reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
a ja też jestem;p zjadłam fasolke po bretońsku ,a teraz sie byczę..zaraz trzeba na jakis spacerek sie wybrac,co by rozruszac swoje cztery literki;-):tak::-)

A ja jeszcze przed obiadkiem :-)
A na dziś przygotowuję klopsiki w sosie chrzanowo musztardowym, z ziemniaczkami i buraczkami:laugh2: mniam.
Podesłać komuś troszkę?

Na spacerek nie chce mi się iść, bo pogoda taka jakaś nie za fajna.
Z resztą umówiłam się z właścicielką mieszkania, że przyjdzie odebrać kasę za czynsz. :eek:
Miała być o 13.00, jest już po 15.30 a jej jeszcze nie ma:wściekła/y:
Znowu (jak co miesiąc) podnosi mi ciśnienie.
Umawia się, a potem nie daje znaku życia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja jeszcze przed obiadkiem :-)
A na dziś przygotowuję klopsiki w sosie chrzanowo musztardowym, z ziemniaczkami i buraczkami:laugh2: mniam.
Podesłać komuś troszkę?

Na spacerek nie chce mi się iść, bo pogoda taka jakaś nie za fajna.
Z resztą umówiłam się z właścicielką mieszkania, że przyjdzie odebrać kasę za czynsz. :eek:
Miała być o 13.00, jest już po 15.30 a jej jeszcze nie ma:wściekła/y:
Znowu (jak co miesiąc) podnosi mi ciśnienie.
Umawia się, a potem nie daje znaku życia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mmm sosik musztardowy:tak:jutro sobie zrobię,bo narobilaś mi ochoty;-)
a co do tej babki to też nie lubie jak sie ktoś umawia i sobie w kulki leci..:crazy:

a co do tej babki to też nie lubie jak sie ktoś umawia i sobie w kulki leci..:crazy:

Zadzwoniła :crazy:
Normalnie zapomniała, że się ze mną umówiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz ma jakieś plany, więc będzie u mnie po 20.00:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i bądź tu mądry człowieku.:no:
Cały dzień trzeba siedzieć w domu, bo nigdy nie wiadomo o której i czy w ogóle się pojawi :eek::eek::eek:

Ja juz tez po fasolce ;-) Nawet bylam w cukierni i tutejsze "marcinki" juz wszamalam:-)
Kupilam tabletki bo juz sie skonczyly i teraz czekam na mezusia:tak:

Acha, podajcie prosze przepis na ten sosik musztardowo chrzanowy, bo ja robie klopsiki ale w pomidorowym sosie.

reklama
A nie mozesz jej na konto wplacac*? Nie bedzie klopotow ze spotkaniami itp..

Chciałabym, ale ona się chyba czegoś boi.
Może nie ma zgłoszonego wynajmowania mieszkania i obawia się, że ktoś się przyczepi o dodatkowe dochody. :eek:
Z resztą sama nie wiem.

Próbowałam z nią o tym gadać, że na konto lepiej.
A jak chce to od czasu do czasu może wpaść, czy wszystko gra.
Ale ona nie chce. To jej siłą nie zmuszę, żeby podała numer :baffled:

Do góry