to ja już oddaję kierownicę i do końca nie myślę za nią siadac,wolę z boku wygodnie i rozłożyć nogi:tak:
Cos tu pusto,moze na zamkniętym siedzą?
Ja chyba za chwilkę pójdę się wyciągnąc na łóżku i tv wygodnie pooglądam.
Gdybym już nie wróciła dzisiaj,to życzę dobrej nocki:tak:

reklama
przyszłam tylko życzyć Wam dobrej nocki... jestem wymęczona dzisiejszym dniem - chrzciny bratanicy męża i zakupy... padam spać, dobranoc:tak:

Witam tez mam termin na 10 lutego :) Jestem w 38 tc..A w sumie nie widzialam jakos tych lutowek :wściekła/y: Musialam przeoczyc :szok:
Pozdrawiam Mamusie ktore tez juz sie nie moga doczekac tak jak ja :-)​

Dzień Dobry Śnieżynki:-D

Witam tez mam termin na 10 lutego :) Jestem w 38 tc..A w sumie nie widzialam jakos tych lutowek :wściekła/y: Musialam przeoczyc :szok:
Pozdrawiam Mamusie ktore tez juz sie nie moga doczekac tak jak ja :-)​

Witamy serdecznie wśród Lutóweczek:-D życzę spokojnej końcówki ciąży:-)

Ja dziś zaś się wyspałam i teraz czekam, aż Mężuś przyniesie mi śniadanko, bo ma dziś wolne:-) a zaraz po śniadanku zaczynam akcję pranie i wypiorę tyle ile będę miała miejsca, żeby to powiesić:-D

Buziaczki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Pandorka
wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin:-D spóźnione, ale szczere:-)

my sie witamy :tak:

dzis wizyta na 12 ...
bede sie kłócic zeby mi zrobili usg !!! bo do 1 lutego to absurd !!! :tak:
a noc nawet dobra była tylko glupie sny ;/ ale da sie rade :-)

Witajcie :-)
Ciekawa jestem, czy Was to spotyka, bo mnie już któryś raz z kolei ktoś powiedział ostatnio (nieznajome osoby - np pani w laboratorium, czy w sklepie;-)) że ja to chyba jestem juz na wylocie, bo widać po twarzy:-D
Co takiego jest w naszych twarzach przed porodem?:confused:
Co innego, gdyby to mówił ktoś, kto nas zna i widzi, że twarz się zmieniła, spuchła np, czy coś takiego, ale ktoś kto widzi mnie pierwszy raz?:-p

Dzien dobe lodóweczki :)

Noc okropna, prawie cala bezsenna. Mąż w pracy na 1 zmianie to ja sie jeszcze wyleguje.

Dzisiaj odbieram wyniki i na 18 do gina. Zobaczyc nasza kluska i dowiedziec sie co i jak. Stresa mam.

Wczoraj popralam juz wszystko prócz poscieli. Jak poschło to troche poprasuje.

Mam tez ambitny plan spakowania sie do szpitala i przygotowania miejsca na łóżeczko.

Witajcie :-)
Ciekawa jestem, czy Was to spotyka, bo mnie już któryś raz z kolei ktoś powiedział ostatnio (nieznajome osoby - np pani w laboratorium, czy w sklepie;-)) że ja to chyba jestem juz na wylocie, bo widać po twarzy:-D
Co takiego jest w naszych twarzach przed porodem?:confused:
Co innego, gdyby to mówił ktoś, kto nas zna i widzi, że twarz się zmieniła, spuchła np, czy coś takiego, ale ktoś kto widzi mnie pierwszy raz?:-p

Na mojej to chyba juz tylko zmeczenie widac...

reklama
na mojej to samo ...
zastanawiam się czy nie zostawi mnie moja gin w szpitalu ... ciekawa jestem ...

ale szczerze to wolała bym już miec to za soba ... i tulić Bąbla przy piersiaczku :-D :sorry2: :tak:

Do góry