reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A witaj,

Samopoczucie dzisiaj tak jak juz pisalam SUPER:)) Wiec mam nadzieje, ze dzien bedzie tez w porzadku. Energia mnie rozpiera wiec pewnie porzadki jakies, pranko , prasowanko itp. (...czyzby syndrom budowania gniazda mnie dopadl?.. ;o)))
No to rewelacja ! u mnie tez super, choc powoli musze sie zbierac do pracy, ale to juz ostatnie dni, nawet troche mi zal, bo ludzie fajni i pewnie bedzie mi sie tesknic.

hej dziewczyny :)
ja się dziś czuję skopana od środka... mały zrobił mi w nocy taką imprezę w środku że wariowałam :((( teraz się czuję jak jeden wielki siniak...
Doubleaga- u mnie co noc jest impreza moja krolewna prowadzi bardzo rozrywkowy tryb zycia i kiedy ja chce spac on mi daje odczuc ze jeszcze nie czas - zupelnie nie w tate ani w mame nic juz nie kumam. Za pare tygodni to nam pokaza kto rzadzi...

Izunia czytałam, czytałam i doczytałam:-) a teraz ślep sam mi się zamyka i już nic mi się niechce.
Już bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie - i tak to jest:eek: Na chwilkę Was opuszczę żeby kostki rozprostować, bo długo tak nie pociągnę:no:
Odpoczywaj i wracaj do nas jak juz odsapniesz:)

Ja pedze chyba jakies ciasteczko upiec,, ale najpierw pobuszuje troche w przepisach, ktore tu powstawialyscie laski!

Doubleaga- u mnie co noc jest impreza moja krolewna prowadzi bardzo rozrywkowy tryb zycia i kiedy ja chce spac on mi daje odczuc ze jeszcze nie czas - zupelnie nie w tate ani w mame nic juz nie kumam. Za pare tygodni to nam pokaza kto rzadzi...

Moze nie bedzie tak zle... Pamietam jak bylam w ciazy z Alexandrem, to tez sie nade mna pastwil co noc, a potem jak juz sie wyklul, to spal grzecznie.. Moze byc super pozniej...

reklama
Dzień dobry Dziewczyny:-) Więc na wstępie ominęłam wątek kłótliwy bo dla mnie to bezsens się tak kłócić jesteśmy tu po to żeby sobie pogadać więc mam te posty wiecie gdzie:-)
I zaczynam jeszcze raz:-)
Witam wszystkie nowe mamusie:-) mam nadzieję że ostatnie miesiące upłyną nam na miłych rozmowach:tak:
A tak w ogóle to dzień dobry:-D ja już po zakupach, wyskoczyłam z mama rano na targ, owocnie było:-D kupiłam sweterek i szaliczek:-D jem śniadanko i oglądam dd tvn:-D Miłego dnia Wam życzę, bo dziś u mnie słoneczka brak:-(
Pati to tylko wymiana zdan byla -troche nerwowa ale juz jest spoko. Tez sie pochwal co kupilas

Do góry