reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No a ja juz wstalam:)) POszlam na sekundke sunka utulic do snu i wlasnie wrocilam..:))
Wyspana jak mlody Bog.. WIdze ze nie mam wile do nadrabiania... :))
Gucha: co do tego wypluwania, tp moj synio mysli, ze tak sie dzieci rodza.. takie nowe teorie wiesz.. no i mi sie spodobalo wiec tu Wam wszystko opisalam..

:-):-)

Lece sie teraz do meza przytulic bo do tej pory to u synka w pokoju kimalam...
Milej nocki jeszcze i udanego poranka pozniej.
Ja z rana pedze do poloznej pochwalic sie wynikami USGa i zbadac sobie krwie:)
Ale juz wiem, ze bedzie wszystko dobrze! :))
papa

reklama
No i wyszlo, ze ze mnie panikara jakas jest tylko!

Dzieci do gigantusow nie naleza, ale urosly troche!!!! Jedna wazy 900gr, druga (ten tluscioszek po mamie) 939gr.
Doppler zrobiony, serca jak dzwony, przeplyw ok, pepiwony obejrzane i tez wszystko ma grac.
Lozysko nadal jedno (nie nastapilo cudowne rozmnozenie) wiec za 2 tygodnie znow na USGa biegne.
Mam dbac o siebie i takie tam wiecie .. standardy.
Pani doktor powiedziala, ze chociaz nie wierzy w to, ze uda mi sie donosic ciaze do konca, to jednak gdyby cud sie zdazyl i gdybysmy dotrwaly do 40 tc, to male powinny wazyc okolo 3kg kazda!! Dajecie wiare? taaaaaki bede miala wielki brzuch!!!:)))))

Kochane jestem suuuuper szczesliwa!! dzieki za wszystkie pozytywne fluidy, trzymanie kciukasow i w ogole dobre slowa...
Aha i nie musialam sie klocic, tylko za waszymi radami polecialam na spokojnie!
Lekarka powiedziala, oczywiscie zeby sie nie cieszyc na zapas, bo wszystko sie moze zmienic, ale ryzyko klopotow a tygodnia na tydzien sie zmniejsza,... Mowila cos o 10% ryzyku w tym momencie, wiec jest super!
Ide z tej radosci cos wszamac! tylko chcialam Wam tak szybciutko opisac..
Super że wszystko ok!!!:-D
Brrr, ale okropne... aż mnie ciary przeszły :szok::szok::szok: A tak w ogóle to ten syn chyba nieźle poje.. był. Znałaś go? Jakiś młody? ...
jakiś dziadek emeryt masakra:no:całą noc czułam w domu ten smród wszędzie okna pootwierane a na klatce jeszcze gorzej nie chce to wywietrzeć a co dopiero w tam tym mieszkamiu musi być:eek:zapakowali gościa dopiero koło 16 do worka i go wywieźli współczuje im tej pracy:no:

a ja lecę do szpitala na badania taka jestem głodna:-( a tu mnie czeka przeprawa przez pół miasta:-(miłego przepołudnia Wam życzę:-p

Super że wszystko ok!!!:-D

jakiś dziadek emeryt masakra:no:całą noc czułam w domu ten smród wszędzie okna pootwierane a na klatce jeszcze gorzej nie chce to wywietrzeć a co dopiero w tam tym mieszkamiu musi być:eek:zapakowali gościa dopiero koło 16 do worka i go wywieźli współczuje im tej pracy:no:

a ja lecę do szpitala na badania taka jestem głodna:-( a tu mnie czeka przeprawa przez pół miasta:-(miłego przepołudnia Wam życzę:-p

Trzymaj się cieplutko na badankach :)

Dzień dobry wszystkim :-)

Gucha: co do tego wypluwania, tp moj synio mysli, ze tak sie dzieci rodza.. takie nowe teorie wiesz.. no i mi sie spodobalo wiec tu Wam wszystko opisalam..
:-):-)

No fajna fajna teoria, tylko ja zawsze do tyłu i przeważnie się wypytuję o co kaman:-D:-D

Dobry!!Mi jak zwykle jest nie dobrze, fuj. Poszłam nadoić do pojemniczka, nie obyło się bez mokrej ręki 2...masakra, ja naprawdę nie umiem celować Zaraz jadę do szpitala oddać szczoszki i z powrotem do Was. Potem na miasto wycofać alimenty ecie...
Boże jak ten czas szybko mija jeszcze równy tydzień...

Witam Drogie Panie :* w ten zimy dzionek :*

aaaaaaaaleeee sie wyspalam :-D

A ja właśnie nie:no:wróciłam z oddania sików, wyniki w piątek. Cholera muszę do wtorku zdążyć się zarejestrować do gina, żeby mi zgodę wypisał na lot. Poszłam na przystanek i po chwili masakra, armagedon...zebrało mi się na zemdlenie! Czarne plamki przed oczami, nogi gorzej niż z waty myślę kurw*a co ja mam tera zrobić? Ani w lewo ani w prawo...autobus widzę, że jedzie no to wsiadłam, myślę toć nie usiądę na chodnik. I trochę w autobusie mi się polepszyła ale z powrotem było to samo...pierwszy raz tak się przestraszyłam i bałam o siebie...

A ja właśnie nie:no:wróciłam z oddania sików, wyniki w piątek. Cholera muszę do wtorku zdążyć się zarejestrować do gina, żeby mi zgodę wypisał na lot. Poszłam na przystanek i po chwili masakra, armagedon...zebrało mi się na zemdlenie! Czarne plamki przed oczami, nogi gorzej niż z waty myślę kurw*a co ja mam tera zrobić? Ani w lewo ani w prawo...autobus widzę, że jedzie no to wsiadłam, myślę toć nie usiądę na chodnik. I trochę w autobusie mi się polepszyła ale z powrotem było to samo...pierwszy raz tak się przestraszyłam i bałam o siebie...

Oj kochana :-( to nie dobrze :no::no::no: uwazaj tam na siebie :-( i moze wez cos na wzmocnienie :( np. jakies witaminki dla mamus :*

reklama
Dzień dobry Śnieżynki:-D

Dopiero wstałam i zaraz śmigam jeść śniadanko, ale chciałam się przywitać:-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, bo chyba ich dziś dużo -> w tym moja po 18:00:-D

Najeli wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-) samych cudownych chwil, zero smutków i oczywiście lekkiego i szybkiego porodu:-D

Do góry