Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
część dziewczyny, jestem tu nowatrochę późno dołączam do Waszego grona, ale dopero znalazłam to forum, a teraz wybieram sie na zwolnienie więc bedę mieć trochę więcej czasu
Witaj kochana w gronie Śnieżynek:-) spokojnej reszty ciąży
Kochane chciałam się z Wami przywitać, bo mam problemy z laptopem i coś mi się zawiesza (bo nie mam swojego tylko od szwagierki), więc nawet nie dam rady nadrobić co pisałyście DZIEŃ DOBEREK ŚNIEŻYNKI
Po południu będę u rodziców, więc tam jest lepszy net to więcej będę pisać zostanę tam prawdopodobnie do czwartku, więc będę miała stały dostęp do Was:-) dziś po 14 wybieram się też do pracy
Wiecie wczoraj mieliśmy z Mężusiem pół roku po ślubie i tak mi troszkę było smutno, że nie możemy tego dnia spędzić razem:-( ale Mężuś mnie zaskoczył, bo udało mu się wydębić od babki, u której śpią neta, żeby ze mną pogadać na gg (bo tam niestety nie ma neta, żeby oni mogli się podłączyć do swoich laptopów) więc strasznie byłam szczęśliwa, że chociaż to gg było na godzinkę, bo smsmy to nie to samo i nie da się tyle i wszystkiego napisać
W nocy nie umiałam spać i dlatego dopiero wstałam Bartuś kopał mnie jak szalony i nie umiałam najpierw zasnąć prawie przez 2h, a potem co jakiś czas się budziłam -> chyba od kopniaków i zaś przez nie nie umiałam zasnąć
Buziaczki kochane dla Was i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty wieczorkiem postaram się odezwać:-)
P.S. KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)