reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam wszystkich sennie i ziewająco, kolejna noc z bani. Nie śpię od wpół do drugiej:wściekła/y: To znaczy od tej godziny sobie coś tam drzemałam:-( Jadę chyba jeszcze dzisiaj kupić wanienkę i kosmetyki do pielęgnacji. Może trochę wcześnie, ale potem będa jeszcze większe tłumy w sklepach, a ja robie sie coraz większa i będzie mi coraz ciężej:-( No i jak zostanę uziemiona w domu zupełnie to będę miała problem, bo nie chcę zeby ktoś mi to kupował, bo jeszcze nie będzie tak jak bym chciała i po co mam sie wkurzać.
Celira kupowałaś na allegro? Jeżeli tak to podaj nazwę sprzedawcy, bo nie mogę znaleźć takego żeby wszystko co wymieniłaś było.
Ten sprzedawca to gosiare. Wogóle wydaje mi się że miał dużo tych rzeczy

reklama
cześc dziewczyny!!! u mnie też fatalna noc, najpierw nie mogłam zasnąć, a jak juz mi sie udało to złapał mnie straszny skurcz w łydce, matko jedyna co za ból!!!!! naszczęście mój małż mnie poratował, ale noga boli do tej pory... no i o 6 pobudka do pracy, straznie styrana jestem, ale do piatku coraz bliżej...
jutro lece zrobić badania i w piatek do lekarza:):)mam nadzieję że mały się już obrócił bo do tej pory siedzial głowa do góry:)

ja też robiłam zakupy na allegro, robiłam zakupy u sprzedawcy Lukas037, też na dużo rzeczy i kupiłam wszystko co chciałam, warto poszukać a napewno znadzie się sprzedawca co ma dużo fajnych rzeczy

miłego wieczoru życzę brzuszki:):):)

Czesc dziewczyny ja juz sie tam kiedys przedstawialam , ale czesto nie pisze :) Wiec tez jestem w gronie lutowek (termin na 8). Od tyg siedze juz w domku, wiec mam wiecej czasu na czytanie forum:) Moj gin kazal mi siedziec w domku poniewaz dzidzia jest bardzo nisko , wiec odpoczywam . Zaczelam robic sobie liste z wyprawka i zamierzam od dzisiaj juz cos kupować , boje sie aby maluszek nie byl szybszy . Pozdrawiam Was serdecznie ;-)

Witajcie :-) jesteśmy już w domku, na wizycie OK, z dziewczynkami wszystko dobrze, szyjka zamknięta i takie tam :-)więc się bardzo cieszę :-):-):-) kolejna wizyta za 2 tygodnie, lekarz mówi,że teraz to już trzeba częściej sprawdzać, no jak trzeba to trzeba a dziś nawet droga była ok ale i tak zmęczona jestem teraz :tak: więc idę leżakować :-D przyjemnego wieczorku CIUMAS :-p

halo halo zagląda tu jeszcze ktoś oprócz mnie???:cool2:
no nic napisze i tak a co mi tam,,,,:-p
Dzień dobry Lutóweczki :) mam za sobą ciężką noc, jakoś cały czas myśli w głowie, że nie dam rady, że poród, 2 dzieci,,, i tak wkółko :( humor narazie kiepski ale postaram się tu zaglądać,,,
pozdrawiam a Wam wesołego dzionka życzę :)

Witam Śnieżynki:) Mi wczoraj zebrało się na zakupy :) Plany miałam konkretne: kupić prezenty, jak najwięcej, żeby później było już z głowy... Niestety odwiedziłam dwa sklepy, przeszłam IKEA i ledwo doczłapałam się do Praktikera, a potem to już tylko marzyło mi się łóżeczko.... Wczoraj przyszła pościel, którą zamawiałam w piątek :) Fajna, i gatunkowo wydaje się być ok.

A teraz siedzę w pracy i liczę godziny do wyjścia :) 5 godzin i 10 minut :)

dzień dobry Śniezynki:-D prawie w ogóle nie spałam dzisiaj mam ambitny plan zrobić sałatkę jarzynową i pouczyć się na zaliczenie:-(miłego dnia Wam życzę:-D a teraz idę coś zjeść;-):-)

Hej piekne Mamuski :-D ja wstalam zjadlam a teraz na BB siedze :-D hihi :-D ja cala noc spalam :szok: ale Mały przed moim spaniem troche fikał :-D ale i tak Go mooooooocno kofusiam <3 :-D :tak:

Hej Kobitki!

Caly czas Was podczytuje, ale rzadko pisze, bo nie wiem nawet dobrze jak sie nazywam, jestem taka zajeta, zagoniona a wieczorem padam na pysk :-( Lekcji mam nadal cale mnostwo i juz coraz czesciej czuje, ze slabne i nie daje rady, ehhh... A jeszcze czeka mnie miesiac, bo obiecalam wszystkim lekacje co najmniej do konca pierwszego tygodnia stycznia :sorry:

Ponadto tez walcze z praca mgr, aaaaa!!!!!!!! :wściekła/y: i juz kur*a nie mam na to sil i nerwow :no: a w sobote musze oddac dwa rozdzialy i narzedzia badawcze do sprawdzenia. Tyle tylko, ze jutro moj mezus ma gosci bo jest Barborka, wiec nic nie napisze, bo rano musze cos przygotowac do zarcia, a potem chata pelna rodzinki. W sobote od rana jestem na uczelni, a w niedziele mam jzu seminarium z ta stara krowa :-:)no: Chyba bede to pisala po nocach, zeby dokonac wszystkich poprawek, ehhh... :-(

A! Zrobilam sobie jeszcze badania, tak cos mnie tknelo, no i nei wyglada to ciekawie :sorry: W moczu cale mnostwo roznych bakteriii i nablonkow. A reszty i tak nie umiem odczytac bo sie na tym nei znam kompletnie :eek: Magnez na minimum, a to bylo po nafaszerowaniu sie mega iloscia magnezu przez dwa dni wiec nie za ciekawie. No i jak wczoraj nei wzielam magnezu to w nocy powykrecalo mi kompletnie miesine w lydce i przez godzine nie chialo puscic, a bol byl okropny :-( Dopiero jak wzielam leki to po godzinie puscilo :-( No i w krwi mam hemoglobine i hematokryt tez ponizen normy, neiwiele ale jednak. i teraz nie wiem co robic, bo mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. A dostac sie do mojego lekarza graniczy z cudem, bo ma tyle pacjentek. Moze jutro pojde do lekarza ogolnego. Co o tym myslicie?

reklama
Dzień dobry dziewczyny:-)

My mamy dziś wizytę po godzinie 18:00, ale jeszcze przed tym o 14:00 idę do dentysty:-D a pogoda u nas jest beznadziejna ehhh:eek:

Buziaczki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Do góry