reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie :-) jesteśmy już w domku, na wizycie OK, z dziewczynkami wszystko dobrze, szyjka zamknięta i takie tam :-)więc się bardzo cieszę :-):-):-) kolejna wizyta za 2 tygodnie, lekarz mówi,że teraz to już trzeba częściej sprawdzać, no jak trzeba to trzeba a dziś nawet droga była ok ale i tak zmęczona jestem teraz :tak: więc idę leżakować :-D przyjemnego wieczorku CIUMAS :-p

to super, że wszystko pozamykane - niech maleństwa jeszcze siedzą w brzuszku, oby jak najdłużej zechciały tam posiedzieć!!!!

reklama
Bry Dziewczynki :-)

Wszystkie tak narzekają na nieprzespaną noc, a ja się właśnie wyspałam. Pomijam wstawanie na siku, bo potem i tak od razu zasnęłam. ;-)
Chyba receptą na dobry sen jest około półgodzinny masaż pleców przez Mojego przed położeniem się spać :-D Polecam :tak::tak::tak:

Hej Kobitki!

Caly czas Was podczytuje, ale rzadko pisze, bo nie wiem nawet dobrze jak sie nazywam, jestem taka zajeta, zagoniona a wieczorem padam na pysk :-( Lekcji mam nadal cale mnostwo i juz coraz czesciej czuje, ze slabne i nie daje rady, ehhh... A jeszcze czeka mnie miesiac, bo obiecalam wszystkim lekacje co najmniej do konca pierwszego tygodnia stycznia :sorry:

Ponadto tez walcze z praca mgr, aaaaa!!!!!!!! :wściekła/y: i juz kur*a nie mam na to sil i nerwow :no: a w sobote musze oddac dwa rozdzialy i narzedzia badawcze do sprawdzenia. Tyle tylko, ze jutro moj mezus ma gosci bo jest Barborka, wiec nic nie napisze, bo rano musze cos przygotowac do zarcia, a potem chata pelna rodzinki. W sobote od rana jestem na uczelni, a w niedziele mam jzu seminarium z ta stara krowa :-:)no: Chyba bede to pisala po nocach, zeby dokonac wszystkich poprawek, ehhh... :-(

A! Zrobilam sobie jeszcze badania, tak cos mnie tknelo, no i nei wyglada to ciekawie :sorry: W moczu cale mnostwo roznych bakteriii i nablonkow. A reszty i tak nie umiem odczytac bo sie na tym nei znam kompletnie :eek: Magnez na minimum, a to bylo po nafaszerowaniu sie mega iloscia magnezu przez dwa dni wiec nie za ciekawie. No i jak wczoraj nei wzielam magnezu to w nocy powykrecalo mi kompletnie miesine w lydce i przez godzine nie chialo puscic, a bol byl okropny :-( Dopiero jak wzielam leki to po godzinie puscilo :-( No i w krwi mam hemoglobine i hematokryt tez ponizen normy, neiwiele ale jednak. i teraz nie wiem co robic, bo mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. A dostac sie do mojego lekarza graniczy z cudem, bo ma tyle pacjentek. Moze jutro pojde do lekarza ogolnego. Co o tym myslicie?

Dasz radę Kobitko :-) Wierzymy w Ciebie.
Pomyśl sobie, że mgr pisze się tylko raz. Napiszesz i będziesz mieć z głowy ;-) Wiem ławto powiedzieć, trudniej zrobić, ale będzie dobrze :-)

Te wyniki rzeczywiście niewesołe. Jeśli to ma Cię uspokoić, to przejdź się do internisty. Powinien coś na to poradzić, a przynajmniej przepisze Ci tabletki na podwyższenie wyników :-) Ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu.

Dzień dobry dziewczyny:-)
My mamy dziś wizytę po godzinie 18:00, ale jeszcze przed tym o 14:00 idę do dentysty:-D a pogoda u nas jest beznadziejna ehhh:eek:

