reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzien dobryLodoweczki ja mega nie wyspana dzis jestem ajk zawsze a jeszcze sasiad remontuje mieszkanie obok wiec strasznie tlucze mam doscMala dzis w nocy nawet zbytnio nie fikala ale ja jakos nie moge dobrze sie wyspac .

reklama
Dzien dobryLodoweczki ja mega nie wyspana dzis jestem ajk zawsze a jeszcze sasiad remontuje mieszkanie obok wiec strasznie tlucze mam doscMala dzis w nocy nawet zbytnio nie fikala ale ja jakos nie moge dobrze sie wyspac .

Czesc,
No a z mleczkiem cieplym na noc probowalas?
Musze sie jednakl rzyznac, ze ja tez jakos niespokojnie sypiam, potem w dzien porazka..
A sasiada z remontem: WSPOLCZUJE!
po takiej nocy to masz pewnie ochote mu walnac, co? ;o)

A ja tez chce zeby moi rodzice do mnie przyali!!!! Niestety wymyslaja, ze niby praca, odleglosc, dzieci itp... Kazdy powod jest dobry:) Z jednej strony rozumiem ich ,z e maja mase pracy ze wszystkim, ale z drugiej strony mozna przeciez raz na jakis czas pierworodna odwiedzic, nie?
;-)
Mamoalexa pewnie masz recje , namow ich jakos . Moja mama w czwartek przyjezdza JUUUUPIII chociaz troche mnie to przeraza bo jeszcze jej tu nie ma a mi zapowiedziala ze wszystko dolkladnie posprzata - firanki , okna itp - tylke ma enrgii ze pewnie juz za nai nie nadaze. A wczoraj do mnie zadzwonila i powiedziala : Mam dla Was zla albo dobra wiadomosc ...- nie wyjade w piatek ale w niedziele od Was - hahahaah to raczej jest dobra wiadomosc. A juz zapowiedziala ze przywiezie nam troszke przysmakow - miesko pieczone , ktore uwielbiam - takie babcinej roboty

Mamoalexa pewnie masz recje , namow ich jakos . Moja mama w czwartek przyjezdza JUUUUPIII chociaz troche mnie to przeraza bo jeszcze jej tu nie ma a mi zapowiedziala ze wszystko dolkladnie posprzata - firanki , okna itp - tylke ma enrgii ze pewnie juz za nai nie nadaze. A wczoraj do mnie zadzwonila i powiedziala : Mam dla Was zla albo dobra wiadomosc ...- nie wyjade w piatek ale w niedziele od Was - hahahaah to raczej jest dobra wiadomosc. A juz zapowiedziala ze przywiezie nam troszke przysmakow - miesko pieczone , ktore uwielbiam - takie babcinej roboty

O nie! Ale jestem zazdrosna!
Nie nie... Tak naprawde, to ciesze sie, ze Cie odwiedza!
Moja mama narzeka,z e teraz koniec roku sie zbliza i zamykaja jakies tam budzety , pisa sprawozdania i w ogole maja mase pracy, mama dodala tylko, ze jak sie nasz coreczki juz wykluja to przyjezdza i obiecala miec w nosie swoja prace. JUPPI!

Teraz to sie moja slynna szwagierka zapowiedziala, mowi ze chce mnie na zywo poogladac zm megabrzucholem! Spuscic ja ze schodow jak juz przyjedzie??

Czesc,
No a z mleczkiem cieplym na noc probowalas?
Musze sie jednakl rzyznac, ze ja tez jakos niespokojnie sypiam, potem w dzien porazka..
A sasiada z remontem: WSPOLCZUJE!
po takiej nocy to masz pewnie ochote mu walnac, co? ;o)
Mam powieki na zapalkach ... ale wiecie co jest najsmiesniejsze nie mogemoj sie tylko na chwilke przebudzil cos tem pomarudzil ze troche glosno , a odkrecil sie na bok i dalej spi - jak ja mu zazdroszcze .

reklama
A ja tez chce zeby moi rodzice do mnie przyali!!!! Niestety wymyslaja, ze niby praca, odleglosc, dzieci itp... Kazdy powod jest dobry:) Z jednej strony rozumiem ich ,z e maja mase pracy ze wszystkim, ale z drugiej strony mozna przeciez raz na jakis czas pierworodna odwiedzic, nie?
;-)

Jesli bede rodzic w Oslo, to maminka tez mi obiecala ze przyleci do mnie na 10 dni:tak: Jak dla niej to mega poswiecenias bo panicznie boi sie latac:tak::tak: Nie ma to jak najblizsza rodzina i domowe smakolyki, mniammmm:-):-)

Do góry