kinia220v
Fanka BB :)
Angela gratulacje malutki sliczny taki drobniutki, tak sie pospieszyl. Ciesze sie ze wszystko jest dobrze ! pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam ja miałam termin na luty ale mój smyk sie spieszył i urodził sie 26 listopada
też chciałam miec dziecko z poczatku roku a tu psikus ;-)
urodziłam w 27tyg i 6 dniu ciąży mały lezy w szpitalu w inkubatorze ale ma sie dobrze
http://tickers.smyki.pl/s/28917/29942.jpg" alt="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl" title="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl
Ja jestem ale ide sie zdzemnac bo zmeczona jestemAle cisza....
Jest tu któś??? Hallo!!! Czy ktoś mnie słyszy?
A ja jeszcze godzinę w pracy siedzieć będę....Ja jestem ale ide sie zdzemnac bo zmeczona jestem
To nie fajne ale dobrze ze tylko godzka . A skad jestes - bo ja tez z okolic w-wy troszke dalej - 100 kmA ja jeszcze godzinę w pracy siedzieć będę....
ja do stolicy mam 30 kmTo nie fajne ale dobrze ze tylko godzka . A skad jestes - bo ja tez z okolic w-wy troszke dalej - 100 km
JA tez mam syndrom tego gniazda .Angela gratuluje!!!!!!
Super że mały się dobrze czuje! Oby jak najszybciej przybierał na wadze i potem do domku...
A czy spodziewałaś się Ty lub lekarze wcześniej że tak szybko urodzisz??
U nas ok...mała sie wierci, brzuch rośnie...więzadła, pachwiny...a nawet kości miednicy mnie bolą jak diabli :-( No ale muszę przetrwać...
Ostatnio mam powera i co chwile robie coś w domu...wczoraj skręciliśmy łóżeczko dla małej...2 dni temu upiekłam z moim Filipem ponad 100 pierników hehe Sprzątam i co chwile coś robie...jakieś wicie gniazda mi się włączyło...aż boje sie czy nie za szybko
Pozdrawiam wszytskie lutóweczki!!!!