reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A witaj,

Samopoczucie dzisiaj tak jak juz pisalam SUPER:)) Wiec mam nadzieje, ze dzien bedzie tez w porzadku. Energia mnie rozpiera wiec pewnie porzadki jakies, pranko , prasowanko itp. (...czyzby syndrom budowania gniazda mnie dopadl?.. ;o)))

oj to zazdroszczę ja mam dzisiaj syndrom leniwca. Nawet ruchy mam podobne. Bo jestem strasznie głodna, ale śniadania za kija niechce mi wstać zrobić:-p

reklama
Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)

Oj, ale ze mnie głupia pinda.;-)
Nie przywitałam Nowej na forum :zawstydzona/y:
Witaj lucus84 wśród nas. :-) Czuj się jak u siebie, tu same dobre ;-) Duszyczki.
Na pewno się wśród nas odnajdziesz :-)

Dzień dobry Dziewczyny:-) Więc na wstępie ominęłam wątek kłótliwy bo dla mnie to bezsens się tak kłócić jesteśmy tu po to żeby sobie pogadać więc mam te posty wiecie gdzie:-)
I zaczynam jeszcze raz:-)
Witam wszystkie nowe mamusie:-) mam nadzieję że ostatnie miesiące upłyną nam na miłych rozmowach:tak:
A tak w ogóle to dzień dobry:-D ja już po zakupach, wyskoczyłam z mama rano na targ, owocnie było:-D kupiłam sweterek i szaliczek:-D jem śniadanko i oglądam dd tvn:-D Miłego dnia Wam życzę, bo dziś u mnie słoneczka brak:-(

reklama
Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)
O rany LUCUS ale masz wejscie juz o 5 rano i ty mowiesz ze pozno- hehehe(zart)oczywiscie witam nowa lutoweczke - mam nadzieje ze nie zagoscisz tylko na chwilke ale bedziesz do konca , a teraz zycze milego postowania liczymy na ciebie. Ja mam termin na 15 wiec blizko

Do góry