reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hejka dziewczyny a ja mam materacyk kokos -gryka , i kurcze nie wiem jak go mam ulozyc tzn ktora strona . Slyszalam ze w pierwszych miesiacach trzeba najpierw jeda str a pozniej na druga :confused: moze sie orientujecie hmmm??

reklama
ja slyszalam ze pół roku na kokosie, a potem przewalać na gryke. Też mam taki materacyk i nie jestem pewna czy dobrze wymacałam która strona jest która :)

Acha i ja też nie śpie od 4 rano!!! Prawie codziennie :no:

pojechałam jeszcze do poradni przyszpialnej żeby zarejestrować się do kardiologa bo coś i tam trochę serducho niedomaga
ja też mam coś nie tak z sercem. Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Kardiolog orzekł tylko, że "serce nie może tak walić" i stwierdził, że najprawdopodobniej mroczki przed oczami, słabość, problem ze staniem i kołatanie serca biorą się z anemii, której nijak nie mogę "wykurzyć"... Cieszę się, że na razie nie dokucza mi bezsenność (chociaż wstaję około 6 razy - do toalety:nerd:)...

Hejka dziewczyny a ja mam materacyk kokos -gryka , i kurcze nie wiem jak go mam ulozyc tzn ktora strona . Slyszalam ze w pierwszych miesiacach trzeba najpierw jeda str a pozniej na druga :confused: moze sie orientujecie hmmm??

ja slyszalam ze pół roku na kokosie, a potem przewalać na gryke. Też mam taki materacyk i nie jestem pewna czy dobrze wymacałam która strona jest która :)

dokładnie:tak: u mnie kokosowa strona jest gładsza a grykowa bardziej "pokratkowana" i po tym rozróżniam:tak: albo tam gdzie bardziej daje się wyczuć kuleczki to po pół rtoku maluszkowi dać:tak:

hej,

ja nie kupowałam tego z gryką, bo bałam się ,że mi zakwitnie coś przy kilku osikaniach ;-) miałam piankę i kokos, i teraz dla małej też pewnie kupię. tyle że tym razem zaczniemy od kołyski :-D dopiero potem łóżeczko.

taa, wstawanie do toalety to już norma, jak zasnę to śpię dość długo, mój problem to taki,że czasami muszę się naczekać, żeby się odpowiednio zmęczyć, aby zasnąć :-(

czy wasze dzidzie też zwiększyły ostatnio ruchliwość ? mój brzuch to po prostu ciągle w ruchu , już nie tylko jak się kładę czy głównie wieczorem. malutka dokazuje o różnych porach :cool2:

a Losek rozpakowała się w styczniu czy jeszcze w grudniu ? od kilku dni przecież będziemy miały już dłuższy urlop macierzyński, a 2 tygodnie to już sporo :tak:

reklama
Do góry