olenka12345
Fanka BB :)
ha to narazie tak wygląda;-)zaraz przychodzi do mnie facet łóżko nam prac;-)bo sie pokurzyło nieźle podczas remontu;-)no i prawidłowo:-) Twój wysiłek niech się ogranicza do wskazywania palcem co gdzie ma stać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha to narazie tak wygląda;-)zaraz przychodzi do mnie facet łóżko nam prac;-)bo sie pokurzyło nieźle podczas remontu;-)no i prawidłowo:-) Twój wysiłek niech się ogranicza do wskazywania palcem co gdzie ma stać
Wiesz co? Ja też miałam kiepskie wyniki badań. Mój lekarz kazał brać witaminy (ja brałam Prenatal) i lepiej się odżywiać. Więc zaczęłam jeść owoce w ilościach mega i na kolejnych badaniach po miesiącu było dobrze. Mój gin mówi, ze w ciąży często kobitki mają kiepskie wyniki, dlatego przede wszystkim trzeba się dobrze odżywiać. Ale jak Cię to uspokoi to przejdź się do internisty.
A! Zrobilam sobie jeszcze badania, tak cos mnie tknelo, no i nei wyglada to ciekawie W moczu cale mnostwo roznych bakteriii i nablonkow. A reszty i tak nie umiem odczytac bo sie na tym nei znam kompletnie Magnez na minimum, a to bylo po nafaszerowaniu sie mega iloscia magnezu przez dwa dni wiec nie za ciekawie. No i jak wczoraj nei wzielam magnezu to w nocy powykrecalo mi kompletnie miesine w lydce i przez godzine nie chialo puscic, a bol byl okropny :-( Dopiero jak wzielam leki to po godzinie puscilo :-( No i w krwi mam hemoglobine i hematokryt tez ponizen normy, neiwiele ale jednak. i teraz nie wiem co robic, bo mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. A dostac sie do mojego lekarza graniczy z cudem, bo ma tyle pacjentek. Moze jutro pojde do lekarza ogolnego. Co o tym myslicie?
Szkoda z tym mieszkaniem Ale jak znajdziesz następne to pomyślisz że widocznie tak miało być. Ehh...kobieta w ciąży i jeszcze jej wszystko utrudniająDziendoberek Dziewczynki. Ja mam dzisiaj baaaardzo nieudany i smutny dzien, mianowicie mieszkanko przydzielone zostalo komus innemu:-----(
Juz plakalam z tego powodu. Kurcze nic mi sie nieudaje:-(i jeszcze z tym urzedem pracy problemy i wogole do dupy:----(...........
No naprawde:-(myslalam ,ze kobieta ciezarna ma jakies wzgledy a tu cholera nicSzkoda z tym mieszkaniem Ale jak znajdziesz następne to pomyślisz że widocznie tak miało być. Ehh...kobieta w ciąży i jeszcze jej wszystko utrudniają
No to już duże maleństwo:-) Takie rzeczy zawsze poprawiają humor:-)No ale z tych pozytywnych rzeczy to bylam dzis u gin i wszystko jest Ok. Mialam porza pierwszy robione KTG , dzidzia wazy 1370g i wszystkie poza tym wymiary sa prawidlowe:-) Ato najwazniejsze.