Trzymam kciuki :-) Oby tym razem wizyta doszła do skutku :-D

Hehe, ale miałam przed chwilką mały armageddon w pokoju, bo dzwoniłam do Orange, żeby sobie zwiększyć limit transferu danych w Orange Free i oczywiście nie przygotowałam sobie umowy i szybko musiałam po nią lecieć:sorry: i zahaczyłam nogą o obrus i zleciał talerz (na szczęście się nie stłukł;-)) no i wylało się picie:szok: ehhh i wszystko mokre, a ja musiałam dokończyć rozmowę:-p ale jestem debeściak, bo od jutra nie mamy 1GB tylko 4GB:-)
Oczywiście w tym momencie przyjechał Mężuś z prezesem, bo akurat byli niedaleko w jakiejś hurtowni i wstąpili na kawusię:-D oczywiście przyjęłam ich w kuchni, bo w pokoju jeszcze sajgon:-p
Teraz sytuacja już opanowana i idę się wypluskać, bo dentysta i ginek przed nami:-) postaram się wieczorkiem odezwać, ale nie wiem czy dam radę:eek: jutro na 100000% będę:-D

Paullla wszystkiego najlepszego:-) sto lat sto lat:-) samych uśmiechów i radości:-D

Luczynko skarbie, miod z pylkiem kwiatowym polecam jak najbardziej:tak:

Dziendoberek Dziewczynki. Ja mam dzisiaj baaaardzo nieudany i smutny dzien, mianowicie mieszkanko przydzielone zostalo komus innemu:-:)-:)-:)-:)-(
Juz plakalam z tego powodu. Kurcze nic mi sie nieudaje:-(i jeszcze z tym urzedem pracy problemy i wogole do dupy:no::no::-:)-:)-:)-(...........

Kameleon i chyba tak zrobie tylko nie wiem kiedy znajde na to czas :eek: chyba najwczesniej dopeiro w poniedzialek :sorry:

Mamo Sówko 3mam kciuki za Twoje dzisiejsze wizyty! :-)

Monikasia dzieki za rade, ale niestety wszelakie produkty pszczółkowe odpadaja, bo jestem an nie uczulona i puchne w mgnieniu oka :sorry: ale dziekuje :-)

Witajcie Lutóweczki..no my już na nowym mieszkanku urzędujemy..ciasno,ale własno;-)ile mam teraz sprzątanai wszystkiego prania to masakra..do świąt powinnam sie obrobic hehe:tak:
my czujemy się dobrze,8smego mam wizytę to zobaczymy ile moja kluseczka waży co i jak;-)
tak podczytuje Was ,bo nie zawsze teraz mam czas by cos pisac..i widzę ,że nie tylko ja po nocach nie śpię..eh..jak juz sie o 3 obudze to do 4 spac nie moge..dzisiaj już o 4 jadłam śniadanie;-)hehe..
no i cóż 10kg na plusie;-)ale jakoś to będzie..
lece robic obiadek..właśnie zupka sie ugotowała(pomidorówka z makaronem mniam) a teraz lece sosik robic do ziemniaczków i surówkę..
miłego dnia i powodzenia na wizytach!:-)

Dziendoberek Dziewczynki. Ja mam dzisiaj baaaardzo nieudany i smutny dzien, mianowicie mieszkanko przydzielone zostalo komus innemu:-:)-:)-:)-:)-(
Juz plakalam z tego powodu. Kurcze nic mi sie nieudaje:-(

Nie przejmuj się tak. Nie to mieszkanko to inne ;-):-) Nie ma co rozpaczać.
A do tego czasu jakoś sobie poradzicie.:tak:
Na pewno będzie dobrze - uszki do góry:-)

Witajcie Lutóweczki..no my już na nowym mieszkanku urzędujemy..ciasno,ale własno;-)ile mam teraz sprzątanai wszystkiego prania to masakra..do świąt powinnam sie obrobic hehe:tak:
my czujemy się dobrze,8smego mam wizytę to zobaczymy ile moja kluseczka waży co i jak;-)
tak podczytuje Was ,bo nie zawsze teraz mam czas by cos pisac..i widzę ,że nie tylko ja po nocach nie śpię..eh..jak juz sie o 3 obudze to do 4 spac nie moge..dzisiaj już o 4 jadłam śniadanie;-)hehe..
no i cóż 10kg na plusie;-)ale jakoś to będzie..
lece robic obiadek..właśnie zupka sie ugotowała(pomidorówka z makaronem mniam) a teraz lece sosik robic do ziemniaczków i surówkę..
miłego dnia i powodzenia na wizytach!:-)

gratuluję nowego mieszkanka:tak:

tylko z tym sprzątaniem to ostrożnie, na naszym etapie ciąży to więcej odpoczywać niż robić

reklama
Do góry