No, udało mi się nadrobić 2-dniowe zaległości forumowe :-)
Ja na glukozie i innych badaniach (mocz, morfologia) byłam w sobotę.
I wczoraj dzwoni do mnie babeczka z laboratorium, że wyniki mam nie teges i żeby to szybko skonsultować z lekarzem. :---(
Dobrze, że wizytę mam umówioną na poniedziałek, ale co się nadenerwuję do tego czasu to moje
Wredna baba, tak mi popsuć humor.
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Już się tu przecież zdarzało, że lekarze "straszyli", a potem się okazywało, że to jakieś błahostki. Chciałabym, żeby tak było i w moim przypadku :-(
Spóźnione, bo spóźnione, ale bardzo serdeczne i gorące życzenia także ode mnie
Sto lat !!!
No ja też miałam nadzieję, że dziś będzie tu większy ruch, a tu lipa.
Chyba Śnieżynki świętują z rodzinami.
Tylko dlaczego tak jest, że jak ja mogę z Wami posiedzieć, to akurat na forum są pustki?? ;-)
A ja byłam wczoraj w Poznaniu (no prawie) i sobie przywiozłam na zapas tych rogali Pychotka
MamoAlexa tak, to te z nadzieniem z białego maku, orzechami, migdałami i rodzynkami. W cieście półfrancuskim, polane lukrem i ze skórką pomarańczową na wierzchu.
Witajcie Lutóweczki!!
ja już po porannej glukozie,dzisiaj robiłam badanie,na wyniki musze poczekac do czwartku( mam nadzieje,że nie bedzie tak źle;-))
Ja na glukozie i innych badaniach (mocz, morfologia) byłam w sobotę.
I wczoraj dzwoni do mnie babeczka z laboratorium, że wyniki mam nie teges i żeby to szybko skonsultować z lekarzem. :---(
Dobrze, że wizytę mam umówioną na poniedziałek, ale co się nadenerwuję do tego czasu to moje
Wredna baba, tak mi popsuć humor.
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Już się tu przecież zdarzało, że lekarze "straszyli", a potem się okazywało, że to jakieś błahostki. Chciałabym, żeby tak było i w moim przypadku :-(
Najeli wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Twojej Kruszynki no i oczywiście pociechy z męża :-)
Spóźnione, bo spóźnione, ale bardzo serdeczne i gorące życzenia także ode mnie
Sto lat !!!
Witam porannie lutoweczki:-):-)
No mam nadzieje, ze dzis bedzie tu troszke gwarniej niz wczoraj
Milego dnia:-)
No ja też miałam nadzieję, że dziś będzie tu większy ruch, a tu lipa.
Chyba Śnieżynki świętują z rodzinami.
Tylko dlaczego tak jest, że jak ja mogę z Wami posiedzieć, to akurat na forum są pustki?? ;-)
hej dziewczyny;-) jak tam humorki w dzien swiateczny??? moj dobry bo zaraz sie ubieram i jade do mamy na Rogale Marcińskie mmmmmmmmmm mniam
Dzien Dobry!!
POza tym ktos musi mi w kncu wyjasnic o czym Wy tu piszecie laski, bo o tym rogalach to juz nie pierwszy raz slysze... czy to te z makiem?
Mniam mniam...
A ja byłam wczoraj w Poznaniu (no prawie) i sobie przywiozłam na zapas tych rogali Pychotka
MamoAlexa tak, to te z nadzieniem z białego maku, orzechami, migdałami i rodzynkami. W cieście półfrancuskim, polane lukrem i ze skórką pomarańczową na wierzchu.