reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry :) witam wszystkich ja mam dziś dobry hyumorek, wstałam o 9:20, mój sukces :-):-):-) ale to zasługa męża :tak: no a teraz zabieram się za obiadek, będę później babeczki papa

reklama
Witam :* w ten deszczowy dzien :-) ja w nocy myslalam ze bede wymiotowac :-( ale zjadlam kanapeczke i przeszlo :-) i cieszeeeee sie bardzo ze wizyta u gina byla dobra !!! :*

A mi rzygawinki pomaga sexi herbatka gorzka :tak:

Wyspałam się i w ogóle póki w głowie mi się nie kręci, i jem śniadanko z ogóreczkiem tylko coś ten ogóreczek jakiś taki nie ogórkowaty, dziwny ma smak:sorry: Ale co tam zjem:-D:-D Dzisiaj w planach mam nigdzie nie wychodzenie, tylko muszę podłogi umyć i będzie sexi:cool2:

Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D

Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, choć nie wiem czy dziś w wolny dzień jakieś są:-p

My dziś wieczorkiem wybieramy się na film "2012" ciekawe jaki będzie, ale pewnie na dużym ekranie fajnie efekty będzie widać:-D
super że takie wieści przyniosłaś!!!!:-D My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)

a tak w ogóle to dzień dobry:-) myślałam że sobie pośpię z mężusiem a tu dupa od 6 nie śpię:confused2:zjadłam śniadanko i robie na dzisiaj deserki ptasie mleczko z galaretką, owowcami, bitą śmietaną i czekoladą ciasta nie upiekłam ale za to desery porobię bo może mama do nas zawita popołudniu;-):-)Miłego przedpołudnia Wam życzę:-)

Dzien Dobry!!

Ale dzien wczorja mialam! Caly czas bieganina, rano polozna, potem po synia do przedszkola, a wieczorem z nim na szczepienie... Lalo jak z cebra wiec przemoklam 3 razy! Dzisiaj tylko w domku sobie siedze i regeneruje sie! Ciepla herbatka, ciacho, spagetti na sniadanko...wiecie takie tam ciazowe zachciewajki!

hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny???:-D:-D moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam:-p:-p:-p:-p:-p
Humor tak sobie, ale bedzie lepiej wieczorkiem:)
POza tym ktos musi mi w kncu wyjasnic o czym Wy tu piszecie laski, bo o tym rogalach to juz nie pierwszy raz slysze... czy to te z makiem?
Mniam mniam...
Teraz biegne do kuchni w bardzo waznej sprawie.. wiecei cos slodkiego wszamac, bo o wage trzeba dbac, zeby mnie laski ze stowarzyszenia nie wywalily, ze za malo przytylam;o))
Aha zmierzylam sie dzis w pasie i wiecei co... 108cm!!!! Taaaaaki ze mnie bydlak wielki:)

No wlasnie ktoras juz pisala o tych marcinkowych rogalach;-)To moze jakis przepisik na kulinarnym?:-)co?
Ja wlasnie walcze w kuchni z fasolka. Tylko tutaj nie mam "jaska" ale te drobna fasolke i robie z sosem bolonskim tak ja sobie wymyslilam:-D:szok:

reklama
super że takie wieści przyniosłaś!!!!:-D My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)

a tak w ogóle to dzień dobry:-) myślałam że sobie pośpię z mężusiem a tu dupa od 6 nie śpię:confused2:zjadłam śniadanko i robie na dzisiaj deserki ptasie mleczko z galaretką, owowcami, bitą śmietaną i czekoladą ciasta nie upiekłam ale za to desery porobię bo może mama do nas zawita popołudniu;-):-)Miłego przedpołudnia Wam życzę:-)

a my w sobotę wybieramy się ze znajomymi do kina na ten filmik:-)

hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny???:-D:-D moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam:-p:-p:-p:-p:-p

ooo ja już z cukierni ze świeżutkimi rogalami wróciłam i po obiadku jedziemy z nimi do szwagra na kawkę:-)

Do góry