reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień Dobry Laseczki Brzuchate :-)

Wstałam już jakiś czas temu, ale dopiero teraz znalazłam czas, żeby do Was zerknąć :zawstydzona/y: Ale niestety tym razem mam kupę roboty :-(
Nawet śniadania jeszcze nie jadłam o czym mi moja Mała przypomina, bo kopie strasznie ;-)

Dziś w planie:
1. upieczenie ciasta cappucino - bo Teściowa ma imieniny
2. zapakowanie prezentów świątecznych - które dziś zawozimy do teściów, niech tam czekają
3. doprowadzenie się do stanu używalności, żeby można było wyjść do ludzi
4. zrobienie prania i ugotowanie obiadu
5. spakowanie walizki na wyjazd
6. odebranie Mojego z pracy
7. no i koło 18.00 w drogę

Nie jest tego jakaś straszna ilość, ale tak mi się ostatnio nic nie chce :zawstydzona/y::shocked2::-(
Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię :tak::-)

Miłego dnia
Będę zaglądać do Was co jakiś czas

Ps. Trzymam kciuki z wizyty, jeśli dzisiaj jakieś są :tak:

reklama
Dzień dobry wszystkim:-) Spałam dzisiaj w nocy jak zabita, tylko 1 wizyta w kibelku:-), a mimo to niewyspana jestem straszne:-( Chyba niedługo się kimnę. Ta pogoda jakaś taka mało optymistyczna:-(
Wczoraj podjechałam na chwilę do pracy, żeby podpisać jakieś dyplomy (mój szef jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę) i tak jak ostatnio sobie myślałam, ze brakuje mi pracy i bym sobie jakieś szkolenie poprowadziła, tak wczoraj jak zobaczyłam ten sajgon i pogadałam z dziewczynami to mi cała ochota na pracę przeszła:-D Nie wyobrażam sobie teraz zasuwać takim tempem jak wcześniej (zresztą i tak nie mogę) po 10 godzin dziennie. Jednak trochę spokoju i nudów się przydaje:-D

Hej Skarbulki. Siedzimy z babcią |Damiana bo przyjechała u sąsiada polaka, bo u teściów jest remont który ma trwać jeszcze 11 dni, Oni tutaj mieszkańców wywalają, bo niby im przeszkadzamy. Sąsiad dobry chłop, nawet pączkiem mnie poczęstował hehe. I tak sobie siedzimy do 15:00 bo o 15 teście z roboty wracają. Za tydzien moze juz wynajmiemy jakies mieszkanko 2 pokojowe, bo parę dni temu D. nieźle się pokłóciłam z ojcem, myślałam, że wyjdę z siebie i kupię bilet na samolot, byłam załamana, nie wiedziałam co się dzieje, masakra totalna. Być może juz w styczniu D. przyjedzie bo nasz samochod i weźmie już mamę. Dostałam zaproszenie do szkoły rodzenia na 14 grudnia, do szpitala na jakąś rozmowę na 17 grudnia. W sobotę idziemy z D. do przychodni powiedzieć, ze życzymy sobie tł€macza bo oni tutaj tego nie proponują ( chociaż to ich zasrany obowiązek) ponieważ dużo płacą za takiego tłumacza a w prawie jest napisane, ze człowiek, który nie umie gadać po angielsku i nie jest angolem, ma prawo do darmowego tłumacza. Mam nadzieję że tą sprawę załatwimy. Po neta idziem w przyszłym tygodniu póki co muszę jeszcze przeżyć...

Dzień Dobry Laseczki Brzuchate :-)

Wstałam już jakiś czas temu, ale dopiero teraz znalazłam czas, żeby do Was zerknąć :zawstydzona/y: Ale niestety tym razem mam kupę roboty :-(
Nawet śniadania jeszcze nie jadłam o czym mi moja Mała przypomina, bo kopie strasznie ;-)

Dziś w planie:
1. upieczenie ciasta cappucino - bo Teściowa ma imieniny
2. zapakowanie prezentów świątecznych - które dziś zawozimy do teściów, niech tam czekają
3. doprowadzenie się do stanu używalności, żeby można było wyjść do ludzi
4. zrobienie prania i ugotowanie obiadu
5. spakowanie walizki na wyjazd
6. odebranie Mojego z pracy
7. no i koło 18.00 w drogę

Nie jest tego jakaś straszna ilość, ale tak mi się ostatnio nic nie chce :zawstydzona/y::shocked2::-(
Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię :tak::-)

Miłego dnia
Będę zaglądać do Was co jakiś czas

Ps. Trzymam kciuki z wizyty, jeśli dzisiaj jakieś są :tak:
o Matko!! Ty już masz prezenty!!! A ja nawet pomysłów na nie nie mam :(

o Matko!! Ty już masz prezenty!!! A ja nawet pomysłów na nie nie mam :(

Prezentów mam na razie kilka, nie wszystkie :-(
Coś będę musiała wymyśleć jeszcze.
Ale na razie popakuję te co mam i zawiozę. ;-)

Gucha fajnie, że się odezwałaś.
Miło słyszeć, że PRAWIE wszystko u Was w porządku.
Dbaj o siebie i o Maluszka :-)

Witam Mamusie:-)
No i dowiedzialam sie dlaczego mieszkanko przypadlo komus innemu. Mianowicie ponoc jestesmy porzadna rodzina a tam sam "element" mieszka i ciagle policja przyjezdza i babka powiedziala, ze to z troski o nas:eek::crazy::szok: Ale ile w tym prawdy jest to tylko sam Bog wie:tak:
Dzisiaj czuje sie do kitu - spalam do 10.30 bo mialam klopoty w nocy. Bolal mnie brzuch i czulam jakies dziwne skurcze. Teraz jest ok na szczescie;-)
Milego dnia:-)

No, pranie wstawione, biszkopt się piecze :-) Dla chętnych wrzucę zaraz przepis na super ciacho na kulinaria :-D Obiad sobie rozmrożę i odgrzeję - pyszne pierożki z mięskiem ;-)
Więc 1,5 pkt. z 7 na dziś wykonane :-D

No, pranie wstawione, biszkopt się piecze :-) Dla chętnych wrzucę zaraz przepis na super ciacho na kulinaria :-D Obiad sobie rozmrożę i odgrzeję - pyszne pierożki z mięskiem ;-)
Więc 1,5 pkt. z 7 na dziś wykonane :-D
Chętnie skorzystam z przepisu bo dawno nic nie piekłam a teraz jestem na L4 więc będę miała więcej czasu

reklama
Cześć dziewczyny:-) przepraszam Was za nieobecność mam troszkę problemów z szyjką:-( odezwę się jak będę w domu:sorry:Buziaki:sorry:

Do góry