reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D

Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, choć nie wiem czy dziś w wolny dzień jakieś są:-p

My dziś wieczorkiem wybieramy się na film "2012" ciekawe jaki będzie, ale pewnie na dużym ekranie fajnie efekty będzie widać:-D

reklama
Witam porannie lutoweczki:-):-)

A gdzie AgaB, zawsze juz byla??????????;-);-)

No mam nadzieje, ze dzis bedzie tu troszke gwarniej niz wczoraj:tak::tak:
Ja znowu obudzialm sie z bolem glowy,a do tego mam nudnosci:-:)-( Ale zaraz mykam do sklepiku wiec moze mi przejdzie na swiezym powietrzu:cool2:

Milego dnia:-)

Witam :* w ten deszczowy dzien :-) ja w nocy myslalam ze bede wymiotowac :-( ale zjadlam kanapeczke i przeszlo :-) i cieszeeeee sie bardzo ze wizyta u gina byla dobra !!! :*

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, choć nie wiem czy dziś w wolny dzień jakieś są:-p

My dziś wieczorkiem wybieramy się na film "2012" ciekawe jaki będzie, ale pewnie na dużym ekranie fajnie efekty będzie widać:-D
Super ,że wszystko z synusiem ok i rodzice zadowoleni;-)
Witam porannie lutoweczki:-):-)

A gdzie AgaB, zawsze juz byla??????????;-);-)

No mam nadzieje, ze dzis bedzie tu troszke gwarniej niz wczoraj:tak::tak:
Ja znowu obudzialm sie z bolem glowy,a do tego mam nudnosci:-:)-( Ale zaraz mykam do sklepiku wiec moze mi przejdzie na swiezym powietrzu:cool2:

Milego dnia:-)
Spacerek powinien Ci kochana dobrze zrobic,mnie też dzisiaj coś głowa boli ;/:sorry:

tak wogle to witaaam Was wszystkie porannie;-)
jak Wasze samopoczucia?

no tak..Lutóweczki chyba wzięły sobie wolne dzisiaj..:-(
no cóż idę robic śniadanko..
poźniej się odezwe..
buziaki,miłego dnia Wam życzę;-)

Siunia moja mama dzisiaj też zrobiła fasolkę..;-):-p<mniam>:-p:rofl2:

Dzień dobry Laseczki Brzuchate :-)

Dawno mnie tu nie było, ale mam nadzieję, że rozumiecie - wyjazdy i te sprawy.
Ale dzisiaj mam prawie cały dzień dla Was. Cieszycie się :-)

No a teraz zmykam się troszkę ogarnąć, coś wrzucić na ząb, bom głodna ;-)
Później wezmę się za nadrabianie Waszych "wypocin":-D

Mamo Sówko cieszę się, że wizyta OK i że u Ciebie i małego Sówka wszystko dobrze :happy:

Witajcie Kobitki, ja tylko na chwilke i spadam, bo zaraz kumpela przyjdzie na pogaduchy;-):-)

MamoSowko, ja taka chemogolbine mam od poczatku ciazy i nawet zelazo nie pomoglo zeby byla wyzsza:-:)tak:Ale, jem miod z pylkiem kwiatowym i mysle, ze bedzie ok:tak:To wlasnie przy pierwszej ciazy "uratowalo" mi krew. Polecam.

Milego dzionka:-)

reklama

Dobrze że z synkiem wszystko ok i ma silne zdrowe serduszko:-)
Kino to całkiem fajny pomysł na dzisiejszy nudny dzien może też wyciągnę męża, dzięki za pomysł:-)

Do góry