reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
a ja też jestem;p zjadłam fasolke po bretońsku ,a teraz sie byczę..zaraz trzeba na jakis spacerek sie wybrac,co by rozruszac swoje cztery literki;-):tak::-)

A ja jeszcze przed obiadkiem :-)
A na dziś przygotowuję klopsiki w sosie chrzanowo musztardowym, z ziemniaczkami i buraczkami:laugh2: mniam.
Podesłać komuś troszkę?

Na spacerek nie chce mi się iść, bo pogoda taka jakaś nie za fajna.
Z resztą umówiłam się z właścicielką mieszkania, że przyjdzie odebrać kasę za czynsz. :eek:
Miała być o 13.00, jest już po 15.30 a jej jeszcze nie ma:wściekła/y:
Znowu (jak co miesiąc) podnosi mi ciśnienie.
Umawia się, a potem nie daje znaku życia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja jeszcze przed obiadkiem :-)
A na dziś przygotowuję klopsiki w sosie chrzanowo musztardowym, z ziemniaczkami i buraczkami:laugh2: mniam.
Podesłać komuś troszkę?

Na spacerek nie chce mi się iść, bo pogoda taka jakaś nie za fajna.
Z resztą umówiłam się z właścicielką mieszkania, że przyjdzie odebrać kasę za czynsz. :eek:
Miała być o 13.00, jest już po 15.30 a jej jeszcze nie ma:wściekła/y:
Znowu (jak co miesiąc) podnosi mi ciśnienie.
Umawia się, a potem nie daje znaku życia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mmm sosik musztardowy:tak:jutro sobie zrobię,bo narobilaś mi ochoty;-)
a co do tej babki to też nie lubie jak sie ktoś umawia i sobie w kulki leci..:crazy:

a co do tej babki to też nie lubie jak sie ktoś umawia i sobie w kulki leci..:crazy:

Zadzwoniła :crazy:
Normalnie zapomniała, że się ze mną umówiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz ma jakieś plany, więc będzie u mnie po 20.00:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i bądź tu mądry człowieku.:no:
Cały dzień trzeba siedzieć w domu, bo nigdy nie wiadomo o której i czy w ogóle się pojawi :eek::eek::eek:

Ja juz tez po fasolce ;-) Nawet bylam w cukierni i tutejsze "marcinki" juz wszamalam:-)
Kupilam tabletki bo juz sie skonczyly i teraz czekam na mezusia:tak:

Acha, podajcie prosze przepis na ten sosik musztardowo chrzanowy, bo ja robie klopsiki ale w pomidorowym sosie.

reklama
A nie mozesz jej na konto wplacac*? Nie bedzie klopotow ze spotkaniami itp..

Chciałabym, ale ona się chyba czegoś boi.
Może nie ma zgłoszonego wynajmowania mieszkania i obawia się, że ktoś się przyczepi o dodatkowe dochody. :eek:
Z resztą sama nie wiem.

Próbowałam z nią o tym gadać, że na konto lepiej.
A jak chce to od czasu do czasu może wpaść, czy wszystko gra.
Ale ona nie chce. To jej siłą nie zmuszę, żeby podała numer :baffled:

Do góry