reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzisiaj rano poinformowałam męża że pierwsza z dziewczyn się już rozpakowała, a on na to: która? Biedny myślał że mówie o którejś ze znaojmych z reala :)
Moja Dzidzia właśnie zaczyna dokazywać :) Lubię czuć jak się rusza, przynajmniej wiem , że tam jest :)

reklama
Witajcie! w końcu dotarłam.. dzisiaj byłam na wizycie z małą wszystko wporządeczku,no i ja też mam super wyniki..mała waży juz 1530gram;-)

tak wogle to sie juz urzadziliśmy w końcu..eh już mam dosyc tych remontów przeprowadzek..

biorę się za podczytywanie Was:-)

Witam kochane...ale coś tak mało piszecie;-);-) mnie też kręgosłup nawala i czasem nie mogę znaleźć sobie pozycji do spania:confused2::confused2::confused2:

z 2 m-ce polezy w szpitalu więc mysle ze pod koniec stycznia poczatek lutego go dostaniemy; to w sumie tak jakby miał sie urodzic ;)

Angela wszystko ułoży się na pewno...malutki jest silny;-) dużo zdrówka wam życzę;-)

Hello Śnieżynki:-D Byłam wczoraj u lekarza i na szczęście moje przeczucia sie nie sprawdziły:-D To znaczy jest tak samo, ale nie gorzej:-D

super Celirko, bardzo się cieszę:tak::tak:
ja niestety po ostatniej wizycie mam zwiększoną dawkę fenka:-(

cisza ostatnio często tu wita....
a co z Aninaką?? danwo jej nie było....

dobranoc Śnieżynki!!

Hej Lutóweczki!

Oj, długo tu nie zaglądałam...
Na początku to chodziłam jakaś struta i nie chciało mi się ani wychodzić z domu ani pokazywać w internecie.
A potem zabrałam sięna dobre za moją pracę mgr.
No i... właśnie skończyłam pisać!!!
Jutro (a raczej dzisiaj;-)) odnoszę ją do pani promotor. Potem pewnie będą jakieś poprawki ale to już kosmetyka.
Jestem z siebie dumna. Zosia chyba też, bo kopie jak wykształcone dziecię;-)
Głupoty piszę. Zrzucam to na karb późnej/wczesnej godziny. Idę spać.
Do napisania jutro, jeśli będę miała siły!!!
No i tyle zaległości muszę nadrobić tutaj...
Eh. BUZIOLKI!!!!

Oj, długo tu nie zaglądałam...
Na początku to chodziłam jakaś struta i nie chciało mi się ani wychodzić z domu ani pokazywać w internecie.
A potem zabrałam sięna dobre za moją pracę mgr.
No i... właśnie skończyłam pisać!!!
Jutro (a raczej dzisiaj;-)) odnoszę ją do pani promotor. Potem pewnie będą jakieś poprawki ale to już kosmetyka.
Jestem z siebie dumna. Zosia chyba też, bo kopie jak wykształcone dziecię;-)
Głupoty piszę. Zrzucam to na karb późnej/wczesnej godziny. Idę spać.
Do napisania jutro, jeśli będę miała siły!!!
No i tyle zaległości muszę nadrobić tutaj...
Eh. BUZIOLKI!!!!

hehehhe uderz w stół i Aninaka się pojawi:laugh2: a wiesz, że ja nawet spisałam sobie Twój nr tel i miałam dzisiaj pisać co się dzieje??? mogłaś dać znać że siedzisz i piszesz:tak: gratuluję skończenia pracy!!! no i podziwiam, bo ja jeszcze w lesie, a mam tydzień na oddanie, a jeszcze ciągle tu zaglądam:zawstydzona/y: mam nadzieję, że za tydzień też napiszę, że skończyłam i oddaję:tak: a teraz idę spać, z poczuciem dobrze wykonanej roboty (2 rozdziały, 44 strony i ankieta z 20 pytaniami napawa mnie dumą, mimo że to jeszcze nie koniec:tak:) miłęgo dnia dziewczynki!!

ANGELA, gratulacje! a jak sie maluch czuje? bedziesz mogla karmic naturalnie? (przepraszam ze pyta, ale po prostu nie wiem) ja juz za swoja tesknie bardzo...tak to jest z tymi naszymi szyjkami- moja np jest zamknieta a miękka :-O tez sie boje...

Witam was wszytkie...

Nie ma mnie tu zabytnio, bo po pierwsze mam bardzo duzo zajec a po drugie niezabardzo jest sie czym chwalic. Znowu bez skutku rozgladam sie za psychoterapeutą.

mam mnoooostwo nauki. Historia 7 wieków- weź sie tego naucz w tydzień (powszechnej plus polski)., tym bardziej ze nie jest to moj konik.A wykladowcy do mnie: da pani rade, napewnoooo... :| jak ja nie mam sily.tak szybko sie mecze ( nie fizycznie, ale psychicznie i mozg mi wysiada) ciagle tylko chce mi sie spac.Do szkoly mam mnooostwo pracy, wrecz bajońskie rozmiary. Jestem tym zalamana.

Ostatnio ogladałam Juno, ogladala ktoras?

Pozdrawiam was!!

tak to jest z tymi naszymi szyjkami- moja np jest zamknieta a miękka :-O tez sie boje...
Nie ma mnie tu zabytnio, bo po pierwsze mam bardzo duzo zajec a po drugie niezabardzo jest sie czym chwalic. Znowu bez skutku rozgladam sie za psychoterapeutą.
mam mnoooostwo nauki. Historia 7 wieków- weź sie tego naucz w tydzień (powszechnej plus polski)., tym bardziej ze nie jest to moj konik.A wykladowcy do mnie: da pani rade, napewnoooo... :| jak ja nie mam sily.tak szybko sie mecze ( nie fizycznie, ale psychicznie i mozg mi wysiada) ciagle tylko chce mi sie spac.Do szkoly mam mnooostwo pracy, wrecz bajońskie rozmiary. Jestem tym zalamana.
Ostatnio ogladałam Juno, ogladala ktoras?

o kurczę, a jak szyjka jest zamknieta i miękka to źle??:szok: bo ja też taką mam a nie wiedziałam że mam się martwić:eek:
kochana nie musisz się pojawiać by się chwalić, wystarczy że zajrzysz i dasz znać co u Ciebie, jak się czujesz, a może nawet wyżalić:tak: a z nauka dasz radę, wierze w Ciebie:tak:
ja oglądałam Juno, ale jak nie byłam w ciązy, ale i tak mi sie pdoobało:tak:

reklama
Do góry