reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A witaj,

Samopoczucie dzisiaj tak jak juz pisalam SUPER:)) Wiec mam nadzieje, ze dzien bedzie tez w porzadku. Energia mnie rozpiera wiec pewnie porzadki jakies, pranko , prasowanko itp. (...czyzby syndrom budowania gniazda mnie dopadl?.. ;o)))

oj to zazdroszczę ja mam dzisiaj syndrom leniwca. Nawet ruchy mam podobne. Bo jestem strasznie głodna, ale śniadania za kija niechce mi wstać zrobić:-p

reklama
Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)

Oj, ale ze mnie głupia pinda.;-)
Nie przywitałam Nowej na forum :zawstydzona/y:
Witaj lucus84 wśród nas. :-) Czuj się jak u siebie, tu same dobre ;-) Duszyczki.
Na pewno się wśród nas odnajdziesz :-)

Dzień dobry Dziewczyny:-) Więc na wstępie ominęłam wątek kłótliwy bo dla mnie to bezsens się tak kłócić jesteśmy tu po to żeby sobie pogadać więc mam te posty wiecie gdzie:-)
I zaczynam jeszcze raz:-)
Witam wszystkie nowe mamusie:-) mam nadzieję że ostatnie miesiące upłyną nam na miłych rozmowach:tak:
A tak w ogóle to dzień dobry:-D ja już po zakupach, wyskoczyłam z mama rano na targ, owocnie było:-D kupiłam sweterek i szaliczek:-D jem śniadanko i oglądam dd tvn:-D Miłego dnia Wam życzę, bo dziś u mnie słoneczka brak:-(

reklama
Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)
O rany LUCUS ale masz wejscie juz o 5 rano i ty mowiesz ze pozno- hehehe(zart)oczywiscie witam nowa lutoweczke - mam nadzieje ze nie zagoscisz tylko na chwilke ale bedziesz do konca , a teraz zycze milego postowania liczymy na ciebie. Ja mam termin na 15 wiec blizko

Do góry