lolaa
Zaangażowana w BB
Tez sie dołaczam!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)Hej dziewczyny
Mam takie pytanko... swędzi Was tak brzuch jak mnie ?? normalnie nie wytrzymujęparę razy dziennie... aż nie mogę się powstrzymać, żeby się podrapać
A jak tak to jak sobie radzicie z tym cholernym swędzeniem???:-(
A ja jak zwykle narzekanie, otoz wlasnie wrocilam od mojego lekarz , kiedys tam wspominalam ze mam wysokie cisnienie , no ale jak narazie nic mi na to nie poradzili bo nie,,,, Dzis jednak po wizycie cisnienie 149/95 sladowe bialko w moczu i krew
dodatkowo po Swietach troche spuchlam, nie tam jakos mega ale nogi i troszke rece mam obrzekniete.Juz ostatnio zlapalam dola bo naczytalam sie tych wszystkich informacji o zatruciu ciazowym , a tu ci masz !!!
musisz poszukac kilka stron wczesniej, nie wiem dokladnie ile, ale byla mowa na ten temat i duzo dziewczyn sie wypowiadalo, te z doswiadczeniem zimowym tezHej dzielne Mamuśki !!!
Jestem w ciąży bliźniaczej, ale termin mam na luty 2010 :-).
Niestety już kiepsko się czuję dlatego nie mam jak poczytać Waszych wypowiedzi ale mam jedno pytanko: Jak ubieracie dzieciaczki wychodząc ze szpitala?
-body na długi rękaw
-pajacyk na długi rękaw
i co dalej?
na końcu śpiworek, ciepła czapeczka, szaliczek i do fotelika samochodowego.
Jeszcze ewentualnie kocyk, aby okryć maleństwa
Pewnie już omawiałyście ten wątek, ale proszę o wsparcie...
Pozdrawiam Was wszystkie i każdej życzę szczęśliwego rozwiązania, potem sporo siły, cierpliwości i wsparcia najbliższych![]()