reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzien dobryLodoweczki ja mega nie wyspana dzis jestem ajk zawsze a jeszcze sasiad remontuje mieszkanie obok wiec strasznie tlucze mam doscMala dzis w nocy nawet zbytnio nie fikala ale ja jakos nie moge dobrze sie wyspac .

reklama
Dzien dobryLodoweczki ja mega nie wyspana dzis jestem ajk zawsze a jeszcze sasiad remontuje mieszkanie obok wiec strasznie tlucze mam doscMala dzis w nocy nawet zbytnio nie fikala ale ja jakos nie moge dobrze sie wyspac .

Czesc,
No a z mleczkiem cieplym na noc probowalas?
Musze sie jednakl rzyznac, ze ja tez jakos niespokojnie sypiam, potem w dzien porazka..
A sasiada z remontem: WSPOLCZUJE!
po takiej nocy to masz pewnie ochote mu walnac, co? ;o)

A ja tez chce zeby moi rodzice do mnie przyali!!!! Niestety wymyslaja, ze niby praca, odleglosc, dzieci itp... Kazdy powod jest dobry:) Z jednej strony rozumiem ich ,z e maja mase pracy ze wszystkim, ale z drugiej strony mozna przeciez raz na jakis czas pierworodna odwiedzic, nie?
;-)
Mamoalexa pewnie masz recje , namow ich jakos . Moja mama w czwartek przyjezdza JUUUUPIII chociaz troche mnie to przeraza bo jeszcze jej tu nie ma a mi zapowiedziala ze wszystko dolkladnie posprzata - firanki , okna itp - tylke ma enrgii ze pewnie juz za nai nie nadaze. A wczoraj do mnie zadzwonila i powiedziala : Mam dla Was zla albo dobra wiadomosc ...- nie wyjade w piatek ale w niedziele od Was - hahahaah to raczej jest dobra wiadomosc. A juz zapowiedziala ze przywiezie nam troszke przysmakow - miesko pieczone , ktore uwielbiam - takie babcinej roboty

Mamoalexa pewnie masz recje , namow ich jakos . Moja mama w czwartek przyjezdza JUUUUPIII chociaz troche mnie to przeraza bo jeszcze jej tu nie ma a mi zapowiedziala ze wszystko dolkladnie posprzata - firanki , okna itp - tylke ma enrgii ze pewnie juz za nai nie nadaze. A wczoraj do mnie zadzwonila i powiedziala : Mam dla Was zla albo dobra wiadomosc ...- nie wyjade w piatek ale w niedziele od Was - hahahaah to raczej jest dobra wiadomosc. A juz zapowiedziala ze przywiezie nam troszke przysmakow - miesko pieczone , ktore uwielbiam - takie babcinej roboty

O nie! Ale jestem zazdrosna!
Nie nie... Tak naprawde, to ciesze sie, ze Cie odwiedza!
Moja mama narzeka,z e teraz koniec roku sie zbliza i zamykaja jakies tam budzety , pisa sprawozdania i w ogole maja mase pracy, mama dodala tylko, ze jak sie nasz coreczki juz wykluja to przyjezdza i obiecala miec w nosie swoja prace. JUPPI!

Teraz to sie moja slynna szwagierka zapowiedziala, mowi ze chce mnie na zywo poogladac zm megabrzucholem! Spuscic ja ze schodow jak juz przyjedzie??

Czesc,
No a z mleczkiem cieplym na noc probowalas?
Musze sie jednakl rzyznac, ze ja tez jakos niespokojnie sypiam, potem w dzien porazka..
A sasiada z remontem: WSPOLCZUJE!
po takiej nocy to masz pewnie ochote mu walnac, co? ;o)
Mam powieki na zapalkach ... ale wiecie co jest najsmiesniejsze nie mogemoj sie tylko na chwilke przebudzil cos tem pomarudzil ze troche glosno , a odkrecil sie na bok i dalej spi - jak ja mu zazdroszcze .

reklama
A ja tez chce zeby moi rodzice do mnie przyali!!!! Niestety wymyslaja, ze niby praca, odleglosc, dzieci itp... Kazdy powod jest dobry:) Z jednej strony rozumiem ich ,z e maja mase pracy ze wszystkim, ale z drugiej strony mozna przeciez raz na jakis czas pierworodna odwiedzic, nie?
;-)

Jesli bede rodzic w Oslo, to maminka tez mi obiecala ze przyleci do mnie na 10 dni:tak: Jak dla niej to mega poswiecenias bo panicznie boi sie latac:tak::tak: Nie ma to jak najblizsza rodzina i domowe smakolyki, mniammmm:-):-)

Do góry