reklama
Witam :* w ten deszczowy dzien :-) ja w nocy myslalam ze bede wymiotowac :-( ale zjadlam kanapeczke i przeszlo :-) i cieszeeeee sie bardzo ze wizyta u gina byla dobra !!! :*
A mi rzygawinki pomaga sexi herbatka gorzka
Wyspałam się i w ogóle póki w głowie mi się nie kręci, i jem śniadanko z ogóreczkiem tylko coś ten ogóreczek jakiś taki nie ogórkowaty, dziwny ma smak Ale co tam zjem Dzisiaj w planach mam nigdzie nie wychodzenie, tylko muszę podłogi umyć i będzie sexi
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
super że takie wieści przyniosłaś!!!! My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)Witajcie kochane
Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)
Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy
Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)
Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich
Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, choć nie wiem czy dziś w wolny dzień jakieś są
My dziś wieczorkiem wybieramy się na film "2012" ciekawe jaki będzie, ale pewnie na dużym ekranie fajnie efekty będzie widać
a tak w ogóle to dzień dobry:-) myślałam że sobie pośpię z mężusiem a tu dupa od 6 nie śpięzjadłam śniadanko i robie na dzisiaj deserki ptasie mleczko z galaretką, owowcami, bitą śmietaną i czekoladą ciasta nie upiekłam ale za to desery porobię bo może mama do nas zawita popołudniu;-):-)Miłego przedpołudnia Wam życzę:-)
kaasiorek84
Fanka BB :)
hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny??? moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam
hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny??? moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam
A z czym one są i jak smakują? Prześlesz mi jednego?
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
super że takie wieści przyniosłaś!!!! My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)
Jasne, że napiszę czy film był fajny:-) miałam dziś ochotę upiec ciacho jakieś, ale niestety do każdego czegoś mi brakuje, więc lipa upiekę w sobotę
Dzien Dobry!!
Ale dzien wczorja mialam! Caly czas bieganina, rano polozna, potem po synia do przedszkola, a wieczorem z nim na szczepienie... Lalo jak z cebra wiec przemoklam 3 razy! Dzisiaj tylko w domku sobie siedze i regeneruje sie! Ciepla herbatka, ciacho, spagetti na sniadanko...wiecie takie tam ciazowe zachciewajki!
POza tym ktos musi mi w kncu wyjasnic o czym Wy tu piszecie laski, bo o tym rogalach to juz nie pierwszy raz slysze... czy to te z makiem?
Mniam mniam...
Teraz biegne do kuchni w bardzo waznej sprawie.. wiecei cos slodkiego wszamac, bo o wage trzeba dbac, zeby mnie laski ze stowarzyszenia nie wywalily, ze za malo przytylam;o))
Aha zmierzylam sie dzis w pasie i wiecei co... 108cm!!!! Taaaaaki ze mnie bydlak wielki
Ale dzien wczorja mialam! Caly czas bieganina, rano polozna, potem po synia do przedszkola, a wieczorem z nim na szczepienie... Lalo jak z cebra wiec przemoklam 3 razy! Dzisiaj tylko w domku sobie siedze i regeneruje sie! Ciepla herbatka, ciacho, spagetti na sniadanko...wiecie takie tam ciazowe zachciewajki!
Humor tak sobie, ale bedzie lepiej wieczorkiemhej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny??? moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam
POza tym ktos musi mi w kncu wyjasnic o czym Wy tu piszecie laski, bo o tym rogalach to juz nie pierwszy raz slysze... czy to te z makiem?
Mniam mniam...
Teraz biegne do kuchni w bardzo waznej sprawie.. wiecei cos slodkiego wszamac, bo o wage trzeba dbac, zeby mnie laski ze stowarzyszenia nie wywalily, ze za malo przytylam;o))
Aha zmierzylam sie dzis w pasie i wiecei co... 108cm!!!! Taaaaaki ze mnie bydlak wielki
i mi i mi....A z czym one są i jak smakują? Prześlesz mi jednego?
monikasia
Fanka BB :)
No wlasnie ktoras juz pisala o tych marcinkowych rogalach;-)To moze jakis przepisik na kulinarnym?:-)co?
Ja wlasnie walcze w kuchni z fasolka. Tylko tutaj nie mam "jaska" ale te drobna fasolke i robie z sosem bolonskim tak ja sobie wymyslilam
Ja wlasnie walcze w kuchni z fasolka. Tylko tutaj nie mam "jaska" ale te drobna fasolke i robie z sosem bolonskim tak ja sobie wymyslilam
reklama
super że takie wieści przyniosłaś!!!! My jutro jedziemy na ten film do Rzeszowa ciekawe czy warto daj znać po obejrzeniu;-):-)
a tak w ogóle to dzień dobry:-) myślałam że sobie pośpię z mężusiem a tu dupa od 6 nie śpięzjadłam śniadanko i robie na dzisiaj deserki ptasie mleczko z galaretką, owowcami, bitą śmietaną i czekoladą ciasta nie upiekłam ale za to desery porobię bo może mama do nas zawita popołudniu;-):-)Miłego przedpołudnia Wam życzę:-)
a my w sobotę wybieramy się ze znajomymi do kina na ten filmik:-)
ooo ja już z cukierni ze świeżutkimi rogalami wróciłam i po obiadku jedziemy z nimi do szwagra na kawkę:-)