reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Czesc Lodoweczki!

cześć dziewczyny ja tylko na moment wpadlam powiedziec Wam dobranoc:-D My dziś po sesji ale zdjęc nie mam, bo są w obróbce dopiero koło czwartku dostanę płytkę:-) A tymczasem dobranoc słodkich snów:-D
A jaka sesje mieliscie? Opowiadaj bo cos nie w temacie jestem... No i pochwal sie jak juz cos bedizesz miala;O))

gdzieś wyczytałam w necie kiedyś a może w którejś książce że można Vicka stosować:tak:

Wysmarowlam sie na nos smierdzielem, dzisiaj poki co troche lepiej.. ale nic nie chce zapeszac,
Tygrynka, jak sie dzisiaj czujesz?
dziewczyny przeciez dobrze wiecie ze u mnie z tyciem jest zupelnie inaczej... zawsze bylo i juz zawsze bedzie, bo z tego gowna sie nie wychodzi, szczegolnie jak za dlugo trwa.
Nie zalamuj sie tym wszystkim ... mysl o dzidziusiu... na malenstwie koncentruj cala uwage i pomysl, ze to dzidzusia karmisz... Jestesmy z Toba Kochana!

reklama
Wysmarowlam sie na nos smierdzielem, dzisiaj poki co troche lepiej.. ale nic nie chce zapeszac,
Tygrynka, jak sie dzisiaj czujesz?

a dziękuję lepiej, jednak chyba powinnam leżeć bo wtedy i plamienie mniejsze i brzuszek mniej ponapinany...:zawstydzona/y:
mam nadzieję, że i Ty w końcu się lepiej poczujesz, może stary dobry vick pomoże... i gdzie tam śmierdziel, ja lubię jak on pachnie:tak: chyba że wolałabyś się czosnkiem wysmarować:eek:

dziewczyny przeciez dobrze wiecie ze u mnie z tyciem jest zupelnie inaczej... zawsze bylo i juz zawsze bedzie, bo z tego gowna sie nie wychodzi, szczegolnie jak za dlugo trwa.

wiemy, Ty też to wiesz i ok, nie ma co dalej tego rozpamiętywać, zatracać się w tym, że było źle... teraz jest super, bo jesteś w ciąży!! a będzie jeszcze lepiej, gdzies w okolicach lutego, zobaczysz... staraj się skupić na tym i główka do góry, trzymamy kciuki za Ciebie!!!

witam Was niedzielnie dzielne Lutówki:-D

Hej, hej, dzień dobry!
Wczoraj cały dzień przygotowywałam tę imprezę ur mojego J. Potem imprezka do późna. Położyliśmy się o 3. A teraz ja siedzę w piżamie a mój J jeszcze śpi i chyba leczy w ten sposób kaca:evil:.

Przed chwilą obejrzałam film "Maybe baby" i się normalnie poryczałam.

Zaraz zabieram się za czytanie Was a potem na obiadek do rodziców;-)

!

Ja niestety ciągle przeziębiona jestem....katar siedzi w zatokach i mam już dość...

Na zatoki znajoma brała kropelki do nosa Euphorbium. Homeopatyczne. Lekarz jej to zalecił.

Dzieki sloneczko,

Juz sama nie wiem co robic... a myslicie, ze jak sie wysmaruje smierdzacym VickVapoRub to pomoze? Mozna o w ogole w ciazy, bo nie mam ulotki a na sieci nic nie moge znalezc...:zawstydzona/y:

Tak, jako i Tygrynka mówi: myślę, że możesz. Ja to przeczytałam w książce "W oczekiwaniu na dziecko". Pamiętaj tylko, by nie przedawkować wit. C, bo w ciąży nie wolno. Ale w sumie nie sprawdzałam dlaczego:eek:

Aha, dziewczyny z Poznania! Wielka prośba, czy możecie mi podać na prv numery telefonu swoich lekarzy? Przyjaciółka szwagierki przylatuje z Anglii specjalnie na badania (nie może zajśc w ciążę). Lot w obie strony i kilka wizyt w Polsce opłaca jej się bardziej, niż jedna wizyta w Anglii. Dziewczyna będzie 7 grudnia w Polsce. Szukamy dla niej lekarza. Trochę późno, ale wczoraj się dowiedziałam. Jeszcze Wam wyślę tę wiadomość na prv jakby co.

Aha, dziewczyny z Poznania! Wielka prośba, czy możecie mi podać na prv numery telefonu swoich lekarzy? Przyjaciółka szwagierki przylatuje z Anglii specjalnie na badania (nie może zajśc w ciążę). Lot w obie strony i kilka wizyt w Polsce opłaca jej się bardziej, niż jedna wizyta w Anglii. Dziewczyna będzie 7 grudnia w Polsce. Szukamy dla niej lekarza. Trochę późno, ale wczoraj się dowiedziałam. Jeszcze Wam wyślę tę wiadomość na prv jakby co.

Ale przecież w UK takie wizyty, badania i wszystko co z tym związane jest zupełnie bezpłatne. Przekonałam się na własnej skórze. :eek::szok:

Dziewczynki, czy Wy też macie takie wahania nastorju jak ja? Już od wczoraj mnie nosiło, a dziś zamkłam się w sobie, położyłam się do łózia i się poryczałam... Wogóle nie mogłam nad tym zapanować...
Generalnie wszystkim się strasznie zaswsze denerwuje, a teraz to już wogóle.... Od początku ciązy przytyłam 4,5 kg, co prawda miałam bardzo wysoką wagę przed ciążą, ale... Na popzednim usg (23tydzień) Dzidzia ważyła 675 więc chyba w normie, ale.... Za dużo tych ale...

nie martw sie takimi zmianami nastroju....
Ja w pierwszej ciąży miałam to samo. Mąż myślał że nie wytrzyma i obawiał się ze znowu tak będzie. Na szczeście mnie to teraz ominęło....ufff
A na to nic nie poradzisz...ale ważne że po porodzie jak hormony wrócą do normy to i zachowanie też :tak:

hej dziewczyny,długo mnie tu nie było...a od tamtej pory dużo się wydarzyło-czop śluzowy mi wypadł,ale lekarz mówi ,że to normalne i nawet na wizytę nie kazał przyjeżdzać dopóki nie będzie leciało coś podbarwione krwią.Brzusio coraz większy.Wszyscy dookoła mi mowią ,że będę miała chłopca,ale w 21 tygodniu lekarka powiedział ,że będzie dziewczynka.Ciekawe.usg dopiero 23 grudnia,wtedy się okaże,ale i tak co by nie było ,to i tak będzie bardzo kochane.

reklama
Tak, jako i Tygrynka mówi: myślę, że możesz. Ja to przeczytałam w książce "W oczekiwaniu na dziecko". Pamiętaj tylko, by nie przedawkować wit. C, bo w ciąży nie wolno. Ale w sumie nie sprawdzałam dlaczego:eek:

aaa to możliwe że wyczytałam o vicu w tej książce bo też ją podczytuję:tak:
kochana mogę Ci podać nr do swojego lekarza, zajmuje się leczeniem niepłodności i różnymi takimi genetycznymi sprawami, pomógł wielu kobietom zajść w ciążę, mimo, że inni lekarze rozkładali już ręce, a także wiele zagrożonych ciąż doprowadził do końca:tak: mam nadzieję, ze uda sie ją wcisnąć na jakiś szybki termin, jakby co, to dasz znać, bo ja też byłam "wkręcana" do niego:tak:

cisza... jak to przy niedzieli...przy weekendzie..
Aninaka jak sie imprezka udała??

Do góry