reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D

Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, choć nie wiem czy dziś w wolny dzień jakieś są:-p

My dziś wieczorkiem wybieramy się na film "2012" ciekawe jaki będzie, ale pewnie na dużym ekranie fajnie efekty będzie widać:-D

reklama
Witam porannie lutoweczki:-):-)

A gdzie AgaB, zawsze juz byla??????????;-);-)

No mam nadzieje, ze dzis bedzie tu troszke gwarniej niz wczoraj:tak::tak:
Ja znowu obudzialm sie z bolem glowy,a do tego mam nudnosci:-:)-( Ale zaraz mykam do sklepiku wiec moze mi przejdzie na swiezym powietrzu:cool2:

Milego dnia:-)

Witam :* w ten deszczowy dzien :-) ja w nocy myslalam ze bede wymiotowac :-( ale zjadlam kanapeczke i przeszlo :-) i cieszeeeee sie bardzo ze wizyta u gina byla dobra !!! :*

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, choć nie wiem czy dziś w wolny dzień jakieś są:-p

My dziś wieczorkiem wybieramy się na film "2012" ciekawe jaki będzie, ale pewnie na dużym ekranie fajnie efekty będzie widać:-D
Super ,że wszystko z synusiem ok i rodzice zadowoleni;-)
Witam porannie lutoweczki:-):-)

A gdzie AgaB, zawsze juz byla??????????;-);-)

No mam nadzieje, ze dzis bedzie tu troszke gwarniej niz wczoraj:tak::tak:
Ja znowu obudzialm sie z bolem glowy,a do tego mam nudnosci:-:)-( Ale zaraz mykam do sklepiku wiec moze mi przejdzie na swiezym powietrzu:cool2:

Milego dnia:-)
Spacerek powinien Ci kochana dobrze zrobic,mnie też dzisiaj coś głowa boli ;/:sorry:

tak wogle to witaaam Was wszystkie porannie;-)
jak Wasze samopoczucia?

no tak..Lutóweczki chyba wzięły sobie wolne dzisiaj..:-(
no cóż idę robic śniadanko..
poźniej się odezwe..
buziaki,miłego dnia Wam życzę;-)

Siunia moja mama dzisiaj też zrobiła fasolkę..;-):-p<mniam>:-p:rofl2:

Dzień dobry Laseczki Brzuchate :-)

Dawno mnie tu nie było, ale mam nadzieję, że rozumiecie - wyjazdy i te sprawy.
Ale dzisiaj mam prawie cały dzień dla Was. Cieszycie się :-)

No a teraz zmykam się troszkę ogarnąć, coś wrzucić na ząb, bom głodna ;-)
Później wezmę się za nadrabianie Waszych "wypocin":-D

Mamo Sówko cieszę się, że wizyta OK i że u Ciebie i małego Sówka wszystko dobrze :happy:

Witajcie Kobitki, ja tylko na chwilke i spadam, bo zaraz kumpela przyjdzie na pogaduchy;-):-)

MamoSowko, ja taka chemogolbine mam od poczatku ciazy i nawet zelazo nie pomoglo zeby byla wyzsza:-:)tak:Ale, jem miod z pylkiem kwiatowym i mysle, ze bedzie ok:tak:To wlasnie przy pierwszej ciazy "uratowalo" mi krew. Polecam.

Milego dzionka:-)

reklama

Dobrze że z synkiem wszystko ok i ma silne zdrowe serduszko:-)
Kino to całkiem fajny pomysł na dzisiejszy nudny dzien może też wyciągnę męża, dzięki za pomysł:-)

Do góry