reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień dobry Dziewczynki:-) ja już dawno nie spię ale mam dużo roboty od rana:zawstydzona/y: wczoraj na wykładach myślałam że wykituje:-( ale dziś już ok;-):-) lecę wsunąć śniadanko i na miasto po firanki i zasłony do domku:-) Miłego dnia Wam życzę:-D

reklama
Wróciłam z miasta, w carrefourze najtańsze kozaki za 119zł, o nie!
Pojechałam na pasaż...za 80zł kupiłam, trochę taniej. I jeszcze żelki kupiłam do samolotu tylko one mi pomagają przezwyciężyć ciśnienie i zatkane uszy...

Witajcie..
kurde mnie choróbsko wzięło,wieczorem zaczęłam się źle czuc i strasznie kaszlec..zrobiłam mleko z miodem a koleżanka kupiła mi syropek HOMEOTUSS i sie całą noc męczyłam,gorączki nie mam,kataru też nie tylko kaszle i boli mnie gardło..eh:sorry:

Najważniejsze, że gorączki nie masz! Ale jak za 2-3 dni nie pomoże to lepiej udaj się do lekarza...:tak:

Wróciłam z miasta, w carrefourze najtańsze kozaki za 119zł, o nie!
Pojechałam na pasaż...za 80zł kupiłam, trochę taniej. I jeszcze żelki kupiłam do samolotu tylko one mi pomagają przezwyciężyć ciśnienie i zatkane uszy...

Ja też dzisiaj się wybieram po buty :-)
Wprawdzie mam kozaki z ubiegłego roku - jeszcze całkiem dobre, ale niestety na obcasie i już mi się trochę niewygodnie w nich chodzi :-(
Już obczaiłam nawet model - teraz tylko wsiąść w samochód i pojechać :-D
Ale to dopiero później, na razie sprzątanko, obiadek, a w międzyczasie BB:tak:

Witam dziewczynki i zmykam:-D
lecimy dzisiaj do znajonmych pod Poznań, a więc pojawię się dopiero w poniedziałek... zresztą tu i tak będzie cisza przez weekend:tak:
nie rozrabiajcie za dużo, miłego weekendu!!:tak:

reklama
Ja też dzisiaj się wybieram po buty :-)
Wprawdzie mam kozaki z ubiegłego roku - jeszcze całkiem dobre, ale niestety na obcasie i już mi się trochę niewygodnie w nich chodzi :-(
Już obczaiłam nawet model - teraz tylko wsiąść w samochód i pojechać :-D
Ale to dopiero później, na razie sprzątanko, obiadek, a w międzyczasie BB:tak:

A ja z carrefoura żadnego dojazdu na pasaż nie miałam bo to sobota i musiałam pomykać pieszo do tramwaju, szłam 20 minut myślałam że się wścieknę, jeszcze duszno, gorąco mi było, myślałam że ustanę i poczekam aż się ktoś zlituje...no ale jakoś doszłam na szczęście bimbaj stał na czerwonym więc zdążyłam:shocked2:
A ja buty też mam z zeszłego roku ale czubki mam już pozdzierane i przemakają w deszcz a w tam gdzie jadę ciągle pada więc by było nie ciekawie...

Do góry