reklama
No to jak? Bierzecie mnie do tej wagi ciezkiej, czy mam sie w ciezkich butach wazyc?? ))
Moze teraz jak jest nowa przewodniczaca to cos mi sie uda zalatwic;-);-);-)
kotusiek
Początkująca w BB
No to rewelacja ! u mnie tez super, choc powoli musze sie zbierac do pracy, ale to juz ostatnie dni, nawet troche mi zal, bo ludzie fajni i pewnie bedzie mi sie tesknic.A witaj,
Samopoczucie dzisiaj tak jak juz pisalam SUPER) Wiec mam nadzieje, ze dzien bedzie tez w porzadku. Energia mnie rozpiera wiec pewnie porzadki jakies, pranko , prasowanko itp. (...czyzby syndrom budowania gniazda mnie dopadl?.. ;o)))
Izunia czytałam, czytałam i doczytałam:-) a teraz ślep sam mi się zamyka i już nic mi się niechce.
Już bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie - i tak to jest Na chwilkę Was opuszczę żeby kostki rozprostować, bo długo tak nie pociągnę
Doubleaga- u mnie co noc jest impreza moja krolewna prowadzi bardzo rozrywkowy tryb zycia i kiedy ja chce spac on mi daje odczuc ze jeszcze nie czas - zupelnie nie w tate ani w mame nic juz nie kumam. Za pare tygodni to nam pokaza kto rzadzi...hej dziewczyny
ja się dziś czuję skopana od środka... mały zrobił mi w nocy taką imprezę w środku że wariowałam (( teraz się czuję jak jeden wielki siniak...
Odpoczywaj i wracaj do nas jak juz odsapnieszIzunia czytałam, czytałam i doczytałam:-) a teraz ślep sam mi się zamyka i już nic mi się niechce.
Już bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie - i tak to jest Na chwilkę Was opuszczę żeby kostki rozprostować, bo długo tak nie pociągnę
Ja pedze chyba jakies ciasteczko upiec,, ale najpierw pobuszuje troche w przepisach, ktore tu powstawialyscie laski!
Doubleaga- u mnie co noc jest impreza moja krolewna prowadzi bardzo rozrywkowy tryb zycia i kiedy ja chce spac on mi daje odczuc ze jeszcze nie czas - zupelnie nie w tate ani w mame nic juz nie kumam. Za pare tygodni to nam pokaza kto rzadzi...
Moze nie bedzie tak zle... Pamietam jak bylam w ciazy z Alexandrem, to tez sie nade mna pastwil co noc, a potem jak juz sie wyklul, to spal grzecznie.. Moze byc super pozniej...
Joasia89 e tam posprzatasz jak lozeczko ci wstawia pochwal sie fotka nowego nabytkiemNo dzisiaj jakis leniwy dzien jest a do mnie o 11 przyjada panowie z nowym lozeczkiem a jeszcze balagan mam w domu
Paulla ja tez mam dzien leniwca zostaje w lozku a jeszcze tak zimno grrrr
reklama
Pati to tylko wymiana zdan byla -troche nerwowa ale juz jest spoko. Tez sie pochwal co kupilasDzień dobry Dziewczyny:-) Więc na wstępie ominęłam wątek kłótliwy bo dla mnie to bezsens się tak kłócić jesteśmy tu po to żeby sobie pogadać więc mam te posty wiecie gdzie:-)
I zaczynam jeszcze raz:-)
Witam wszystkie nowe mamusie:-) mam nadzieję że ostatnie miesiące upłyną nam na miłych rozmowach
A tak w ogóle to dzień dobry ja już po zakupach, wyskoczyłam z mama rano na targ, owocnie było kupiłam sweterek i szaliczek jem śniadanko i oglądam dd tvn Miłego dnia Wam życzę, bo dziś u mnie słoneczka brak:-(