reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
osz kurde :szok: na wysokosci pepka mam 89 cm :szok: oj :-( gruuuuba jestem :-(
Nie przejmuj się ja 28 tydzień zaczynam z obwodem 100 cm:szok: a byłam taki szczupaczek:sorry:

ja już wróciłam:-) po 15 idę po wyniki myślałam że się przewróce tyle ludu i taka kolejka masakra:-(a ja bez żadnego jedzonka na żołądku:-(ale dotrwałam zostawiłam złodziejom 32 zł i wróciłam:-( jeszcze co za baby tam pracują poszłam na zanieść krew na badanie na przeciwciała a tam pielęgniarka opowiada drugiej o sekcji zwłok noworodka:eek: od razu mi się słabo zrobiło cholera jakiś felerny tydzień mam obudźcie mnie w poniedziałek bo mam wizytę;-):-)

ja już wróciłam:-) po 15 idę po wyniki myślałam że się przewróce tyle ludu i taka kolejka masakra:-(a ja bez żadnego jedzonka na żołądku:-(ale dotrwałam zostawiłam złodziejom 32 zł i wróciłam:-( jeszcze co za baby tam pracują poszłam na zanieść krew na badanie na przeciwciała a tam pielęgniarka opowiada drugiej o sekcji zwłok noworodka:eek: od razu mi się słabo zrobiło cholera jakiś felerny tydzień mam obudźcie mnie w poniedziałek bo mam wizytę;-):-)

Te baby to na serio nie mają o czym gadać przy ciężarnych:wściekła/y:
Mam nadzieję, że przeciwciał nie stwierdzą i będzie ok:tak:

Witajcie Lutóweczki!!
ja już po porannej glukozie,dzisiaj robiłam badanie,na wyniki musze poczekac do czwartku( mam nadzieje,że nie bedzie tak źle;-))
dzisiaj idę pierwszy raz do szkoły rodzenia sie zapisac;-)na 16stą..
a o 19stej mam wizytę:tak::-D
czyli zakręcony dzionek dzisiaj mnie czeka..

Najeli jeszcze raz 100latek życia w szczęściu,zdrowiu,miłości wśród najbliższych;-):tak::-)

Nie przejmuj się ja 28 tydzień zaczynam z obwodem 100 cm:szok: a byłam taki szczupaczek:sorry:

a ja bym sie jeszcze zapytała czy przy śniadaniu rozmawiają o rozwolnieniu:-D ja dzisiaj byłam na glukozie,to też baby na poczekalni dupska posadziły widzą ,że ja z brzuchem żada nie ustąpi choc już mi było niedobrze ze względu,że byłam nadczo i jeszcze to czekanie...eh..:wściekła/y:
no ale już mam to za sobą..
Pati wyniki na pewno bedą dobre;-)

reklama
Witajcie Lutóweczki!!
ja już po porannej glukozie,dzisiaj robiłam badanie,na wyniki musze poczekac do czwartku( mam nadzieje,że nie bedzie tak źle;-))
dzisiaj idę pierwszy raz do szkoły rodzenia sie zapisac;-)na 16stą..
a o 19stej mam wizytę:tak::-D
czyli zakręcony dzionek dzisiaj mnie czeka...
to trzymam kciuki:tak::-) i czekam na relację;-):-)
a ja bym sie jeszcze zapytała czy przy śniadaniu rozmawiają o rozwolnieniu:-D ja dzisiaj byłam na glukozie,to też baby na poczekalni dupska posadziły widzą ,że ja z brzuchem żada nie ustąpi choc już mi było niedobrze ze względu,że byłam nadczo i jeszcze to czekanie...eh..:wściekła/y:
no ale już mam to za sobą..
Pati wyniki na pewno bedą dobre;-)
mam nadzieję że prędko do nich nie zawitam takie miejsca się omija:-D dzięki ja trzymam kciuki za glukoze;-) a te baby to wszędzie widzę takie egoistki w mksie też całą drogę stałam nikt nie podniesie dupska bo niby po co ale jestem tego zdania że Bóg pokara na prostej drodze;-)

Do góry