reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No to jak? Bierzecie mnie do tej wagi ciezkiej, czy mam sie w ciezkich butach wazyc?? :o))
Moze teraz jak jest nowa przewodniczaca to cos mi sie uda zalatwic;-);-);-)
hahaha to mosisz jakies 15kilowe buty zapodac - nie wiem kochana trzeba wyzszej ranga zaptyac - jak dla mnie to polciezka jest no ale jak jedno oko przymkne to moze ... ale zaraz zaraz ty msz blizniaki - o to nie da rady - podzielic na 3 to calkiem srednia zanizasz

reklama
Doubleaga- u mnie co noc jest impreza moja krolewna prowadzi bardzo rozrywkowy tryb zycia i kiedy ja chce spac on mi daje odczuc ze jeszcze nie czas - zupelnie nie w tate ani w mame nic juz nie kumam. Za pare tygodni to nam pokaza kto rzadzi...

A ja to już nie wiem :eek:
Moje Maleństwo jest ruchliwe, bo czuję je prawie przez cały dzień.
Ale nie kopie mnie na tyle mocno, że spać przez to nie mogę.
A wręcz mam wrażenie, że wtedy kiedy ja się, to ono też ;-)

Pati to tylko wymiana zdan byla -troche nerwowa ale juz jest spoko. Tez sie pochwal co kupilas
Rozumiem;-) Hormony, kobity w ciąży się spotkaly i jest jak jest:-D oczywiście żartuje:-D pochwalę, pochwalę:tak: zaraz porobię zdjątka, a wiecie co już wczoraj jeździłam sobie wózeczkiem po sklepie i wiem który chcę!:-DNa pewno Tako i napewno jumper x:tak: a jak się Grzesiek nie zgodzi to się zapłaczę bo ja już sobie wszystko wyobraziłam i kolorek i w ogóle jak Gabryś będzie sobie leżał

Izunia czytałam, czytałam i doczytałam:-) a teraz ślep sam mi się zamyka i już nic mi się niechce.
Już bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie - i tak to jest:eek: Na chwilkę Was opuszczę żeby kostki rozprostować, bo długo tak nie pociągnę:no:
Ty tak tych kostek to nie prostuj za mloda jestes - idz lepiej odpoczac, a tak serio to ja tez juz odczuwam - zwlaszcza biodra a i jeszcze jedno trzeba jednak ten konkurs zrobic na MISS MOKREGO PODKOSZULKA tak mi juz cieknie z piersi ze nie wiem niby nie dulo ale przesiaka wiec powod do konkursu jest -Mamoalexa masz szanse tutaj waga nie gra roli

A ja to już nie wiem :eek:
Moje Maleństwo jest ruchliwe, bo czuję je prawie przez cały dzień.
Ale nie kopie mnie na tyle mocno, że spać przez to nie mogę.
A wręcz mam wrażenie, że wtedy kiedy ja się, to ono też ;-)
Tylko pozazdroscic bo moja tojakis nerwus bedzie -wczoraj pierwszy raz takie kopy dostalam ze szczerze zabolalo

Rozumiem;-) Hormony, kobity w ciąży się spotkaly i jest jak jest:-D oczywiście żartuje:-D pochwalę, pochwalę:tak: zaraz porobię zdjątka, a wiecie co już wczoraj jeździłam sobie wózeczkiem po sklepie i wiem który chcę!:-DNa pewno Tako i napewno jumper x:tak: a jak się Grzesiek nie zgodzi to się zapłaczę bo ja już sobie wszystko wyobraziłam i kolorek i w ogóle jak Gabryś będzie sobie leżał
Musze zobaczyc ten model zaraz wskocze to poogladam sobie , a Twoj co mial by sie nie zgodzic to TY bedziesz czesciej korzystala z pojazdu , a ja bym chciala zielony - tak mnie na zielone kolorki jakos wzielo teraz ale modelu jeszcze nie mam . Wozek mialam miec z Polski ale doszlismy downiosku ze kupimy tutaj - dziadkowie daja pieniazki na pierwszy pojazd krolewny - ale tu nie ma takich jak sa w polsce i kolorki tez takie do d...py

