reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam ja miałam termin na luty ale mój smyk sie spieszył i urodził sie 26 listopada
też chciałam miec dziecko z poczatku roku a tu psikus ;-)
urodziłam w 27tyg i 6 dniu ciąży mały lezy w szpitalu w inkubatorze ale ma sie dobrze :laugh2:

http://tickers.smyki.pl/s/28917/29942.jpg" alt="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl" title="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl
Andzela serdecznie Ci Gratuluje i zycze Ci zeby Twoj synek szybko wrocil z mama do domku . Rzeczywiscie spieszno malemu bylo ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo i juz niedlugo bedziecie razem
Ps masz zloty medal - jestes pierwsza ...
Nie myslalam nawet ze lutowka rozpakuje sie w listopadzie - gruzien , styczen ale zeby listopad ale psikus
A Mamosowko chyba juz pora otworzyc watek rozpakowan-szybko prawda?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ja miałam termin na luty ale mój smyk sie spieszył i urodził sie 26 listopada
urodziłam w 27tyg i 6 dniu ciąży mały lezy w szpitalu w inkubatorze ale ma sie dobrze :laugh2:

serdeczne gratulacje i duuuużo zdrówka dla maluszka!!!!
jejku nawet nie zdążyłaś nic napisać, pobyć Lutówką, a już zostałaś mamą i to Listopadówką:szok: no ale dobrze, że wszystko dobrze się skończyło i miesiąc też został na L:-D mam nadzieję, że szybciutko dostaniesz synka do domku i będziesz miała chwilkę by nam wszystko opisać!!!

http://tickers.smyki.pl/s/28917/299...i.pl" title="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl
Gratuluje pierwszej rozpakowanej Lutówce!!!:-D Teraz żeby maluszek szybciutko wrócił do domku to będzie pełnia szczęscia!:tak::-) Zdrówka życzę!:tak:

edit: ale ja jestem nawet się nie przywitałam:-(
DZIEŃ DOBRY!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Dzień doberek:-)

Ogromne gratulacje pierwsza rozpakowana Lutóweczko:-) zdrówka dla synka i oby szybciutko do domku wrócił:-)

A Mamosowko chyba juz pora otworzyc watek rozpakowan-szybko prawda?

Pewnie, że szybko -> nawet się nie spodziewałam:szok:

Kochane, ale miałam wczoraj szalony dzień:eek: rano (a może powinnam napisać w nocy:-p) o 5 pojechałam zawieźć Mężusia do pracy, przyjechałam do domu i jeszcze na 3h się położyłam, pojechałam do rodziców, potem na zakupy i do kuzynki dzieciaków na Mikołaja:-) w domku byłam wieczorkiem i padałam z nóg:sorry:

Dziś też Mężusia rano zawiozłam, ale o 6:-p teraz jestem chwilkę na necie, a potem jadę do pracy, do sklepu (wymienić koszule), na cmentarz i do rodziców:-D
czyli zaś dzień w biegu:-D

Buziaczki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-D

Dzień dobry:-) Coś tu faktycznie pustki ostatnio. Też ciągle niewyspana chodzę:confused2: Dziewczyny mam pytanie - w liście rzeczy do zabrania, którą dostałam od położnej jest książeczka zdrowia. No i tak się zastanawiam-dla kogo ta ksiażeczka? Ja takowej nie posiadam, mam tylko taką do celów sanitarno-epidemiologicznych (zresztą nieaktualną). A dziecku to chyba w szpitalu dają, nie? Czy muszę kupić taką w sklepie dla dziecka i dac im w szpitalu? Wiecie coś o tym? Będę z położną rozmawiała w poniedziałek to jak nie zapomne to się zapytam o co chodzi.:eek:

Cześć brzuchatki!
To pewnie chodzi o legitymację ubezpieczeniową. Książeczkę zdrowia dostanie dziecko w szpitalu po urodzeniu.

Hej Skarbulki. Siedzimy z babcią |Damiana bo przyjechała u sąsiada polaka, bo u teściów jest remont który ma trwać jeszcze 11 dni, Oni tutaj mieszkańców wywalają, bo niby im przeszkadzamy. Sąsiad dobry chłop, nawet pączkiem mnie poczęstował hehe. I tak sobie siedzimy do 15:00 bo o 15 teście z roboty wracają. Za tydzien moze juz wynajmiemy jakies mieszkanko 2 pokojowe, bo parę dni temu D. nieźle się pokłóciłam z ojcem, myślałam, że wyjdę z siebie i kupię bilet na samolot, byłam załamana, nie wiedziałam co się dzieje, masakra totalna. Być może juz w styczniu D. przyjedzie bo nasz samochod i weźmie już mamę. Dostałam zaproszenie do szkoły rodzenia na 14 grudnia, do szpitala na jakąś rozmowę na 17 grudnia. W sobotę idziemy z D. do przychodni powiedzieć, ze życzymy sobie tł€macza bo oni tutaj tego nie proponują ( chociaż to ich zasrany obowiązek) ponieważ dużo płacą za takiego tłumacza a w prawie jest napisane, ze człowiek, który nie umie gadać po angielsku i nie jest angolem, ma prawo do darmowego tłumacza. Mam nadzieję że tą sprawę załatwimy. Po neta idziem w przyszłym tygodniu póki co muszę jeszcze przeżyć...

Dobrze, że u Ciebie ok. To link do naszego wątku
https://www.babyboom.pl/forum/lutow...weczek-2010-a-32603/index733.html#post4613044
copy.png
favicon.ico

reklama
Witam wszystkie lutuweczki.
Angela: Gratulacje i życzę szybkiego powrotu do domku. To twoje maleństwo pospieszyło się i to nawet bardzo, ale najważniejsze żeby było zdrowe czego z całego serca życzę:tak:

Do góry