reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

No, udało mi się nadrobić 2-dniowe zaległości forumowe :-)

Witajcie Lutóweczki!!
ja już po porannej glukozie,dzisiaj robiłam badanie,na wyniki musze poczekac do czwartku( mam nadzieje,że nie bedzie tak źle;-))

Ja na glukozie i innych badaniach (mocz, morfologia) byłam w sobotę.
I wczoraj dzwoni do mnie babeczka z laboratorium, że wyniki mam nie teges i żeby to szybko skonsultować z lekarzem. :-:)-:)-(
Dobrze, że wizytę mam umówioną na poniedziałek, ale co się nadenerwuję do tego czasu to moje :wściekła/y:
Wredna baba, tak mi popsuć humor.:no:
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Już się tu przecież zdarzało, że lekarze "straszyli", a potem się okazywało, że to jakieś błahostki. Chciałabym, żeby tak było i w moim przypadku :-(

Najeli wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Twojej Kruszynki no i oczywiście pociechy z męża :-)

Spóźnione, bo spóźnione, ale bardzo serdeczne i gorące życzenia także ode mnie :-D
Sto lat !!!

Witam porannie lutoweczki:-):-)

No mam nadzieje, ze dzis bedzie tu troszke gwarniej niz wczoraj:tak::tak:

Milego dnia:-)

No ja też miałam nadzieję, że dziś będzie tu większy ruch, a tu lipa.
Chyba Śnieżynki świętują z rodzinami. :tak:
Tylko dlaczego tak jest, że jak ja mogę z Wami posiedzieć, to akurat na forum są pustki?? ;-)

hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny???:-D:-D moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam:-p:-p:-p:-p:-p

Dzien Dobry!!

POza tym ktos musi mi w kncu wyjasnic o czym Wy tu piszecie laski, bo o tym rogalach to juz nie pierwszy raz slysze... czy to te z makiem?
Mniam mniam...

A ja byłam wczoraj w Poznaniu (no prawie) i sobie przywiozłam na zapas tych rogali :-D:-D:-D Pychotka

MamoAlexa tak, to te z nadzieniem z białego maku, orzechami, migdałami i rodzynkami. W cieście półfrancuskim, polane lukrem i ze skórką pomarańczową na wierzchu. :rofl2:

reklama
A z czym one są i jak smakują?:-D Prześlesz mi jednego?:sorry:

Dzien Dobry!!

Ale dzien wczorja mialam! Caly czas bieganina, rano polozna, potem po synia do przedszkola, a wieczorem z nim na szczepienie... Lalo jak z cebra wiec przemoklam 3 razy! Dzisiaj tylko w domku sobie siedze i regeneruje sie! Ciepla herbatka, ciacho, spagetti na sniadanko...wiecie takie tam ciazowe zachciewajki!

Humor tak sobie, ale bedzie lepiej wieczorkiem:)
POza tym ktos musi mi w kncu wyjasnic o czym Wy tu piszecie laski, bo o tym rogalach to juz nie pierwszy raz slysze... czy to te z makiem?
Mniam mniam...
Teraz biegne do kuchni w bardzo waznej sprawie.. wiecei cos slodkiego wszamac, bo o wage trzeba dbac, zeby mnie laski ze stowarzyszenia nie wywalily, ze za malo przytylam;o))
Aha zmierzylam sie dzis w pasie i wiecei co... 108cm!!!! Taaaaaki ze mnie bydlak wielki:)

rogale marcińskie to ciasto półfrancuskie z nadzieniem z białego maku, wanili, mielonych daktyli lub fig, cukru, śmietany,rodzynek masła i skórki pomarańczowej

A ja byłam wczoraj w Poznaniu (no prawie) i sobie przywiozłam na zapas tych rogali :-D:-D:-D Pychotka

MamoAlexa tak, to te z nadzieniem z białego maku, orzechami, migdałami i rodzynkami. W cieście półfrancuskim, polane lukrem i ze skórką pomarańczową na wierzchu. :rofl2:

rogale marcińskie to ciasto półfrancuskie z nadzieniem z białego maku, wanili, mielonych daktyli lub fig, cukru, śmietany,rodzynek masła i skórki pomarańczowej

Alez mi smaka laski narobilyscie!!!!!! :))) Tu niestety nie ma takich pysznosci a i w PL takich nie znalam:(((
My tu to tylko bulki cynamonowe zajadamy ale te z pewnoscia sie nie umywaja do tych rogalikow...
:))
Zmykam teraz dziewczynki po Alusia mojego potem obiadek i posprzatac toche ...
ach.. koniec wylegiwania sie!
No i oczywiscie pobuszuje po szafkach, moze jeszcze cos slodkiego wynajde....
:))

Ja już po obiadku:-) deserki gotowe i sałatkę idę robić jutro mama ma imieniny jakiś przent muszę i chcę jej kupić:sorry: A mam ją tylko jedną:sorry: pomoże mi wyprawkę kupić a teraz gdy remont się kończy i czeka nas przeprowadzka to przyda mi się pomoc:sorry: Widzę ze dzisiaj tu pusto pewnie świętujecie;-):-)

no wlasnie.. wszytkie przepadly...

Patrycja, a Ty o mame dbaj i prezencik kup! ;) I wiem ze nie tylko o wyprawke Ci chodzi;o)))
Fajnie,ze jutro poswietujecie...

no wlasnie.. wszytkie przepadly...

Patrycja, a Ty o mame dbaj i prezencik kup! ;) I wiem ze nie tylko o wyprawke Ci chodzi;o)))
Fajnie,ze jutro poswietujecie...
ale to chyba normalne zawsze tu w niedziele i w święta pustka:-) Dziewczyny odpoczywają;-):-) no pewnie że nie ale za pomoc na pewno się jej jeszcze nie raz odwdziecze, bo Grzesiek w pracy i sama nie dam rady z tym wszystkim:sorry:

reklama
Do góry