Ty tak tych kostek to nie prostuj za mloda jestes - idz lepiej odpoczac, a tak serio to ja tez juz odczuwam - zwlaszcza biodra a i jeszcze jedno trzeba jednak ten konkurs zrobic na MISS MOKREGO PODKOSZULKA tak mi juz cieknie z piersi ze nie wiem niby nie dulo ale przesiaka wiec powod do konkursu jest -Mamoalexa masz szanse tutaj waga nie gra roli

Hurrra!! NareszciE!
No tu tez moge startowac w konkursie, bo mjakies 3 rozmiary uroslo!!
Z reszta na ten temat to moja szwagierka moze sie wypowiedziec... Ostatnio to mi dowalila, ze moj M to juz sie mnie pewnie boi:)) on szybko sprostowal, ze strachliwy nie jesti zeby spadala:)

Musze zobaczyc ten model zaraz wskocze to poogladam sobie , a Twoj co mial by sie nie zgodzic to TY bedziesz czesciej korzystala z pojazdu , a ja bym chciala zielony - tak mnie na zielone kolorki jakos wzielo teraz ale modelu jeszcze nie mam . Wozek mialam miec z Polski ale doszlismy downiosku ze kupimy tutaj - dziadkowie daja pieniazki na pierwszy pojazd krolewny - ale tu nie ma takich jak sa w polsce i kolorki tez takie do d...py
no ja tez mam wrazenie ze te wozeczki w PL sa jakies takie weselsze. Tu tez glownie czarne, szare lub czerwone i na tym sie praktycznie konczy wybor. Pozniej jak sie kupuje spacerowke tylko wiecie, taka mala "parasolke" to juz sa jakies ladniejsze, ale taki jak my teraz potrzebujemy, to kiepscizna..

Hurrra!! NareszciE!
No tu tez moge startowac w konkursie, bo mjakies 3 rozmiary uroslo!!
Z reszta na ten temat to moja szwagierka moze sie wypowiedziec... Ostatnio to mi dowalila, ze moj M to juz sie mnie pewnie boi:)) on szybko sprostowal, ze strachliwy nie jesti zeby spadala:)
Wiesz ta Twoja szwagierka to ta sama co ostatnio Ci dogryzla malpa jedna a co ja obchodzi twoj cyc - a maz napewno jest zadowolony - moj to zwariowal - a mnie nie jest do smiechu takie mleczarnie nosic

reklama
Cześć Wam Lodóweczki:-):-):-):-)

Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)

Witaj, lepiej późno niż później;-) To Alek będzie takim małym Walentynkiem:tak:

Ty tak tych kostek to nie prostuj za mloda jestes - idz lepiej odpoczac, a tak serio to ja tez juz odczuwam - zwlaszcza biodra a i jeszcze jedno trzeba jednak ten konkurs zrobic na MISS MOKREGO PODKOSZULKA tak mi juz cieknie z piersi ze nie wiem niby nie dulo ale przesiaka wiec powod do konkursu jest

Kurczę, a ja nic;-) Mojej znajomej pociekło dopiero po porodzie, więc się nie przejmuję. Ale jestem ciekawa, jak to jest. (Tak, wiem, dokąd prowadzi ciekawość:cool2:)

Witajcie jeszcze raz. A u mnie dziś od rana byli panowie MONTERZY z wodociągów. Bo wymieniają liczniki wody. Zupełnie zapomniałam, że mają przyjść, więc powitałam ich z podpuchniętymi oczami, potargana, w poplamionych spodniach (śledzik spadł mi wczoraj na nogawkę...) i w górze od piżamy (bez stanika - skandal!!;-)). W chacie bałagan, ale na szczęście umiarkowany. Licznika nie znaleźli i stwierdzili, że trzeba założyć. Wyglądało to mniej więcej tak. Jeden do połowy zanurzony w szafce pod zlewem (przyznajcie się, kto tam ma idealny porządek? Bo ja na pewno nie...:zawstydzona/y:) a drugi w łazience. Ja w korytarzu staram się wyglądać na przytomną. i nagle słyszę z łazienki: "No tak, tu trzeba będzie skuć, zdemontować kibelek i założyć ten wodomierz". Ja zrobiłam tylko takie oczy :szok:. DZISIAJ?! Nienienienie. W poniedziałek przyjdziemy.
A taki fajny był ten monter;-) I tym bardziej było mi wstyd z powodu bałaganu w domu i na mnie;-)
A za godzinę mam korepetycje. Też przełożone z 14.00 na 11.30. Dzisiaj o 9 rano dostałam sms:wściekła/y:.

Do góry