reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kiedyś (zanim część Lutowek sie zamknęła w swoim gronie) trzeba by nadrabać jakieś 30 stron.. A teraz cisza... Smutno...

nie wydaje mi się, że chodzi o to... raczej o czas ciąży... wchodzimy w ostatni trymestr, coraz więcej dolegliwości się przywlecze, coraz mniej siły, a spraw to czasem więcej niż wcześniej (tak jest np u mnie)... ale pewnie w ostatnim miesiącu znowu zawrze:tak:

reklama
Dzień dobry Lutóweczki :-)
ja się witam i znikam, robię sobię dziś dzień przyjemności idę do fryzjera i do kosmetyczki i wracam do domku popołudniu :-D obiadek mam od wczoraj więc mężuś nie będzie głodny chodził, pozdrawiam i miłego dzionka życzę. Buziaki :*

Dzień dobry Dziewczynki:-) ja już coraz mniej z Wami siedzę bo już coraz mniej siły mam a jeszcze na głowie urządzanie nowego domku i zakupy dla malucha:-( także przepraszam Was:sorry:będę tak często jak tylko będę mogła:tak: No a wczoraj byłam na zajęciach w szkole rodzenia tematem był kontakt z dzieckiem nienarodzonym:-) i super jestem bardzo zadowolona ale strasznie dużo ludzi:no:

witam was :-) ja juz wstalam :-) mam podly humor bo nam pies wczoraj wieczorem uciekl i jej nie ma :-( ja pierdziele :-( placze normalnie jak glupia :-( a wczoraj w szkole rodzenia mialam masaz dziecka ...

Witam się i ja :-)
Dzień dobry :-D

No i pogoda we Wrocławiu się popsuła :-(
Jest brzydko, pochmurno i pada. :eek:
Ma któraś z Was trochę słonka do przesłania ?

Może uda mi się w końcu opisać Wam na odp. wątku co się dzieje u mnie w szkole rodzenia. Ostatnio był temat o połogu i o diecie w czasie karmienia :tak:

Miłego :-)

witam was :-) ja juz wstalam :-) mam podly humor bo nam pies wczoraj wieczorem uciekl i jej nie ma :-( ja pierdziele :-( placze normalnie jak glupia :-( a wczoraj w szkole rodzenia mialam masaz dziecka ...

Nie płacz. Piesy mają to do siebie, że wracają.
Mam nadzieję, że Twój wróci i więcej Ci takich numerów nie wykręci.
Buźka do góry :tak:

reklama
Witam Kochane Mamusie:-)
Ja ostatnio siedze cicho bo mam okropny tydzien jakos:-(Ciagle chodze smutna albo wnerwiona:wściekła/y:I drazni mnie wszystko. Potrafie sie obudzic o 5 i przypomni mi sie jakies zdarzenie i becze:-:)szok:masakra jakas...
Dzisiaj musze przygotowac wszystko dla maluszka tzn to co M powinien przyniesc jak przyjedzie po nas bo jak mi sie przeprowadzka trafi to reszte rzeczy musze spakowac do kartonow itd a wole juz miec przygotowane:tak:Pytalam co musze przyniesc dla malej jak pojde rodzic - okazalo sie, ze nic, bo wszystko klinika zapewnia. To i dobrze:tak:
Buziaki posylam i milego dzionka:-)

Do góry