reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)

Dzień dobry!!!:-)
Spać nie mogę i postanowiłam Was nadrobić. Jeden dzień mnie nie ma i z tymi postami ciężko, ale wychodzę na prostą:tak:
Czytam dalej...

Dzien Dobry lutoweczki:-)
Lucus witam w naszym gronie:-)
u mnie za oknem juz zima:-):-) az z domu nie chce sie wychodzic a zakupy same do mnie nie przyjda:-D:-D
Ide poczytac zaleglosci.

Milego dnia:-)

To i ja sie przywitam!
Noc pezespalam super. Pierwszy raz od dawa, wiec i humor poki co mi dopisuje!

Witam nowa mamusie: Lucus baw sie z nami dobrze! Dbaj o siebie i w ogole spokojnego ostatniego trymestru!

U mnie wczoraj tez straszyli sniegiem, ale nic nie widac... Zabeczko: Zazdroszcze... musi byc bajkowo z tym sniegiem,... Podeslij troche.. w sumie nie jest do mnie tak daleko:-);-);-)
Zycze Wam sloneczka i w ogole milego dnia i pedze budzic mojego Alusia do przedszkola...

Dzień dobry miłe Panie :-)

We Wrocławiu po wczorajszym śniegu nie zstało ani śladu. :-( A tak ładnie było.
Ale za to dzisiaj od samego rana słonko się nie śmiało przedziera przez chmurki, więc liczę, że będzie ładny dzień. :-)

Kurcze laski, aleście się rozpisały wczorajszego wieczora. Już myślałam (po 2 dniach spokoju), że będzie w miarę normalny ruch na forum, patrzę dziś rano i mam ze 30 stron do nadrabiania. No nie wyrobię z Wami :-(

A teraz znowu do pracki, więc po południu pewnie kolejne 30 stron do czytania będzie. Echhhh :-(

Buziaki i udanego dnia Wam życzę.
Jak mi się uda, to będę w pracy w przerwach na herbatkę do Was wpadać :-D

Powiedzieć mogę, bo to żadna tajemnica. Pracuję dla tak znienawidzonej przez ciebie tutejszej służby zdrowia. W którym szpitalu będziesz rodzić?
No co Ty Pandorka, znienawidzonej? Skąd ta opinia? Ja napisalam jedynie o tym, ze standardy leczenia, a przede wszystkim opieki nad kobieta w ciazy odbiegaja zdecydowanie od tego do czego jestesmy przwyczajeni i co jest oferowane w Polsce. Troche mnie to dziwi, biorąc pod uwagę potencjał brytyjskiej służby zdrowia. Moim zdaniem zdecydowanym nieporozumieniem jest to, że kobieta przez cały okres ciąży może nie być ani razu badana. Zreszta duzo by pisać i dużo wymieniac...Rodzić będe ( jak większość znajomych blizszych i dalszych) w St Mary's. A Ty? Czym się zajmujesz dokladnie? Pozdrawiam...

hej dziewczyny :)
ja się dziś czuję skopana od środka... mały zrobił mi w nocy taką imprezę w środku że wariowałam :((( teraz się czuję jak jeden wielki siniak...

reklama
Do góry