reklama
Czesc,
No a z mleczkiem cieplym na noc probowalas?
Musze sie jednakl rzyznac, ze ja tez jakos niespokojnie sypiam, potem w dzien porazka..
A sasiada z remontem: WSPOLCZUJE!
po takiej nocy to masz pewnie ochote mu walnac, co? ;o)
zabeczka
Fanka BB :)
Czesc,
Musze sie jednakl rzyznac, ze ja tez jakos niespokojnie sypiam, potem w dzien porazka..
Ja po mleczku spie jak dziecko, jeszcze mozesz melise sprobowac
a mozemy melise? Nie wiedzialam..Ja po mleczku spie jak dziecko, jeszcze mozesz melise sprobowac
kiedys czytalam,z e nawet herbata truskawkowa, ani rabarbar nie byly wskazane, ale nie pamietam w jakim kontekscie...
A ja tez chce zeby moi rodzice do mnie przyali!!!! Niestety wymyslaja, ze niby praca, odleglosc, dzieci itp... Kazdy powod jest dobry Z jednej strony rozumiem ich ,z e maja mase pracy ze wszystkim, ale z drugiej strony mozna przeciez raz na jakis czas pierworodna odwiedzic, nie?
;-)
Mamoalexa pewnie masz recje , namow ich jakos . Moja mama w czwartek przyjezdza JUUUUPIII chociaz troche mnie to przeraza bo jeszcze jej tu nie ma a mi zapowiedziala ze wszystko dolkladnie posprzata - firanki , okna itp - tylke ma enrgii ze pewnie juz za nai nie nadaze. A wczoraj do mnie zadzwonila i powiedziala : Mam dla Was zla albo dobra wiadomosc ...- nie wyjade w piatek ale w niedziele od Was - hahahaah to raczej jest dobra wiadomosc. A juz zapowiedziala ze przywiezie nam troszke przysmakow - miesko pieczone , ktore uwielbiam - takie babcinej roboty
;-)
Mamoalexa pewnie masz recje , namow ich jakos . Moja mama w czwartek przyjezdza JUUUUPIII chociaz troche mnie to przeraza bo jeszcze jej tu nie ma a mi zapowiedziala ze wszystko dolkladnie posprzata - firanki , okna itp - tylke ma enrgii ze pewnie juz za nai nie nadaze. A wczoraj do mnie zadzwonila i powiedziala : Mam dla Was zla albo dobra wiadomosc ...- nie wyjade w piatek ale w niedziele od Was - hahahaah to raczej jest dobra wiadomosc. A juz zapowiedziala ze przywiezie nam troszke przysmakow - miesko pieczone , ktore uwielbiam - takie babcinej roboty
O nie! Ale jestem zazdrosna!Mamoalexa pewnie masz recje , namow ich jakos . Moja mama w czwartek przyjezdza JUUUUPIII chociaz troche mnie to przeraza bo jeszcze jej tu nie ma a mi zapowiedziala ze wszystko dolkladnie posprzata - firanki , okna itp - tylke ma enrgii ze pewnie juz za nai nie nadaze. A wczoraj do mnie zadzwonila i powiedziala : Mam dla Was zla albo dobra wiadomosc ...- nie wyjade w piatek ale w niedziele od Was - hahahaah to raczej jest dobra wiadomosc. A juz zapowiedziala ze przywiezie nam troszke przysmakow - miesko pieczone , ktore uwielbiam - takie babcinej roboty
Nie nie... Tak naprawde, to ciesze sie, ze Cie odwiedza!
Moja mama narzeka,z e teraz koniec roku sie zbliza i zamykaja jakies tam budzety , pisa sprawozdania i w ogole maja mase pracy, mama dodala tylko, ze jak sie nasz coreczki juz wykluja to przyjezdza i obiecala miec w nosie swoja prace. JUPPI!
Teraz to sie moja slynna szwagierka zapowiedziala, mowi ze chce mnie na zywo poogladac zm megabrzucholem! Spuscic ja ze schodow jak juz przyjedzie??
zabeczka
a mozemy melise? Nie wiedzialam..
kiedys czytalam,z e nawet herbata truskawkowa, ani rabarbar nie byly wskazane, ale nie pamietam w jakim kontekscie...
No gdzies czytalam, ze mozna byleby nie za czesto. Ale jedna raz na jakis czas to mozna
Super! Fajnie, ze cokolwiek mozemy) A taka meliska to fajnie uspokaja...No gdzies czytalam, ze mozna byleby nie za czesto. Ale jedna raz na jakis czas to mozna
Mam powieki na zapalkach ... ale wiecie co jest najsmiesniejsze nie mogemoj sie tylko na chwilke przebudzil cos tem pomarudzil ze troche glosno , a odkrecil sie na bok i dalej spi - jak ja mu zazdroszcze .Czesc,
reklama
zabeczka
A ja tez chce zeby moi rodzice do mnie przyali!!!! Niestety wymyslaja, ze niby praca, odleglosc, dzieci itp... Kazdy powod jest dobry Z jednej strony rozumiem ich ,z e maja mase pracy ze wszystkim, ale z drugiej strony mozna przeciez raz na jakis czas pierworodna odwiedzic, nie?
;-)
Jesli bede rodzic w Oslo, to maminka tez mi obiecala ze przyleci do mnie na 10 dni Jak dla niej to mega poswiecenias bo panicznie boi sie latac Nie ma to jak najblizsza rodzina i domowe smakolyki, mniammmm:-):-)